Header

De va en riktigt härlig dag idag för en ridtur ut i skogen. Va superskönt att få komma ut på en ridtur igen, va ju för länge sen. De va soligt, dock lite kyligt. Ungefär som inte för kallt men inte för varmt heller. Tar nya tag på torsdag igen och sen kommer den efterlängtade helgen! <3Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om tre dagar, på onsdag alltså. Så blir jag 20. svårt att tro men så otroligt skönt, man slipper be folk gå in på systemet åt en o så. Är väl de jag ser fram emot som mest ^^ Planerar även på att att dra ut på olearys med några tjejkompisar för att ta nån drink och nåt att käka. Blir supertrevligt. 😊 Sen så blir de ju massa firande, med andra ord, fullt upp hela dagen! 

Men på tal om annat. så har jag inte berättat att nu i veckan fick jag antagningsbeskedet från komvux, den 6okt börjar jag plugga upp tre kurser. ska bli skönt att få nåt att göra om dagarna och framförallt få ekonomin rullandes, fick ju besked från csn idag. Så himla glad för nu går allt i rätt riktining!

Bild från i somras. Från en otroligt lyckad dag då de va cruising i sandviken, en av de roligare cruisingarna i år och nu är de slut, inga nya cruisingar försen nästa år nu!

Likes

Comments


Skor från scorett för 399kr.
Linne/top från nelly för 129kr.
även jeans från nelly för 349kr.

Har även förlängt mitt abonnemang så då fick jag ju ny mobil. Men eftersom jag trivs så bra med min, så bestämde jag mig för att beställa en likadan, dock i guld/golden ^^ Min gamla ska brorsan köpa. Passade även på att beställa skydd till mobilen.

P.s. inte bloggat så flitigt den senaste veckan,de ska de bli ändring på!

Likes

Comments

Städa: städning av lägenheten här hemma. De vanliga, kön, vardagsrum och hall. Plus röja upp i lovisas och joels rum lite. lättförtjänta pengar!

Stan: Ska nog ev. med brorsan till stan, men vi får se om jag hinner och orkar haha.

Fest: Avslutar dagen med fest! Ja de är ju fredag, så de va väl inget oväntat! ;)

P.s. Har inte orkat blogga de senaste dagarna, har inte gjort nå speciellt heller så. Skriver mer senare förhoppningsvis. Ha de gött! Puss :*Får väl bjuda på en bild på min favokatt!

Likes

Comments

Hellu! måndag idag, alltså ny vecka igen då. Sjukt hur veckorna sticker iväg samtidigt som de känns som de inte alls sticker iväg så snabbt.. Kanske beror på att jag inte gör så mycket om dagarna. Just nu är jag hemma hos Emelie och Mattias, sov här inatt föratt jag inte orkade gå hem från stan igår ikväll efter ha vart med madde och några till, så sov här. Om en halvtimme ska jag med bussen tillbaka till krylbo, men innan jag kan dra hem så måste jag hämta min lillebror vid skolan som ligger på andra sidan krylbo, så blir en liten promenad hem sen. I övrigt så vet jag inte alls vad dagen har att erbjuda, kanske inte till stan igen sen och skriva in mig på af igen om jag nu orkar dra in till stan igen sen. får väl se vad jag orkar haha. Nu ska jag iaf gör mig ordning för att dra iväg men först lägga undan sängkläderna och ta undan lite disk. Ha de gött! 😘

P.s. bjuder här nedan på en bild från början av året. från första cruisingen, tror jag det är i alla fall! (;


Likes

Comments

Halloj! lördagkväll och ligger framför tv:n och glor på criminal minds. Vilket jag gjort typ hela dagen, alltså glott på tv. Japp, så har min dag sett ut.

Likes

CommentsNågot som jag saknar hemskt, är kryssningarna som vart. Vi har haft så otroligt kul och fler blir de!


Turerna med dessa två tjejer! Dessvärre är ju inte nån av dem i närheten, Sanna i Spanien den jävlen ;) och Daniella är ju hemma i Göteborg!


Saknar alla fester, cruisingar, grillkvällar med denna tjej. Denna sommar slår alla andra! om jag fick gå tillbaka, så skulle jag gå tillbacka till denna sommar och göra om allt en gång till!

Likes

Comments

Ja, va gör man inte när man har tråkigt ? jo plockar isär mobilen! ^^ haha. Och nej de är inte min senaste mobil, är den jag hade innan den jag har nu!

Likes

Comments

Godmorgon alla bakfulla människor.. och ni andra också! Ja, bakfull kan man ju lugnt säga att jag är.. men som man bäddar får man ligga ju, eller hur ? 😉

Just nu sitter jag och kollar på en serie på viaplay, FBI criminal pursuit. Dokumentärserie som jag nyss börjat kolla på. Riktigt bra, så de kan jag verkligen rekomendera! Lite käk till detta så är de perfekt.. om jag nu vågar käka, vet inte om jag får behålla de men kan ju prova. 😊


Likes

Comments

Ja äntligen hemma! de kan man ju lugnt säga! ni vet känslan när man går hem, så känns de ju som man aldrig kommer hem, men hen kommer man ju alltid tillslut! gått enda från bengtsbo till krylbo, en jävla bit att gå! att gå från stan är ju en sak men nu va ju inte så fallet. nu ska jag käka, slå mig ner framför tv:n sen sova! Otroligt hungrig för den delen!

P.s. vem läser egentligen ett inlägg vid denna tid ?! 😂Likes

Comments