Bilder fån vardagsrummet.
Hur mysigt är det inte med pumpor? Och för mig som älskar grönt är det ett nöje att kliva in i hösten bland alla vackra pumpor! Bladsskålen i guld, figurinen, ljushållaren och kuddfodralen är från H&M Home, övriga prints är från JFR/Desenio, soffan heter Söderhamn och är i färgen mörkgul (som inte säljs längre) och pumporna är från Willys (haha). Hoppas ni inspireras och det är okej att härma :) Det är därför jag skriver vart allt kommer ifrån.

Länk till monstreaposters:
https://desenio.se/sv/artiklar/monstera-three-poster.html

https://desenio.se/sv/artiklar/monstera-one-poster.html

https://desenio.se/sv/artiklar/monstera-two-poster.html

Likes

Comments

Igår var vi i skogen en timme, jag och Jonathan, och letade efter svamp. Vi hittade blåbär.
Efter en mysig mellispaus skjutsade jag honom till jobbet men kände mig inte färdig med skogen ännu då vi inte hittade så mycket svamp. Eter ett sms till mina päron var jag i skogen igen en halvtimme senare med samma korg, samma pepp och samma härliga "ute i naturen"-känlsa men med bättre flyt. Vi hittade jättemycket svamp! Efter mycket skärande, putsande och förvällande vid köksön har vi numera fyra stycken trattispåsar i frysen, mums!

Likes

Comments

Köpte varsin pryl igår; jag skaffade mig en tuff kniv och Jonathan ett par tjusiga boots.

Nääää..såhär var det ju!

HUR SNYGGA? Vilken perfekt röd färg ju!
Länk till dem; https://feetfirst.se/xit-boots-roda-308368

Köpte dem på dinsko här i stan, de fanns i grå, mörkblå och puderrosa också.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dagens #ootd var en galen färgmix mellan bubbelgumrosa, mörkrosa, rött och svart.
Att mixa rosa och rött har oftast fått larmet att gå - det har varit något som nästan klassats som förbjudet i modevärlden, varför? Jag vet inte, men jag vet att det inte längre är ett faktum. Men alla verkar inte ha hängt med på det och inte vågar mixa dessa, vad vet jag.
Men det är en supersnygg mix, inte sant?

Min röda klocka hittar du här; Regal

Nu lever vi i en tidsålder där vi får mixa randigt med leopardmönster, sneakers med klänning och totalkrossa genusgränser. Fantastisk tid att leva i! Eller hur?

Vi får alla förutsättningar och möjligheter att hitta vår egna stil och det är något som jag finner viktigt, för i mitt fall är min stil verkligen en viktig byggsten i vem jag är. Så våga våga våga.
Det är aldrig förbjudet att försöka gå sin egen väg, snarare tvärt om, varför är vi olika om vi ändå är tvungna att gå samma väg? Nej precis. You go girl! Eller boy för den delen! (Nästan ännu fetare när en kille vågar utmana och gå över genusgränser då de nästan är tvungna att falla i någon slags stereotypisk look. Synd tycker jag).

En grej som verkligen symboliserar mig och min stil är min vegamössa, det är en ateralj som jag använder så ofta jag bara kan. Trivs som tusan i den och den räddar alla eventuella dåliga hårdagar!
Ett supertips för dig som letar efter en bra accessoar.
Har fixat en länk till lite olika som finns på Fyndiq till bra pris; https://fyndiq.se/search/?q=vegamössa&search=enter

Vet att H&M säljer ibland men att det blir slutsålt fort. Jag såg en fantastisk skepparmössa i vinrött på deras hemsida tidigare idag men den finns bara i S, jag hade velat ha M, men ska kolla läget varje dag och hålla tummarna!

Likes

Comments