Header

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min älskade storebrors födelsedag, HURRA, HURRA, HURRAAA!!

Hela 21 år fyller bästa Eric idag och redan nästa sommar är det min tur att komma upp till 20-årsåldern, tänk va tiden går fort! Erics flickvän kommer idag ta men honom på en hemlig födelsedagstrip, spännande!! Så vi i familjen kommer åka och fira honom imorgon istället.

Önskar framförallt min käre bror, men även er andra en riktigt fin dag! ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår ikväll släppte Apple information om sina nya telefoner, iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus.

iPhone 8 och 8 Plus kommer redan att släppas den 22 september i färgerna silver, guld och rymdgrå. Medan iPhone X kommer man behöva vänta tills den 3 november för att kunna köpa och då i färgerna silver eller rymdgrå.

iPhone X verkar vara en riktigt bra telefon. Det här med Face ID verkar genialiskt (om det nu funkar som det påstås ska, i både dagsljus och i mörker), då man slipper hålla på och joxa med Touch ID som ofta inte brukar fungera i vissa lägen. Samt de nya funktionerna för fram- och bakkameran verkar grymma. Även smart att man kan ladda telefonen trådlöst genom att bara lägga den på en laddningsplatta.

Det negativa med iPhone X kan vara att den är lätt att ha sönder, då hela telefonen omges av glas, även på baksidan. Apple påstår dock att glaset ska vara "okrossbart", men hur sant det är kan man ifrågasätta sig...

Priset för den nya ”super-iPhonen” kommer att vara dyrare än en MacBook Air. En iPhone X med 64 GB kommer att ligga på ca 11 495kr, medan 256 GB kommer kosta omkring 13 195kr. Ett saftigt pris på en mobiltelefon... Eller vad tycker ni? Är den värt sitt pris?


För mer info om iPhone X, klicka HÄR !

För info om iPhone 8 och iPhone 8 Plus, klicka HÄR !

Likes

Comments

Gårdagen spenderade jag ihop med min mamma på Ullared. Vi har inte varit där på flera år, så vi tänkte att vi kunde ta en sväng dit och se var de hade att erbjuda. Vi handlade inte speciellt mycket. För min del så köpte jag mest massa olika nötter och nyttiga bär som jag tänker ha till bakning och till snacks. Införskaffade mig även ett nytt beiget påslakanset i 100% linne som matchade färgmässigt perfekt till min säng och sänggavel. Annars överlag så var jag ganska besviken över utbudet i butiken. Tyckte inte de hade speciellt mycket saker i min smak, så för min del lär det dröja tills jag gör ett besök där igen.

Likes

Comments

Subscribe

New posts