Å hej å hå!

Öhm, nu va de ett tag sen man uppdaterade... känns så svårt dehär, är inte så kunnig när de kommer till blogga och vara aktiv på sociala medier. Man vill ju gärna satsa men man vill ju inte lägga upp vad som helst. Har ni tips och råd på vad som inspirerar er till att göra bra och fina inlägg, skriv gärna!!

Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom idag hem från en otroligt bra resa till Prag med min fina kille! Vi var där i fem dagar och bodde på ett super fint 5 stjärniga hotell (vi visste inte att de va ett så fint hotell när vi bokade resan för de va så billigt!?).
Allting på denna resa var extremt bra, bortsätt från att vissa restauranger levde nog mer på var den var placerad än att ha bra kvalitén på maten👎🏼
Billig öl (ingen fördel för mig, dricker inte öl) men vinet va suuuper gott.
Kan starkt rekommendera att åka till Prag någon gång i ditt liv👌🏼

Likes

Comments

(På bilden ovan, ser man hotellet vi ska bo på i Prag)


I augusti åker vi till Prag i några dagar! Aldrig varit där men har hört från många att det är en extremt fin stad och att det är billigt (Ove)!
Jag har satt som mål att jag ska varje år åka utomlands minst två gånger och det ska alltid vara till olika ställen. Förra året var jag i tre olika länder Grekland (Kreta), Polen (Krakow) och Ungern (Budapest). I år har jag hunnit varit i Spanien (Mallorca) och så ska jag ju till Tjeckien (Prag) i Augusti som sagt! Älskar att resa, hatar att flyga, trivs som bäst när det är sol och varmt men tycker de är bland de bästa att komma hem o sova i sin egna säng efter en veckas semester✈️

Likes

Comments

Skönt med helg! Det är har varit så jäkla mycket saker som ska göras på jobbet, så igårkväll va jag helt slut... jag har jobbat nu i två veckor med arbetsuppgifter som vi egentligen ska va 7 stycken som jobbar med, men alla har semester förutom jag och en nyanställd timmis, så det har varit intensiva dagar på jobbet!
Nu ska jag bara försöka ta det lugnt i helgen!
Gick en sväng i parken och gick förbi Ica o köpte glass, mums!!🍦

Likes

Comments

I fredags köpte jag en ny bukett till vardagsrumsbordet. Som alltid när jag köper blommor till lägenheten så handlade jag denna bukett på interflora puls, som ligger i boland city. Jag ÄLSKAR den blom affären, dom har alltid så mycket fina blommor och alltid trevlig personal🌸

Likes

Comments

Åh, är så sugen på att fortsätta fixa i lägenheten, men vi måste prioritera det som vi redan påbörjat... vårat kök ska vi förhoppningsvis renovera nästa sommar och nu i sommar ska vi fixa klart i våran hall. Nytt golv ska in i hallen, måla väggar och tak och skruva upp saker på väggarna, möblerna har vi redan till hallen, men det ser egentligen inte så jätte bra ut med golvet och färgen på väggarna till dom möblerna just nu.
Dom här två vardagsrummen är sååå fina, är redan nöjd med hur vårat vardagsrum ser ut, men jag skulle vilja ha en mindre soffa och en fotölj istället för den stora soffan vi har nu.

I Love inredning!!!!

Likes

Comments