ÖVRIGT

MÄTT? Ja! I fyra dagar har jag bara ätit och ätit. Trerätters hit och tvårätters dit. Min stackars mage har totalkraschat men jag är glad ändå!

Likes

Comments

MAT

Idag fyllde jag 24 år. (Första födelsedagen på sjutton år som jag firar utan min Charlie, hua). Det började med att jag tog sovmorgon (favoritsyssla), spelade Sims (favoritspelet), tittade på Bridget Jones (favoritfilmen) och drack saft (japp, favoritdrycken). Ponis (favoritmänniska) kom hem runt fyra och vi begav oss till affären. Vi tog en snabbvisit förbi blomsteraffären också och jag fick välja ut en bukett. Romantiskt.

Svängde förbi mamma efter vi handlat färdigt och lämnade hennes försenade födelsedagspresent. Härligt att träffa dem på min födelsedag.

När vi kom hem började han genast att laga mat, han är så himla duktig i köket! Runt sju knackade det på dörren, det var mamma och Mange och i handen hade det en vitchokladkladdkaka (favorittårtan). De skulle överraska mig och bli kvällens matgäster men tyvärr kunde de inte genomföra planen då de fick köra min kära morfar (favoritgubbe) till akuten. Det gick bra, han är oskadd.

Vi fick en romantisk trerättersmiddag tillsammans framför de två sista sherlockavsnitten (favoritserie) och värmeljus. Hur mysig födelsedag som helst. Bara massa favoriter.

Likes

Comments

MAT, OUTFIT

Svårt att få en bra bild när det inte finns förutsättningar för bra ljus, en skakig fotograf och ett motiv med för nära till skratt. Jaja. Såhär så jag ut idag när vi överraskade mamma (igen). Mormor, morfar, morfars bror, jag och ponis väntade vid bordet på restaurangen som mamma trodde att endast hon och Mange skulle äta själva på. Superkul!

Pizza och laktrisfudge. Mums!

Likes

Comments

ÖVRIGT

Det har varit såå mysigt, jag har haft jättemysigt och supertrevligt. Jag har ätit galet mycket mat, jag har inte rört mig ett dugg och varit himla avslappnad mellan ångbastubesök och massage. Är helt död nu. Verkligen. Over and out.

Var helt död imorse också så mamma och Mange plockade med sig lite frukost upp till mig och min lika döde kompanjon.

Likes

Comments

MAT, ÖVRIGT

Redo för spa!

Trots härligt slö, för mycket avslappning, värme och ånga så lyckades jag ändå blaska på lite smink. Redo för middag!

Fantastisk/vegetarisk/glutenfrimat.

Likes

Comments

MAT

Lunchen var suverän! Eftersom jag är så besvärlig med maten så har Mange förbokat all min mat. Till lunch fick jag en bönbiff (påminde om falafel) med rotmos, pumpasoppa och sallad. Suveränt! De andra åt oxbringa.

Likes

Comments

NÄRA HJÄRTAT, ÖVRIGT

Här är vi, uppackade och placerade. Vi överraskade mamma och tog med henne hit. Mange har köpt ett färdigt spapaket så först blir det lunch, sen spatid, sen har jag och mamma två behandlingar inbokade, sen spatid igen och tillslut en trerättersmiddag. Imorgon blir det frukost och hemgång.

Likes

Comments

MAT

Frukosten idag såg ut såhär. Ganska fancy med jordgubbarna ju? De smakade artificiell sommar

(Pssst: skinkan är en vegoskinka givetvis! Från Pärsons).

Den här veckan har inte varit bra om jag ska vara ärlig, jag har sovit länge in på dagarna och haft ångest varje dag. Sjukskrivningen blev förlängd till januari ut för att läkaren bedömde att jag inte var tillräckligt kapabel till att börja jobba ännu. Men imorgon ska vi på äventyr och min mamma fyller 50år - så det blir annat att tänka på hela helgen. Tumme upp!

Likes

Comments

MAT

Började dagen med att försova mig men det löste sig. Jag och flickorna åt frukost i köket och läste lite ur min julklapp. Fick den av mina päron nu när jag bär på så mycket ångest och har - precis som de flesta tjejer - höga krav på mig själv som egentligen inte behöver vara där. Himla bra bok!

Och hur lyxigt är det inte med färska bär? Mh-hm.

Likes

Comments