MAT, TANKAR

Världens enklaste smoothie! Mixa yoghurt och frysta bär! Klart!

Vill man vara nyttigare kan man använda kesella och turkisk yoghurt. Man kan även blanda i lite proteinpulver för en extra boost.

Vaknade upp och det snöade? Vad händer yao? Men jag ska inte gnälla på hur vädret beter sig, jag är precis likadan. Skiftar lite sådär hipp som happ. Börjar dagen med tron om att det kommer bli en bra dag, avslutar den i sängen - runt fyra på eftermiddagen och sover bort hela dagen. Yey mej. Men jag försöker. Det är iallafall en bra start på vägen. Den här viljan jag faktiskt har - att bil bättre.

Likes

Comments

OUTFIT

Smyckena är från Glitter. Det är ett M ett C och ett B för Charlie, Maggie Smith och Bonham Carter = som är mina katter. Hjärtörhängena är också från Glitter och de är så otroligt söta, jag har dem så ofta jag kan.

Fick hem min efterlängtade tröja idag. Det är Josefin Dahlbergs design "happitude" som är en hemsida där man får lite alternativ för att kunna göra en egen tröja. Jag valde rosa färg på tröjan, röd färg på texten, Hellström och ett hjärta. Supernöjd.


Jag ser upp till Josefin väldigt mycket, hennes ärlighet och energi. Jag vet att jag också kan vara sådär glad och sprallig. När jag kommit ut ur den här utmattningsskiten så tänker jag bli så igen. Sådär glad.

Likes

Comments

NÄRA HJÄRTAT

Sådär. Där är den. Min egendesignade tatuering. Min Charlie. Jag har en tid på tisdag nästa vecka hos Johanna i Kalmar. Det kommer bli fantastiskt.

Likes

Comments

TANKAR

Idag är en bra dag. Jag har delade känslor kring den meningen - jag är glad att det är en bra dag men jag är ledsen över att det är något som behöver nämnas..alla dagar borde vara bra. Eller iallfalll tillräckligt många för att det inte ska vara märkvärdigt. Jag är en glad person som känner mycket, tänker mycket och analyserar mycket. Jag har åkt en karusell hela livet mellan att vara uppe och nere. Men det här är annorlunda. Det handlar inte längre om att fundera på något, ta till sig av en låttext och känna en pust av sorg. Det här är en helt annan pust, en orkan. En mörk, grå, kall och dyster orkan som tar med sig alla mina celler i kroppen och förvandlar dem till sin avbild. Jag blir kall och grå. Och dyster.

Jag har småsaker på min agenda som jag ska ta tag i, vissa dagar kan jag inte ens det. Småsaker blir stora och känslor förvrängs på en sekund. Men idag är det en bra dag. Idag är han hemma, min sol. Idag blev teet ypperligt gott. Idag har jag den där goda vegoskinkan hemma som jag kan ha på mina mackor. Och idag så har jag betat av några punkter på min agenda. Jag har en bra dag idag.

Likes

Comments

MAT

Gjorde tvårätters till mig och min prins idag. Receptet finns på mitt instagramkonto: rebeccasrecept.

Vegetariskt såklart!

Likes

Comments

MAT, MYSIGT, NÄRA HJÄRTAT

Bestämde oss för att äta på Torget kök och bar (mitt jobb). Det är fantastisk mat och finaste stället i stan. Min läkare tyckte även att det var en bra idé nu när jag är sjukskriven - att besöka stället som gäst och se hur det funkar. Det funkade bra, jag tog det lugnt och stressade inte upp mig.

Likes

Comments

SKÖNHET

Ny färg! Helnöjd!

Efter min klipptid kom ponis in till stan och vi käkade lite på chillout, helt okej mat :)

Likes

Comments

NÄRA HJÄRTAT, TANKAR

Foto: Emelie

Efter kalaset åkte vi hem och bytte om för att sedan sätta oss på kråkan. Det var jag, Jonathan, rasssmus, Kajsa och Emelie. Trevligt men väldigt högljudd för mig som är extra ljudkänslig just nu. Blir hela skakig i kroppen och det gör ont i öronen typ.

Allt funkar bättre när jag umgås med familj och nära vänner, känner mig tryggare och kan faktiskt kontrollera mina känslor lite genom att uppskatta stunden. Ett bra tips är faktiskt att omge sig av människor man känner sig trygg med, uppskattar och som vet hur du mår! Framförallt när du ska försöka integrera med människor tex på en pub eller någon annan plats i samhället som har fler människor per kvadratmeter än vanligt.

Likes

Comments

MYSIGT, TREVLIGT

Tatuerade mig vid klockan 15 idag hos Johan. Den här lilla prinsen och jag kelade en bra stund, vilket charmtroll!

Mysigt folk | God mat | Livemusik + att dansade ut granen!

Likes

Comments