View tracker

Vardag, Jag

Kartongerna är fullpackade och stapplade längs vägen i mitt lilla rum,
Ikea påsar, Hemtex påsar, cervera påsar och väskor står trycka mot kartongerna.

ALLT är nerpackat förutom kläderna jag ska ha på mig imorgon.
Det är så mycket saker som ska med men samtidigt så lite. Det är som mina tankar, väldigt mycket tankar och ena sekunden står det hel still. JAG flyttar IMORGON! Till min egna lilla etta som jag förhoppningsvis kommer att bo i de följande tre åren. 7 timmar bort från min familj, Umeå en stad som jag aldrig varit i och där jag känner en person.

Älskar stora förändringar då det får mig att bli mer positiv och motiverad för framtiden. Det får mig att tänka över vad jag vill vara för person, hur jag vill att andra ska uppfatta mig. En ny start att visa vem jag är och vem jag vill bli med personer som har samma mål som mig.

Nu kör vi!

Likes

Comments

View tracker

​Så himla glad!!

Igår fick jag antagningsbeskedet från högskolorna jag sökt till då jag först stod på reservplats. Jag har nu kommit in på Umeå Universitet och ska börja där nästa år i januari!

Helst sjuk, jag ska flytta till Umeå om tre veckor! Är så himla taggad på att få lära mig nya saker och träffa nya människor. Nervositeten finns även i kroppen och stress då jag måste hitta boende och fixa en massa saker innan flytten. 

Puss & Kram

Likes

Comments

View tracker

Vardag

God förmiddag!

Sitter på jobbet och tar det lugnt, inte så mycket att göra idag men det gör inte så mycket.
Körde ett ben och axel pass igår och känner träningsvärk i benen, älskar känslan!

Så skönt att jag har kommit in i bra rutiner, ska försöka få in resten av familjen i rutinerna också. Dags att komma i form nu!
Ska ha med mig mamma till gymmet ikväll och köra lite bröst eller rygg.. har inte bestämt mig än.

Puss

  • Vardag

Likes

Comments

Bilder


Bilder från dagens promenad i kylan. Så himla kallt är det men så mysigt!
Skönt att komma hemifrån, se lite annat än lilla Åkersberga plus att Norrköpings är så fint!

Likes

Comments

Bilder


Va i Gamla stan några helger sedan med Ingrid. Va så himla mysigt att gå runt i stan, titta på allt julpynt och känna lukten av brända mandlar blandat med glögg.

Här kommer lite bilder från den dagen!

Hoppas ni får en härlig fredag, jag ska jobba till 17 sedan hämtar Mamma upp min från jobbet och vi börjar köra ner mot Norrköping för att spendera en helg med farmor och Stefan! Mys helg!

  • Bilder

Likes

Comments

View tracker

Är så himla stolt över mig själv att kämpat på en månad nu, jag är nöjd från gårdagens resultat.

Det var ingen större skillnad på min vikt då jag hade gått ner ett kilo men det var inte dessa siffror jag kollade på. Det som jag kunde se när jag jämförde mina två "kvitton" ett från fem veckor sedan och den andra från igår är fett % och fett massan och även hur mycket av min vikt som bestod av muskler, Fett % har minskat med 3%, Fett massan har minskat med 2kg och mina muskler är 1kg tyngre. Så jag är på väg åt rätt håll och jag är så himla motiverad till att köra hårdare.

Inga stora skillnader men jag är som sagt starkare och med uthållig i min träning nu. Är så glad över att jag tog beslutat att skaffa PT.

I Failed over and over
But giving up was never an option.


Jag ska ändra lite på min kost för att se om jag blir mindre svullen på kvällen och på morgonen när jag vaknar. Jag blir väldigt lätt svullen då min lilla mage har svårt att bryta ner vissa saker. Så jag ska prova att ta bort kolhydrater till middagen och se hur det känns, om jag blir jättehungrig av det så får jag öka protein intaget. men det ska nog inte vara något problem.

Träningen kommer att se likadan ut, köra hårt och tungt men jag ska däremot lägga till mer kondition, 3 gånger i veckan ska jag köra ett längre pass kondition och jag ska även försöka lägga in en halvtimmes kondition i slutet av ett styrkepass.

Sluta aldrig att kämpa!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag ska jag träffa min Pt, Lisa för femte gången och vi ska då även se om det har hänt någon förändring med hjälp av en våg som räknar ut till exempel fettprocenten & muskler. Vi ska jämföra dagens resultat med mina start siffror så får vi se om vi behöver lägga om lite i kosten och träning.

Mina förväntningar inför idag är inte jätte höga men jag hoppas så klart att jag har gjort något rätt och att min kropp har förstått vilket håll jag ska åt. Jag vet iallafall att jag har blivit starkare i vissa muskelgrupper och att jag har kämpat!
Ni får veta resultat ikväll eller imorgon.

Likes

Comments

Jag, Tankar

Smörja in kroppen varje dag
(nu när det är vinter blir jag så himla torr om ben och armar)


Höra av mig till vänner


Skapa tid för vänner


Ta mig utanför min comfort zone


Lyssna på min lillebror


Inte höja rösten när jag blir irriterad


Tänka positivt

Pusha mig själv mer

You can't start the next chapter in your life if you keep
re-reading the last one
You
Go
GIRL!

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Jag känner att jag börjar få livet tillbaka eller gnistan tillbaka i vardagen.
Den senaste tiden har jag klagat väldigt mycket på allt möjligt, när jag inte har något att säga så klagar jag istället. Det får mig att tänka tillbaka på gymnasietiden då jag var väldigt negativ. Det är en obehaglig känsla att falla tillbaka lite men det är ändå inte ett steg bakåt. Jag måste få ha mina dåliga perioder och låta mig själv ha dem men måste också komma ihåg att fortsätta ta steg i rätt riktning.

Jag har nu börjat tänka mer på att inte klaga, tänka positivt och njuta av vardagen. Älskar att det snart är jul och att snön fallit ner. Jag trivs bra i mina vinterkläder och det är inte jobbigt att gå till bussen när det snöar och är halt på vägarna, för det är ju lite kul att glida fram eller råka halka till.

Sometimes,
it takes a good fall to really know where you stand.

En stor anledning till att jag börjar trivas är att jag känner att jag är på väg någonstans och att jag har lite kontroll över min vardag.
Jag sköter min kost, kontroller mina tankar så att det blir positivare, tränar och har ett leende på läpparna.

Svårare än så är det inte.

Puss på er!

Likes

Comments

Träning, Vardag

Den här veckan ska jag köra ALL IN! Det är dags för mig att lägga i högsta växeln och träna så att jag faktiskt får några resultat. Kosten gick sjukt bra förra veckan och ser inte att det kommer att bli ett problem de kommande veckorna heller. Visst blir jag lite sugen på pasta eller såser men jag äter ju väldigt mycket mat nu ändå så jag går inte runt och är hungrig p¨å grund av kostsschemat.

Veckans träning

Måndag
Ben, Axlar & Mage

Tisdag
Bröst, Rygg & Mage

Onsdag
Pass men min Pt + BodyAttack (konditions pass)

Torsdag
1 timmes morgon cardio
Ben, Armar & Mage + GRIT

Fredag
Vila eller valfritt pass

Lördag & Söndag
En timmes kondition båda dagarna

Likes

Comments

Följ mig på Instagram:@beccaeklund

  • Blogkeen
  • Nouw