Melvin 1 år

Godmorgon! Har helt glömt bort att visa bilderna från Melvins kalas nr 2. Vi valde som sagt att dela upp kalasen i år, men ändå hålla det litet och enkelt. En mysig och lugn stund med Melvins vänner. Tack fina ni, ännu en gång för att ni ville komma och fira vår älskade ettåring.

Ett litet urval av vad Melvin fick när han fyllde år. Så mycket fint. Överväldigad av all kärlek vi får från er ♥️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Melvin 1 år

När vintern (tydligen) har kommit tillbaka får man titta tillbaka på bilder från förra veckan. Soliga och varmare stunder som spenderades vid lekplatsen som ligger nedanför lägenheten. Forfarande en liten mini människa som är lite fundersam på detta med att gå i skor ute och känna på sanden med händerna. Men att gunga, det är nästan alltid roligt!

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Hjälper mamma att göra frukost // Dag inne i stan med min lilla familj ♥️ // Besöka moster på jobbet // Morgonpromenad för mig och mitt lilla hjärta // Utelek // Fredagsblommor // Fredagsgäster, Melvins morfar & morbror // Lördagshäng med min fina Karin // Pappa-son-dag när mamman hoppar in och jobbar

Likes

Comments

Veckans Snapshots

Lugn måndagsfrukost // Morgonpromenad med min familj // Utslagen liten plutt efter vaccin // Påskkycklingar hos farmor & farfar // Ljuvlig påskbuketter, en till svärmor & en till min mormor // Påskägg jakt? // Melvins första påskägg - två Bamseböcker & majskrokar // Mamma & son gos ❤ // Söndagskvällen, framför tentan efter en hel helgs jobb

Likes

Comments

Melvin 1 år , Vardagsliv, Familj

Glad Påsk på er där ute! 🐣
Eftersom jag jobbar hela helgen så firade vi påsk igår. Hela lilla familjen ute hos Melvins farmor och farfar, tillsammans med hans gammelmormor & gammelmorfar. En riktigt mysig dag med påsklunch och påskgodis.

Likes

Comments

Melvin 1 år , Bakning, Familj

Vi valde att dela upp Melvins födelsedagsfirande med två kalas. På lördagen bjöd vi hem våra familjer på tårta och annat gott. Melvin fick smaska på grädde och bär, mycket gott men kladdigt! Så det ska vara när man fyller 1 år!
Tack älskade familj för att ni kom och firade Melvins födelsedag ♥️

Likes

Comments

Inredning

Jag har aldrig varit så mycket för påsken tidigare. Men sen Melvin kom har jag känt att jag vill ha lite påskpynt. Jag tror det blir mer den när han blir lite äldre. När han kan leta påskägg, så som jag själv gjorde när jag var liten. En mysig tradition som jag gärna vill föra vidare. Men kanske inte i år. Dock vill jag få in lite påskpynt - kanske i något i stil med dessa bilder nedanför!

Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Veckans Snapshots

​Måndagspromenad // Färsk mango till frukost // Solglasögon-killen // Plugg-morgon // Utomhuslek // Förmiddagspromenad i vårsolen // En vardagsfrukost // Lek & bus med Alicia // Tårtkalas 

Likes

Comments

Vardagsliv

Söndagen bjöd på födelsedagsfirande för Rickard som fyller år. Tårta, kaffe och gott sällskap. Bra avslut på denna helg.

Likes

Comments

Det som inte fick hända har hänt. Terrorattack i Stockholm, i Sverige. Men det var väntat, så som det ser ut i världen..
Mina tankar går till alla drabbade, var rädda om varandra, era när och kära ♥️

Jag satt på seminarium när jag fick en notis på mobilen från Aftonbladet. En lastbil kör på Drottninggatan. En rysning och en obehaglig känsla i hela kroppen. Vi hade små redovisningar under seminariet. När alla hade redovisat, berättar vår lärare att något hemskt har hänt. Terrorattack inne i stan? En lastbil som kört över människor på Drottninggatan, människor har dött. Ännu mer obehag i kroppen. Läraren tar upp liveuppdatering från Aftonbladet och vi får berättat för oss vad som har skett. Tunnelbanorna har stängts ner. Var försiktiga nu när ni tar er hem. Men hur ska vi ta oss hem? Jag skulle som vanligt, åka via centralen, för att komma hem. Ta en buss in mot stan? Nej ingen bra idé.

Efter att ha pratat med min sambo, som var ute på Ingarö hos sina föräldrar med Melvin. Där vi skulle äta fredagsmiddag. Så bestämde jag mig för att åka ännu längre bort från stan, till min mormor och morfar, med buss. Under bussfärden till mina morföräldrar såg jag händelser som berörde mig, en mamma som kändes så lugn för sitt barns skull. Var närvarande och lugn, men man så skräcken i hennes ögon vissa stunder, men inte så hennes barn såg. En familj som erbjöd en äldre kvinna att köra hem henne med bil. Man får ett hopp för mänskligheten när man ser såna här händelser. Tillsammans är vi starka.

R fick hämta upp mig, med bil sedan. Han fick sitta i fredagstrafiken, tätare än en vanlig fredag. Vi såg människor promenera överallt, för att ta sig hem. En märklig känsla. Så mycket folk som tog sig fram via fot. Efter sex-tiden var vi ute på Ingarö igen, tillsammans hela familjen. Melvin fick extra mycket pussar och kramar när jag kom fram dit ♥️

Likes

Comments