Header

Har haft fullt upp denna vecka och kommer fortsätta med det, har tagit emot en massa nior från olika skolor och berättat om vård och omsorgs programmet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft fullt upp, firat mamma, skola, jobb, stressen tar över, men det blir lugnt snart.
Såg även när en lastbil kört in i en bro,tycker synd om chauffören men kunde inte låta bli att skratta

Likes

Comments

Snart har det gått en vecka igen och nog glad är jag för det.

Jobbade i helgen och har verkligen tagit tag i mitt gymnasiearbete nu, kommer skriva lite mer om vad och hur det kommer gå till senare när allting är färdigställt.

Snart är det sängen som gäller och upp tidigt imorgon på nya äventyr i skolan.

Likes

Comments

Denna helg har varit underbar, Bäck kom upp till Umeå över halloween och fyller år snart så jag Linnéa och Jennifer bestämde oss för att överraska han. Så har blivit två dagar med en massa skoj, fredag så var jag Bäck, Felix och Elin på deras hotellrum och hade skoj och igår blev det Corona och vad som hände där förblir en mysterium

Likes

Comments

Hej, det här med att skapa en ny blogg och börja om från början gick ju inte helt 100% fullt ut. Men nu ska jag ta tag i det.

På dagens schema är det att gå i skolan kämpa det sista innan helg och lov!
Ikväll kommer jag att vara med Elin och ha tjejkväll, känns oerhört välbehövligt att slappna av.

Ska även fundera på om jag ska göra någon "dagar sak" eller om jag struntar i det, vi får se helt enkelt.


Likes

Comments

Godkväll, för er som vet vem jag är så har ni säkert läst min tidigare blogg som jag tog bort, på grund av massa olika anledningar men en av dem var för att min gamla blogg var ca 4-5 år gammal, så kände att jag skulle börja om på nytt helt enkelt.

För er som inte vet vem jag är så heter jag Rebecca,. är 18 år gammal, bor i Umeå och går för tillfället sista året på midgårdskolan (aka fridhem) och studerar till undersköterska där. Är för tillfället (halv) sambo med min bästa kompis Linnéa. Jag älskar att skratta, se på serier. Så kan bli så att det kan bli mycket om det. Bortsett från det så älskar jag smink av alla typer av slag så blir mycket av det också.

Hoppas ni stannar för mer!

Likes

Comments