Tiden går verkligen snabbt framåt. Graviditeten bara susar fram, idag med 2 månader kvar till jul och 98 dagar kvar till beräknad förlossning. Vet knappt hur jag ska hinna med allt bakande och pyntande i år då min kropp verkligen börjar kännas tung och öm i ryggen. får nog börja julpysslet med barnen rätt snart så något blir färdigt då och då. Blir nog även att börja förbereda bakverken och frysa in i november så blir de nog bra. Längtar ändå till jul då den är så underbar och mysig tillsammans med familjen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår bakade jag en vitchokladkladdkaka som vi serverade med mjuk grädde och svenska jordgubbar. De var uppskattat av barnen att få lite fika på söndagskvällen. Ikväll blir de en kladdkaka på ljuschoklad. får hoppas att de blir lika uppskattat.

Likes

Comments

Denna vecka har haft många känslor.
Förra fredagen blev vår dotter misshandlad i skolan av 4 killar som sparkade, slog och hoppade på henne. Vi var till vårdcentralen samma eftermiddag och då var det öm rygg, axlar och skakig i kroppen. Helgen gick och vi fick ännu en gång söka sjukvård då hennes nacke och axlar svällt över helgen. Vi fick då åka till barnakuten i Jönköping där dom satte krage på tills hon gjort en CT röntgen. Det visade sig som tur var inget på bilderna. Läkaren sa att det är muskeln i nacken som är svullen och trycker på ryggraden och nerverna så smärtan blir värre.

Vi fick åka hem efter att dom dokumenterat skadan och blåmärkena på kroppen. Sen nätterna sedan dess är för henne fruktansvärda med mardrömmar, gråter i sömnen och rädd för att vara i skolan.
Sen syster då på 8 år mår även hon dåligt psykiskt då hon blev vittne till hela händelsen av att se sin syster bli så slagen.

Sen kom den dagen som skulle varit bara glädje med Ultraljudet som jag och min man skulle njuta av tillsammans men tack vare dotterns insident på skolan då i fredags fick han vara hemma då hon inte klarade av att gå till skolan av rädsla. Självklart var det mysigt att se den lilla i magen men ändå saknades något när man låg där ensam.
Så nu ska de närmaste veckorna bli att hjälpa tjejerna må bättre och samtidigt njuta av varje rörelse i magen.
Hoppas på en bättre tid framöver.

Likes

Comments

Idag är det den 14 september, en höstdag med gråa moln på himlen och regnet kommer i omgångar. Denna dag blir att vara inne umgås med barnen och äta middag med tända ljus för mys och lite extra värme.
I morgon bär det av till Jönköping med dom tre minsta och titta efter jackor, tunnare mössor och vantar.
Det är lite kyligt på dagarna.
Personligen tycker jag att affärer har alldeles för dyra priser på kläder, för den kvallite som inte ärhållbar enligt mitt tycke.
Men vad gör man inte för att hålla barnen varma och bekväma.
Finns inget i världen som jag älskar så mycket som mina små.
Min man är också en stor del av mitt liv som får mitt hjärta att slå.

Likes

Comments

Igår var jag på rutinultraljudet i Eksjö som tog ovanligt lång tid då barnet låg så fel i magen så de var svårt att se.
Men tillslut blev allt tittat och allt var som det ska vara. Det var så mysigt att se den lillas rörelser och se hur den faktiskt har växt sen ultraljudet för 7 veckor sen. Sen är de underbart att de känns mer och mer rörelser och tydligare rörelser än innan så nu blir de att njuta så mycket som möjligt av den sista halvan av graviditeten.

Idag valde jag att städa och sen avsluta dagen med att baka en glutenfri och laktosfri butterkaka. barnen tyckte extremt mycket om den.

Så resten av kvällen blir bara lugnt i soffan.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Likes

Comments

Idag är en jobbig dag för hela min familj.
Vi har efter 3 år låtit hästen åka tillbaka till dom han kommer ifrån. Tanken var egentligen att vi alltid skulle ha honom hos oss men så mycket i vårt liv har ändrats att vi inte har tiden som behövs. Saknaden kommer vara extrem och olidlig. Jag hoppas bara att han får det bra hos någon ny som har all tid i världen för honom.
Älskad för alltid är du min vän

Likes

Comments

Idag har det blivit lite bakat här hemma. I morgon blir det nog mer.
Idag blev det
* Gluten och laktosfria philiadelphiabullar
* Gluten och laktosfria kola snittar
och en omgång
* kola snittar gjorda på vanligt vetemjöl.

Det är underbart när man hinner baka och göra sånt som är så kul och avslappnat.

Likes

Comments

Idag börjar första dagen på sommarlovets sista helg. Det ska användas till att äta god mat med vänner, god fika och trevligt sällskap. Sen i morgon Lördag börjar Elvira sin första ridlektion. Hon är så längtansfull. Denna helgen ska verkligen användas till bara roliga saker tillsammans. Och förbereda mig mentalt att även Zavannah ska börja i skolan på måndag, känns verkligen som tiden sprungit förbi mig.

Likes

Comments

Idag blir det en tur till Jönköping med dom två äldsta töser. En dags utflykt med lite lunch tillsammans och kolla lite annat i stan. Nästa vecka börjar dom skolan så det är skönt att få vara lite med dom innan vardagen kommer tillbaka, med tidiga mornar och rutiner som ska fungera.

Likes

Comments

Idag kände jag första riktiga rörelse från de lilla mirakel som växer inom mig. De var så underbart att känna. Jag trodde först att det var något annat men sen kände jag de igen. Innan har det känts som fladdrande fjärilar i magen men inte denna gång. Jag längtar tills de känns mer och mer och man ka känna en fot som trycker mot magen.
Jag längtar till så mycket under graviditeten alla olika saker som kommer i olika stadium. Man njuter verkligen av allt på olika sätt. Men största längtan är att få hålla den lilla i famnen, att få hålla om och känna doften av den lilla.
💝💝💝💝💝🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹

Likes

Comments