Veckans Snapshots

Födelsedagsvåfflor med syskonen // Bus hos gammelmormor & gammelmorfar // Alla Hjärtans Dags frukost med lillebror // Promenad i vårsolen // Bus med kompisen // Torsdagshäng hos farmor // Fredagskväll i Jarlaberg // Brunch & Uggla med sambon, lillasyster & sambons kollega // Mellokväll hos farmor och farfar

Likes

Comments

Vardagsliv

Vilken bra start på denna helg vi fick igår!
Efter en promenad och eftermiddagshäng i Sickla med vänner fortsatte vi fredagskvällen med middag hemma hos dem. Perfekt med vänner som bor med promenadavstånd. När våra små hjärtan hade somnat, kunde vi småbarnsföräldrar njuta av barnfritt och vuxet sällskap i världsklass! Mycket prat och skratt om allt och ingenting! Det var lätt att glömma bort tiden. Klockan var närmare halv två när vi traskade hemåt. Vi är lagom trötta idag, men redo för denna dag med brunch, show och barnfritt med sambon och syster.

Likes

Comments

Vardagsliv

Redan torsdag och arbetsveckan är snart slut. I alla fall för sambon, men det känns även som ett slut för mig med. Mammaledigheten. På tisdag drar skolan igång igen. Sista året och det börjar med några veckor praktik, ingen mjukstart här inte. Så jag njuter extra mycket av mina lediga dagar tillsammans med lilleman. Idag ska vi åka ut till Melvins farmor och leka och busa där ute. Och bara vara. Hur spenderar ni denna torsdag?

Bild från en frukost tidigare i veckan.

Likes

Comments

Vardagsliv

Vilket underbart väder vi har haft de senaste dagarna! Man får såna vårkänslor och längtan efter varmare dagar. Igår tog sig vi ut i solen på en promenad. Jag, Melvin och Melvins morbror. Älskar att promenera längst vattnet nere vid Järla Sjö. Speciellt i solen med solglasögonen på!

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Hyllfix // Eftermiddagsfika med syster // Kvällsbadet // Mumsiga frukostar // Busen i farten..men nu är sängen längst ner! // Popcake-fika & bus i Östertälje // Semla med Emma när busarna napar // Fishtaco med J & J // Kalasredo

Likes

Comments

Vardagsliv

Vilken helg! Så mysig från början till slut. Min bror kom i fredags för att gå på ett träningsläger under helgen. I lördags var det stor städning och fix i lägenheten. Sen fick vi middagsgäster och Melosällskap. Vi bjöd Johanna och Jesperi på Fishtaco, varför har jag inte gjort det tidigare? Så gott! Tanken var att Sandra och Adam skulle komma också, men fick tyvärr avboka. Det blev en mysig kväll med Melfest - såklart!
Idag hade vi bjudit hit min mormor och morfar och svärföräldrarna på lunch och tårta. Måste ju öva på tårta inför 1 års kalaset. Och oj vad jag behöver öva..det blev den fulaste tårtan jag har sett. Var nära ett par gånger att ställa in lunchen bara för att jag inte fick ihop tårtan! Men den smakade bra i alla fall! Imorgon blir det lite lugnt födelsedagsfirande på min födelsedag med Melvin, lillasyster och lillebror på dagen. Helt i min smak, efter denna kalashelg!

Likes

Comments

Bakning

Vår lilla killes första födelsedags närmar sig. Och därmed första födelsedagskalas. I år blev det uppdelat med familj/släkt och lite vänner dagen efter. En födelsedagshelg med andra ord. Så nu ska det börjas planeras! Älskar att planera kalas. Med Melvins dop var det full planering i veckor. Det var mycket, men så roligt! Födelsedagen blir inte så stort som dopet. Jag har praktik veckorna innan hans födelsedag. Så det blir lite enklare. Men tårta ska bakas i alla fall.

Men först ska min födelsedag firas. Och firandet påbörjar redan ikväll! Fyller inte år förrän på måndag. Men ikväll blir det middag med vänner och mellomys! Och imorgon kommer min syster, mormor, morfar och svärföräldrarna. Då blir det lunch och tårta! Så en tårta står nu i kylen halvfärdig. Man måste ju öva lite på tårta inför M's första födelsedagskalas!

Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Frukost innan mysdag med M' gammelmor & -farföräldrar // Busen är i farten! Efter att ha använt ordet ajabaja 200 000 gånger, flyttade vi bort vinet.. // Lunchdejt med Alicia & hennes mamma // Utforskning // Lunch på Söder // Bokläsning innan frukost // En vanlig vardagsfrukost för son & mor // Fredagskaka på Ingarö // Söndagsbus efter en helgs jobb

Likes

Comments

Vardagsliv

I torsdags mötte jag och Melvin upp min fina vän, Steffi. Det blev en mysig frukost/lunch stund innan hon skulle iväg till Universitetet. Ibland önskar jag att man hade all tid i världen att lägga på stunder som dessa. Men tyvärr kommer livet med skola/jobb emellan. Älskar att vara mammaledig! Kommer sakna det så mycket.

Likes

Comments

Melvin 10-11 månader, M's garderob

Det finns så mycket fint i butikerna nu till lilleman! Får verkligen hålla plånboken i styr! Men dessa två fick följa med hem till M's garderob. Storlek 80. Lite stora, men då kan han ha det ett tag 🌵🐻

Likes

Comments