Hejsan !

Mitt namn är Rebecca Ruth Bellqvist, jag har ett projekt i skolan där jag ska göra mig en egen blogg vilket jag har velat så länge att göra eftersom jag gillar att läsa idrottsbloggar.I detta inlägg tänkte jag skriva lite om mig själv så ni kan lära känna mig. Jag hoppas att detta är lika roligt att blogga som jag har tror.

Jag är en tjej som är snart 15 år och ska plugga till AM kort så jag får köra a-traktor. Jag bor i Uppsala och går i 8an just nu på en skola som är ganska liten men väldigt bra. Mitt skolintresse är inte så jätte stort men jag tycker inte att skolan är usel heller. På fritiden så spelar jag hockey som jag har gjort sen jag var 4 år med killar men nu har jag börjat i ett damlag i Almtuna, vilket blir att jag tränar väldigt mycket och inte har så mycket tid till mina kompisar som skriker efter mig att få ta en fika på stan som jag aldrig gör hihih;).

Detta fick bli en liten inflik på vem jag, men håll ut ni kommer få lära känna mig mycket mer på djupet, min ide på denna blogg är att förmedla mitt träningsliv till er alla, jag sja försöka att lägga ut tre-fyra inlägg per vecka men nu i början så blr det nog kanske tre eller två för jag är lite nybörjare på detta.

Det vore kul om ni ställde frågor och idéer på vad ni vill läsa om mig på bloggen.

Ha det så gött alla läsare ;)

Likes

Comments