Header

Hej alla!
Som ni alla kanske har märkt så har jag inte varit så duktig på att blogga den senaste tiden och så är det ibland för alla. Just nu känner jag mig inte jätte taggad för att blogga och det händer en hel del grejer för mig just nu, vilket gör att jag tar en paus. Men som sagt kommer tillbaka, så håll ut bara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om det är någon vår jacka som är trendigast nu till våren så är det lätt bomberjacka. Man ser dom överallt och det är speciellt två färger nu till våren som är extra inne, det är militärgrön och "vinröd". Jag vet inte riktigt vad den röda färgen kallas för, så jag kallar den för vinröd även om är lite rödare än vinrött. Själv har jag en svart sedan innan och kan lugnt säga att jag älskar bomberjackar. Så enkla och snygga! Vad tycker ni föresten om bomberjackor? Bomberjackan är från Gina Tricot.

Likes

Comments

För någon dag sedan fick jag hem dessa snyggingarna. Perfekta vårskor eller perfekta skor överlag enligt mig. De passar med allting och de är super sköna. Jag har hört att vissa Vans skor är jätte hårda att gå i, men jag har köpt den nya modellen så det kanske är skillnad på den gamla modellen och den nya.

Jag vill föresten be om ursäkt för dåligt bloggande. Just nu försöker jag komma på vad jag ska fotografer till skolor som jag senare vill söka vidare till + lite andra grejer, vilket leder till mindre bloggat. Dålig ursäkt men så är det tyvärr, hoppas ni förstår i alla fall.

Likes

Comments

Ser ni så många lampor, haha. Jag använda inte alla utan provade mig fram bara, såg bara riktigt roligt ut. I alla fall så har jag fotograferat min vän Cassie idag till en fotouppgift som vi har tills nästa vecka. Jag var sjuk när vi fick uppgiften så jag kände mig lite stressad över att göra det, men så kan det vara ibland. Vi ska i alla fall ha en text och sedan ta 4-7 bilder som hänger samma med texten. Min text kommer att vara We" were born to be real not perfect". Enekl men ändå så betydelsefull enligt mig. Så just nu sitter jag och väljer ut bilder och redigerar de.

Likes

Comments

Häromdagen var jag på spa för första gången någonsin. Jag är inte riktigt den typen som gillar såna saker egentligen, men ja må säga att det var riktigt mysigt. Från att basta, till lera in sig, till att skrubba in sig, till vattenfall osv. Alltså massor med olika saker. Fanns även pooler och bubbelpooler som man kunde vara i. Tyvärr fick man inte ta med in sina saker till vissa grejer, vilket betyder inte så många bilder. Men jag hann ta några stycken i alla fall. För er som är intresserade var jag var någonstans, så var jag på Ystads Saltsjöbad spa. Måste verkligen säga att det var riktigt fint där och det kändes verkligen lyxigt. Hade lätt velat åka dit igen, kanske någon gång.

Likes

Comments

Jag måste bara visa er denna sötnosen. Igår åkte vi för att bestämma oss för en katt, eftersom vår senaste har tyvärr gått bort. Har mått så dåligt över det och jag är så glad att vi ska skaffa oss en ny katt. Det är en ragdoll som vi är ute efter. Dom är ju bara för söta. Så om cirka två månader får jag henne och jag är mer än glad. Men vi kan inte komma på något namn, vi är ute efter något lite annorlunda namn till en hona. Har ni några förslag kanske?

Likes

Comments

Har ni sett att nyx har lanserar nya läppstift? Jag har sett vissa på Youtube som har provat dom och färgerna är verkligen super fina. Såna perfekta nude färger som är riktigt inne just nu. Själv är jag lite sugen att köpa hem någon men jag ska försöka att inte, köper alldeles för mycket av allt. Men för er som vill få tag på dessa så kan ni klicka HÄR så kommer direkt till produkten. Och det är inte så farligt pris heller, det kostar 99kr per styck.

Hade ni föresten velat ha fler blogginlägg där jag tipsar om smink? Typ som detta inlägget? Hade varit kul att veta vad ni tänker.

Likes

Comments

Hejsan alla, jag är tillbaka. Känns som evigheter sedan jag bloggade men behövde verkligen den pausen. För er som inte visste så har jag nu varit sjuk i cirka en vecka och jag tror att jag hade influensan, inte alls kul. Hade feber i cirka en vecka, yay. Men nu är jag på bättring sidan och jag gick faktiskt till skolan idag och det kändes bara så fel. Från att inte kunna röra sig med feber till att faktiskt kunna vara ute och andas det kära vänner är livet. Men jag känner att förkylningen inte ger med sig så det är lite trist. Har ni några bra tips på hur man snabbt tar bort förkylning? Skulle verkligen uppskatta det!

Likes

Comments

Som ni kanske har förstått så har jag varit sjuk nu ett tag, eller rättare sagt sedan mitt förra inlägg. Jag har inte mått såhär dåligt på väldigt väldigt länge. Vilket leder till inget bloggande, men det tror jag ni förstår. Det enda som jag har gjort är sova och att försöka att andas, inte kul precis. Jag skulle egentligen vara med i musikalen men min kropp bara la av. Jag var bara med på premiären där jag kände att jag knappt orkade. Jag är fortfarande väldigt sjuk och jag är så trött på det, men det finns tyvärr ingeting jag kan göra. Så eftersom jag har så mycket tid över så har jag hunnit kolla på lite serier och filmer. Här är tre stycken som jag gillade.

Det finns INGET bättre än att titta på Disney ( speciellt när man är sjuk). Så jag passade på att se den nya Disney filmen "The Good Dinosaur". Den var riktigt mysig och jag rekommenderar verkligen den.

Den andra filmen som jag såg var "JOY", som jag vet många har pratat om. Först måste jag bara säga hur jäkla duktig Jennifer Lawrence är. Självklart visste jag om detta innan, men så jäkla duktig hon var att spela sin karaktär. I alla fall så är filmen baserat på en riktigt händelse, vilket är ännu roligare att titta på enligt mig. Själv tyckte jag om filmen väldigt mycket.

​Och nu till den sista filmen som jag har velat se väldigt länge, "The Danish Girl". Denna filmen var mycket mer sorgsen än vad dem andra två var. Men denna hade ett sånt fint budskap och jag tyckte verkligen om den. Vill inte berätta för mycket för er som vill se dessa filmerna.

Likes

Comments

Idag är det premiär för musikalen Främling bland de fåfänga. Alltså den musikalen som jag har varit med sedan höstas. Där jag dansar och är statis.

Jag hade önskat att jag hade mått bättre, men jag fick tyvärr feber idag. Men jag körde i alla fall. Men vi får se om jag orkar eller inte. Just nu är jag i alla fall mer än död.

Likes

Comments