APARTMENT

DET ÄR GREJER ÖVERALLT. Jag får panik.

Imorgon är sista dagen målaren är här, då ska han tapetsera vardagsrummet och sovrummet. Sen är renoveringen klar..jisses..det är ett kaos hemma men det är värt det för gud vad fint det blir!

När renoveringen är färdig har detta gjorts:

Hallen: målat taket, målat listerna, satt upp väv och målat den vit.

Hobbyrummet och sovrummet: målat taket, målat listerna, tapetserat.

Köket: målat tak, målat lister, satt upp väv och målat den vit (+vårt arbete: satt upp kakeldekor, klätt in alla bänkar och bytt handtag)

Vardagsrummet: målat tak, målat lister, spacklat och tapetserat.

Badrummet/WC: målat tak och lister.

Likes

Comments

THOSE RANDOMS

Den här hörnan av köket är inte färdig. Saker är överallt och diverse prylar är strategiskt lagda på fönsterbrädet. Målarn kommer befinna sig i sovrummet och i vardagsrummet de närmsta dagarna så någon hörna för mysfaktor fanns inte längre på kartan då alla möbler är placerade i hobbyrummet. Where to go? Köket. Jag fixar! En fåtölj, fin utsikt vid fönstret, en kanna vanilj/kola-te, lite kuddar och diverse mjuka substantiv = läshörnan är på plats | Hello my autumn crush #harry #potter 👋🏻📚⚡️👓

Maggie Smith är självklart med, där jag är är hon. (Funfact: Maggie är namngiven efter en skådespelerska som spelar en professor i Harry Potter)

Likes

Comments

YOU&ME

​DU ASSÅ. 

80-års kalas för min morfars bror! 🎈

Likes

Comments

APARTMENT

​Efter att ha klätt in kakel och bänkar med dekor så började jag bums att ställa fram grejer och tillslut blev det som jag ville. Svart. Vitt. Grått. Silver. Grönt. Bohemiskt. Oh it's on! 

Ska bara byta handtagen och sätta upp en tygbit över hyllorna över fläkten sen är den delen av köket klar! 

Likes

Comments

APARTMENT

Nu när köket är färdigmålat (väggar, tak och lister) så började jag med att fixa till kaklet också, för det var för himla tråkigt! Beställde hem från paxlux.se . Det är alltså marrakechkakel i gråskala - något jag planerat sen första dagen jag fick den här lägenheten och Jonathan nappade på idén som tur var 👌🏻

När dekorplasten kom på blev det att måla listen vit!

Min mystrubadur! (Som även hjälpte till hihi).

Likes

Comments