Header

VECKANS FÖRVÄNTNINGAR:
Sammanfattningsvis, så får den gärna bli Galen. Älskar när något kul och oväntat inträffar. På jobb fronten får det gärna komma lite mer design-jobb, får jämt så mycket inspiration på hösten. Vet inte vad det beror på riktigt men härligt är det.

VECKANS BÄSTA:
Känner att jag måste bestämma mig för vilken soffa jag ska införskaffa mig till min nya lägenhet. Känner för färg!! Inget grått, vit eller svart. Utan färg!!

VECKANS SÄMSTA:
Har nyligen blivit Lundabo i en fin etta med stor balkong. Så efter mycket fix och trix så är det mycket fortfarande. Så det är jag inteså himla pepp på. Hade gärna varit klar nu. Men men. Hade ju kunnat vara värre.

VECKANS TRÄNING:
Eftersom jag är sämst på att träna så kan ju denna rubrik kan ju inte bli annat ointressant. Så kanske jag känner att jag måste börja förbättra mig. Tanke på förra helgens bröllop så dansade jag lite väl crazy och slog i min svanskota. Så morgonens situps övningar gick ju sådär idag. Tänk dig en skalbagge på rygg som gör Allt för att komma på benen. Typ jag, imorse.

VECKANS MÅSTEN:
Jag måste som sagt bestämma mig för en soffa. Ut och röra på mig. Och faktiskt kanske testa någon trevlig och mysig restaurang här i Lund med någon trevlig vän. Bra måsten, tycker jag.

HELGENS PLANER:
Ska bara göra precis vad Jag vill. Det involverar säkert god mat, vin, gott sällskap, film och promenader.


Kan vara skönt att få ut sig sina planer, förväntningar och mål.
Dock ska det inte bli en stress utan mer som en hjälp.

Ha en fin vecka!
Puss
RebeccaDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Livet går verkligen som San Franciscos backar. Upp och ner. Mycket har hänt. Mycket tråkigt men samtidigt får man inte glömma bra saker som händer.

Hur kommer det säg att man är dålig på att tillåta sig må bra när man gör det? För ofta så tycker man att man inte borde ha rätt att känna så eller att det inte är någon mening med det eftersom det kommer kännas skit säkert om ett par dagar ändå. Och så hindrar man själv att faktiskt njuta av sina bra dagar. Men när det kommer till sina dåliga dagar, ja då längtar man ju inte till något annat än att få känna 1% av en bra dag. Varför ska man vara så jäkla dålig på att tillåta sig må bra bara? Varför ska det vara så svårt?

När nånstans i livet börjar man forma detta mönster? Är det när man ska börja göra alla till lags? Eller när man inte vågar känna 100% glädje eftersom man vet att det kommer hända något skit längre fram i allafall? Jag tror av egen erfarenhet att detta beror på att man inte lyssnar på sig själv. Man bara följer med strömmen och ska vara med på allt, säga ja till allt, vara den glada och spontana tjej som alltid (för man vill ju inte göra någon besviken). Till slut kommer kroppen och huvudet inte fungera tillsammans. Eftersom man har slutat lyssna antingen på kroppen eller huvudet. Dom två ska ju vara bästisar ju!! Separerar du dessa från varandra så kommer det bli knas till slut. Då kommer ångesten, panikattackerna, tårarna och det dåliga humöret.

Vi har ett liv. Ett enda liv. Jag tänker absolut inte slösa det på någon runt omkring mig som inte vill förstå mig, hur jag funkar och vad jag ska göra för mig själv för att må bra. Och det kan räcka med ett Nej. Ett nej, En gång. Man ska inte behöva jämt förklara varför. That's it. Och vill jag prata om det så gör jag det när Jag vill.

Men mina dagar är så mycket bättre än vad dom har varit. Eftersom jag har människor som respekterar mig för den jag är. Även om dagarna ser ut som San Francisco backar ibland så vet jag i alla fall att när jag är längst ner eller högst upp så tillåter jag mig känna så. Det är livet. Men jag har klippt av vissa rep som vill hålla mig kvar på platser. Jag går själv på egenhand, jag bestämmer själv. Men jag har bra människor på vägen.

Så dagens tips; Backarna och nerförsbackarna existerar. Det är livet. Klipp av rep som gör att det går trögt för dig, som inte tillåter dig vara glad eller ledsen. Gå själv i din takt men se till att du har bra människor omkring dig. För det är ingen som kan tala om för dig hur snabbt du ska ta dig igenomsaker. Det är bara du. Ta hand om dig! <3

Krams

R

Likes

Comments

Halli-Hallå!

Igår var vi bjudna hem till Kevin och Rebecka som bjöd på så god mat. Har inte ätit det förut men det var ångat bröd och så skulle man fylla dessa massa gott. Eftersom vi är 3 som inte äter kött så fylldes dom med svamp och tofu. SÅ GOTT!
Idag är jag lite halv-bakis. Man mår som man förtjänar. Tänkte gå ner till hemmakväll och köpa hem något gott sen blir det film för hela slanten. Simon är iväg och spelar så jag har kvällen för mig själv.

Trevlig Lördag :)
Woop Woop!


Likes

Comments

Hej!
Då var det dags att sätta igång med bloggandet igen. Välkommen in till mig :)
Känns som att jag har börjat ett nytt kapitel, inget märkvärdigt har väl hänt iofs men jag känner att jag har vuxit minst 10cm och jag har mycket roligt att se framemot. Det är en bra känsla jag har iaf! Jag tycker att det ska bli roligt att dela med mig av mig själv igen.

Jag är nyss hemkommen ifrån Frankrike med detta sköna gäng. Vi har glassat oss i Antibes, Valbonne, Gourdon, Grasse och Nice!
Vi har bott i ett jättefint hus med fantastisk utsikt. Vi har tagit långfrukostar, ätit och druckit mycket gott.
När jag reser är jag hungrig jämt. Jag älskar mat och det är ju så underbart när man kommer till ett annat land och får upptäcka nya smaker och rätter. Att åka med detta gäng var ju helt underbart har ont i mage och käke efter allt skratt.

Nä nu måste jag rusa, ska iväg på middag ikväll med samma gäng! Woop woop!

Ha det fint!

/Rebecca


Likes

Comments