ingen kan egentligen vara gladare än vad jag är för att den 2 maj lägger jag mina lärartofflor på hyllan och byter jobb. det känns superkul och jag vet att jag kommer få det jättebra där jag ska jobba nu. känns även väldigt bra att få jobba heltid nu också, vilket jag inte gjort när jag jobbat på förskola.

annars då, är allt bra med er? jag har tyvärr inte riktigt haft lusten till att sätta mig och skriva här, inte haft något intressant utan det hade mest blivit ett sånt där '' klagande inlägg '' sånt där som jag är expert på men jag ska försöka att bli bättre och mer aktiv här.

nu ska jag ta och kolla ett avsnitt av mammor, hoppas att ni får en fin måndagskväll!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Varje gång jag kollar på den här fina videon som Therese Lindgren har gjort så vill jag störtböla. Jag har aldrig varit en sån där känslig person som gråter till filmer eller videos men under den senaste tiden har jag blivit superkänslig!

Jag tycker verkligen ni ska kolla på den om ni inte redan har gjort det, jag lovar att ni inte ångrar er.


Likes

Comments

Älskar ni parfymer lika mycket som vad jag gör?

Då har jag ett hett tips till er, det här är min absoluta favoritparfym. Får alltid komplimanger när jag har den på mig och jag skulle nästan inte kunna klara mig utan den. Så om ni är sugna på en ny parfym som luktar gudomligt så rekommenderar jag verkligen den här!

Klicka på bilden för att komma till sidan där den finns


Likes

Comments

hade en helvetes natt, vaknade runt 02.00 med världens vidrigaste huvudvärk som inte ville ge sig. har väl för mycket som pågår i huvudet nu kanske och det är ju förståeligt. Dagen gick annars ganska fort och fick lite ärenden gjorda som kanske inte var dom roligaste men nu är dom gjorda iallafall.

Imorgon är det redan fredag och en till vecka har passerat, helt sjukt vad dagarna flyger iväg. snart är redan januari slut och en hel månad på det nya året har gått och det har varit som en berg&dalbana, både positivt och negativt. Hoppas erat år har börjat superbra!

nu ska jag snart sova för natten och håller tummarna för att inte den där hemska huvudvärken dyker upp igen.

sov gott fina ni, hoppas ni får en bra fredag! ♥


Likes

Comments

Hur fina är inte dessa Lily And Rose örhängen? Fick dom av min syster och om jag ska vara ärlig så gillade jag dom inte speciellt mycket i början men nu använder jag dom i stort sett varje dag.

Om ni också vill bli lika snygga i öronen så klicka på bilden så ska ni komma till sidan!

Ha det bäst ♥

Likes

Comments

Mitt första och senaste inlägg kom den 6 November och sen dess har det varit väldigt lugnt på min skrivfront. Jag ska inte komma med någon dålig ursäkt för jag har ingen på lager. Jag fick bara en feeling av att börja blogga igen och om jag ska vara ärlig så vet jag inte om bloggning är ute just nu men det skiter jag fullständigt i för jag vill skriva och jag vill att NI ska få vara en del utav mitt liv. Jag vill att ni ska få läsa och se vad som händer men jag har ingen aning om någon ens vill sitta och läsa allt jag skriver men jag hoppas ni vill det.

Det har hänt en del sen sist jag skrev. Det har blivit ett nytt år som jag trodde skulle få en bra start men istället blev början på året ett stort magplask, ett helvete rent ut sagt. Mormor beslutade sig för att flyga upp till alla änglarna den 8 Januari, yes det var dagen innan min födelsedag och som ni då förstod så var inte min födelsedag något att fira, jag fyllde ju även '' bara '' 21. Det kommer ju även flera födelsedagar att fira.

tillbaka till mitt skrivande, jag har inte riktigt bestämt än vad ni kommer få se här på bloggen men om ni har något tips till lilla mig får ni hemskt gärna lämna en liten kommentar.

ha det bäst ♥

Likes

Comments

Jag vill först be om ursäkt för att mitt första inlägg kommer att bli ett sånt där " klagande inlägg " men jag har en hel del tankar som snurrar i mitt huvud som jag gärna vill dela med mig av. 


Jag vet att vi alla har våra stunder i livet där man är lite förvirrad och inte riktigt vet vad man vill, jag har kommit in i en sådan period nu. Jag får ofta frågan '' vad ska du göra när du har slutat? '' '' vad vill du bli när du blir stor? '' '' vad är din dröm? ''


till dessa personer vill jag bara skrika att dom ska hålla sin mun stängd för enligt mig är det dom jobbigaste frågorna man kan få i nuläget. hela min hjärna är som en virvelvind, speciellt på kvällarna när jag inte kan sova. Huvudvärk har jag dagligen för att jag är nervös, nervös över framtiden. vad vill jag med livet? vad vill 20åriga Rebecca göra? vi alla har drömmar och mål men mitt mål känns så långt bort. det krävs så mycket utav mig själv och jag vet inte om jag kan fixa det.


och vet ni vad det värsta är? Att jag jämför mig med andra i min ålder, dom flyttar, dom börjar plugga, dom gör allt sånt där som jag inte gör. jag får alltid höra att vi alla är olika och att jag inte ska jämföra mig med andra men hur svårt är det att inte jämföra? jag hoppas och tror att jag inte är den enda som känner såhär, det är iallafall vad jag försöker intala mig själv! jag ska vara ärlig, jag är livrädd för vad som ska hända och efter allt som hänt mig under de senaste månaderna, det har gjort att jag blivit så nojig. det jag vill få ut av detta inlägg är varken uppmärksamhet eller att någon ska tycka synd om mig. jag vill bara att dom som läser detta ska förstå hur jag känner och att kanske någon själ där ute känner som jag gör.


jag vet att allt kommer lösa sig tillslut men inte just nu.

Likes

Comments