Hur fin är han inte?

Jag har kommit på mig själv med att vara riktigt usel på att ta bilder till mobilalbumet. Jag tar ju nästan alla bilder på snapchat och de raderas ju eller är i dålig kvalité, inget bloggmaterial med andra ord.. hur som helst så ska jag försöka bättra mig så jag får upp roligare inlägg på denna blogg.

Vad har jag gjort sen senast då? Jobbat, jobbat och jobbat är svaret. I lördags gick jag, Pirre och Matilda till Soft och åt o drack gott. I söndags skulle jag ha jobbat men blev hemskickad efter en timme så Philip hämtade upp mig och sedan åkte vi till Täby och shoppade massor med kläder till honom, ja ni läste rätt, till honom!!! Jag köpte ingenting!! (Hade dock beställt lite grejer på nätet dagen innan så det gjorde inget hehe).

Ikväll är det Liverpool-Bournemouth, det får vi inte missa! Viktigt match för Liverpool! Heja heja.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heey, måndag och ny vecka! Kul va? Jag jobbar alla dagar denna vecka, men jag klagar inte.

I fredags gick jag och Pirre till Vau De Ville för att dricka vin, snacka skit och kedjeröka - precis vad uteserveringar är till för enligt mig!

I lördags åt jag och Philip en stor god frukost, sedan åkte vi till stan för att först gymma sedan jobbade jag stängning. Likaså igår jobbade jag. Sedan avslutade jag söndagen hos Nicky med kortspel (standard) folk som känner mig vet att jag ääälskar att spela kort, eller spel överhuvudtaget! Och även idag har jag jobbat, gymmat och spelat kort. Haha, riktigt kärringliv lever jag men jag älskar det som tur är.

Juste, i lördags bokade jag och Philip en resa. 19 dagar ska vi vara borta och jag längtar.

Likes

Comments

Fick ett par nya Lilys av min älskling. Älskar dem!

Likes

Comments

God morgon! Eller snarare god dag. Idag skulle jag egentligen tagit mig upp vid 9 för att sedan möta upp min mamma på stan, men tyvärr försov jag mig till 12 så jag fick äta en liten frukost i min ensamhet istället. Nu ska jag fixa mig för snart kommer Philip & Albin och då åker vi tillbaka till Stockholm igen. Jag kör ett riktigt kort pass från 18-21 idag sen ska jag och Pirre ut och ta en drink på stan.

Likes

Comments

Idag har jag lunchat med Tammi på Brasserie Bouqet, jag åt deras räksallad som är gudomligt god. Anledningen till att jag är hemma i Linköping en torsdag är för att Philip fick ett erbjudande om att åka hit ons-fre för att jobba, så jag passade på att ta ledigt idag för att följa med honom hem. Jättesynd att det blev så kort tid men jag är ändå superglad för den lilla tiden det blev. Det betyder mycket att få komma hem och kramas och umgås med mina nära och kära (även fast inte alla var hemma just denna gång).

Kvällen spenderades hemma i soffan med Philip, hans kompis Albin och min kära Amanda. Vi har pratat skit och spelat kort. Mysigt! Imorgon eftermiddag åker vi tillbaka till Stockholm, det blir att åka raka vägen till jobbet då jag kör ett kvällspass som börjar kl 18.00!

Likes

Comments

"Så du vet att jag är lojal, ingen står dig lika nära. Vissa människor vill ha allt, men vi vill bara ha varandra. Ingen av dom vet, ingen av dom vet; dom vet inte att inget kommer mellan oss"

He's the one. Japp, jag vet det, jag ser det, jag känner det. Tryggheten. Att känna att man har något att leva för; framtiden, alla planer. Det är underbart. Jag har aldrig i hela mitt liv trott att jag vid 21 års ålder skulle ha hittat mitt livs kärlek. Känslan, lyckan, lugnet i kroppen av att ha en framtid med honom att se fram emot. Han som gör allt för mig, han som är mitt allt.


Likes

Comments

HEY wzup hello! Tråkiga dagar som dessa är det kul att ha en blogg tänkte jag... Några minuter senare sitter jag här med en ny blogg. Vi får se hur detta slutar..

För övrigt lever jag ett oerhört flottigt liv som servitris i Stockholm stad och på min fritid umgås jag med min kille och mina tjejer (inte för att jag har så mycket fritid). Mat är min största passion här i livet och det lär ni märka.

Nu ska jag upp och hoppa sedan ska jag till Årsta för att träffa Jonna, se hennes nya lägenhet och gulla massor med hennes 2,5 månader gamla son Dylan som är bland det sötaste jag någonsin skådat.

Likes

Comments