Hejhopp!

Hur har er julafton varit? Kan inte fatta hur snabbt det här året har gått?!

Jag var ledig idag och är ledig imorgon också men innan jag kunde slappna av hade jag några grejer jag behövde fixa igår efter jobbet. Jag behövde duscha, fixa mina naglar och viktigast av allt SLÅ IN JULKLAPPAR! Jag slutade 20:30 och blev inte klar med allt förens halv 3...

Jag gick upp runt halv 10 idag, jättetrött och täppt i näsan, wohoo. Vi har så länge jag kan minnas fått en liten klapp på morgonen så idag fick jag ett par glas jag har önskat mig i evigheter, suuuperfina!! Vi tillbringade dagen mormor och morfar, tittade på Kalle Anka och fick massa fina paket.

Jag är ledig imorgon också och planen är att inte göra ett skit.

Ha en fortsatt trevlig helg och GOD JUL!🎄💚

Mormor & morfars gran🎄

Mammas gran🎄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Liten outfit of the day från gårdagens shopping dag.


Jacka/TopShop Väska/Zara Skor/Scorett

Matte lipstick/KylieJenner (Maliboo) Tröja/Bershka

Likes

Comments

Hej hej!

Hade haft fullt upp igår. Igår var min enda lediga dag innan julafton så jag drog till Nacka Forum för att köpa dom sista julklapparna. Lyckades inte riktigt hitta det jag hade tänkt så jag fick improvisera lite istället. Men nu är alla klappar köpta, ska bara slå in dom nu.

Efter julshoppandet mötte jag upp Tildorna i stan. Vi till Brandy Melville, jag hade inte tänkt köpa nått med kom hem med en t-shirt och en choker. Palmen fyllde 20 för 1,5 vecka sen så efter Brandy Melville gick vi till Espresso House för en sen liten födelsedagsfika. Så mysigt, tiden bara flög iväg. Det var längesen vi träffades så det var kul att vi alla hade tid! Båda har kommit förbi när jag har jobbat men då hinner man ju inte riktigt med allt.

Ha en bra dag💙

Likes

Comments

Tjenixen!

Idag har jag varit ledig, vilket har varit suuper skönt! Jag hade tänkt att jag skulle vara uppe vid 10 menen det blev runt 11 istället. Den enda planen jag hade för dagen var att bygga en koja. Jag såg en bild på instagram och kände mig inspirerad! Har nu spenderat halva dagen här i kojan och kommer nog göra det imorgon också, tur att jag är ledig.

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Hoppas alla har haft en helg, själv har jag haft en jättebra helg!! Jag var ledig både lördag och söndag och hade planer båda dagarna. Under lördagen julbakade vi. Väldigt mysigt!!

Igår var det sci-fi mässan, det här var mitt tredje år. Varje år kommer 5-6 skådespelare från olika filmer (oftast Star Wars, LoTR/The Hobbit), man kan fotograferas med dom, få saker signat och prata lite med dom. Dom som kom (som jag var mest intresserade av) var Sean Astin och Amanda Tapping. Kom dit lite innan 13 och gick direkt för att köpa biljet för fotografering med Sean, efter det hade jag en havltimme att fördriva. Sean var så trevligt, hann inte riktigt prata med honom under fotograferingen men fick chans att prata lite med honom när han signade foton, en sån mysig och trevlig människa!

Pratade lite med Amanda också. Hon var precis lika trevlig som Sean, ALLA VAR SÅ TREVLIGA!! Hade ingen aning om att hon var brittisk, hehe opps... Jag hade gärna fotograferats med henne, hennes fototid höll på när jag kom så jag hade nog hunnit men, men jag fick iaf prata lite Supernatural med henne.

Dom har så otroligt många olika grejer och grunkor där. Massa smycken, tröjor, böcker, samlar föremål. Jag köpte en munkjacka med tryck på och ett armband med berlocker på. Båda grejerna var Supernatural relaterat.

Jag längtar redan till nästa års Sci-Fi mässa!

God Natt💙

Likes

Comments