Gravid: Melvin, Throwback days, Melvin 1 år

Godmorgon!
Tidigmorgon och näst sista dagen på praktiken. Och det enda jag kan tänka på är att det var ett år sedan jag åt massa ananas, drack massa hallonbladste - i hopp om att förlossningen skulle sätta igång.

Denna bild la jag upp på Instagram för ett år sedan. Vad jag inte visste när jag satt och åt all ananas var vad som skulle ske dagen efter.
Jag hade gått ner till forum för en liten lunch med Amie och hennes dotter Bella. Jag kommer ihåg hur jag sa till henne att jag nog går hem och vilar lite. Tröttheten var ett faktum.
La mig i sängen, vilade och sov om vartannat. Kollade på Les Misérables. Den är lång! Men det gjorde jag hela dagen. Minns att jag tog en dusch, satt ner i duschen - så trött var jag. Sa till R att jag går och lägger mig. Somnade tidigt, så ovetande om vad som väntade under morgondagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Snapshot från mina hjärtan när jag är på praktiken // Eftermiddaglek med Eleonor // Härlig vårpromenad // Mys efter kvällsbad // Frukost i morgonsolen // Fix inför kommande 1 års kalas // Min busiga jeans-kille // Middagsbjudning hemma hos Tobbe & Åsa // Ute & rastar grisen

Likes

Comments

Vardagsliv, Melvin 1 år , Pyssel

Dagarna går i ett just nu. Längesen jag var uppe såhär sent en vardagskväll. Jag är så trött varje dag efter praktiken och allt och tänka på.
Om en vecka fyller M 1 år! Detta år har gått så otroligt fort! Och planerna och förberedelserna är igång. Fick ner allt på pappret så det blev lättare för mig att se vad som är kvar att göras!

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Veckans (& årets) första träningspass // Fredagsbuketten fortfarande fin i början på veckan // Min lilla tok ❤ // Perfekt avokado-macka // Bästa på hela dagen! // Fredagsbuketten // Härlig lördag med min fina S // Lördagskvällen på Golden Hits & 30 års firande för C // Mysig söndag hos gammelmormor & gammelmorfar

Likes

Comments

Vardagsliv

Godmorgon! Äntligen fredag! Men vart tog denna veckan vägen?
Veckorna går så himla fort. Upp klockan sex, praktik, busa och leka med M, sova. Så ser mina dagar ut. När jag nattar M somnar oftast jag med - innan klockan nio! Jag är så slut. Därför blir bloggen lite lidande. Är lite mer aktiv på Instagram. Så kolla där!

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Måndagsfrukost // Underbar ljusstake (till höger) som jag fick av min finfina vän i födelsedagspresent // Pannkaksmiddag med mina älsklingar // Uppdatering hemifrån // En tidig morgon // Fredagsmiddagen med ljuvlig fiskgryta & vänner // Fredagsbuketten // Italienskt & fira Victoria // Lite söndagsbus innan helgjobb

Likes

Comments

Mat, Vardagsliv

Förr förra helgen hade vi en barnledig lördag med först brunch på Hasselbacken, följt av Magnus Ugglas Show. Och vilken show då! Verkligen sevärd! Så bra rakt igenom, från början till slut. Tror att jag och syrran dock var yngst på stället..men vad gör det?

Likes

Comments

Throwback days, Månaden i bilder

Årets andra månad har vi nu passerat och inne på månad tre.

Februarimånad, mina sista veckor som mammaledig, för denna gången. Det blev några veckor med mys, bus & lek med vänner & familj. Många härliga stunder med dem vi tycker om! Jag har fyllt 26 år, vi har ätit semlor, druckit massa ingefärashots, fått lite vårkänsla med färska blommor. Sen har jag påbörjat mina studier igen!

Likes

Comments

Mat, Vardagsliv

Förra veckan gjorde jag Må Bra Shot som jag hittade här på Yayas blogg.

Jag gjorde dock bara halva receptet då vi bara hade 100 gram ingefära. Imorse tog den slut, så i eftermiddag ska jag köpa hem ingefära och citron och göra en ny sats med ingefärsshot! Perfekt i förkylningstider och praktik på förskolan för min del.

Likes

Comments