Har haft en helt underbar helg med massa god mat och gott sällskap från Stockholm. Har firat min pojkväns pappa med en helhelg med massa roliga aktiviteter samt firat min pojkvän som fyllde 23 år i lördags. Älskar att vara runt dom man älskar och få massa ny positiv energi och ladda om för sista veckan innan semester! Helgen avslutades igår med middag med älsklingen och Izabelle och Isak som kom och överraskade sen bio. Kunde inte önskat en bättre helg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndag igen, denna helgen har gått alldeles för fort. Idag var det två pass på mini sats som gällde, först 9-13 sen 15.30-18.30. Mellan passen han jag träna, äta och sola vilket var skönt så jag slapp göra de efter passet då det knappt finns någon energi kvar, efter gårdagens bravader. Efter jobbet blir det att åka hem och fira morsdag med familjen och bara ta det lugnt och lägga sig i tid för att samla nya krafter inför kommande veckan hoppas ni har haft en grym helg allesammans!

Likes

Comments

Kommer bli snyggt på en brunbränd kropp till sommarens festligheter!

Likes

Comments

Godmorgon idag vaknar vi upp till ett regnigt Göteborg, sjukt att det snart är juni. Idag är jag ledig från båda mina jobb vilket är behövligt efter gårdagen. Jag sitter just nu på bussen för att åka in till stan och sola innan det är dags att göra nya fina naglar hos bästa Maria. Skall försöka gymma snabbt innan det är dags att åka hem och hämta bilen för att bege mig till Kungsbacka och fixa mina fransar, äntligen! Så denna tråkiga och gråa torsdag kommer bestå av skönhet vilket får en på lite bättre humör iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon idag började jag dagen med en härlig promenad i det fina vädret får passa på nu när det ska vara dåligt väder ett tag fram över. Just nu står jag och gör lite frukost idag blir det en god smoothie och ägg. Dagens planer är att försöka hinna sola innan det är dags för mig att jobba mitt sista pass på sats!

Likes

Comments