Idag har det blivit lite bakat här hemma. I morgon blir det nog mer.
Idag blev det
* Gluten och laktosfria philiadelphiabullar
* Gluten och laktosfria kola snittar
och en omgång
* kola snittar gjorda på vanligt vetemjöl.

Det är underbart när man hinner baka och göra sånt som är så kul och avslappnat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag börjar första dagen på sommarlovets sista helg. Det ska användas till att äta god mat med vänner, god fika och trevligt sällskap. Sen i morgon Lördag börjar Elvira sin första ridlektion. Hon är så längtansfull. Denna helgen ska verkligen användas till bara roliga saker tillsammans. Och förbereda mig mentalt att även Zavannah ska börja i skolan på måndag, känns verkligen som tiden sprungit förbi mig.

Likes

Comments

Idag blir det en tur till Jönköping med dom två äldsta töser. En dags utflykt med lite lunch tillsammans och kolla lite annat i stan. Nästa vecka börjar dom skolan så det är skönt att få vara lite med dom innan vardagen kommer tillbaka, med tidiga mornar och rutiner som ska fungera.

Likes

Comments

Idag kände jag första riktiga rörelse från de lilla mirakel som växer inom mig. De var så underbart att känna. Jag trodde först att det var något annat men sen kände jag de igen. Innan har det känts som fladdrande fjärilar i magen men inte denna gång. Jag längtar tills de känns mer och mer och man ka känna en fot som trycker mot magen.
Jag längtar till så mycket under graviditeten alla olika saker som kommer i olika stadium. Man njuter verkligen av allt på olika sätt. Men största längtan är att få hålla den lilla i famnen, att få hålla om och känna doften av den lilla.
💝💝💝💝💝🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹

Likes

Comments

I onsdags var jag på första ultraljudet. En underbar känsla att få se hur hjärtat på den lilla slår. Längtar så innerligt tills nästa gång den 8 september. men känns som en evighet dit. Längtar ännu mer tills alla rörelser känns mer. Finns så mycket saknad och längtan efter så mycket när man vet att en liten växer inom sig.

Likes

Comments

Ikväll var 16:e kvällen som Zhopia somnade utan nappflaska. Känns så skönt att det gick så lätt att få bort den. Är grymt stolt över min lilla tjej. Nu ska vi bara minska på användandet av blöjan och få henne känna sig avslappnad på toa/pottan.

Hon får dessutom ett helt annat ordförråd på sista tiden. mycket enklare att förstå vad hon säger och menar.
Jag bara älskar att se barnen utvecklas till dom fina individer jag hoppas dom blir

Likes

Comments

Härom dagen köpte jag tre par strumpor som ska vara med till förlossningen när de är dags i Januari.
Jag vet att det är så tidigt men jag såg dom på HM och ville så gärna ha något hemma som får mig att känna ännu mer kärlek och ännu mer mysigt med den väntan som är att få sätta på dom små strumporna.
Idag är det 8 dagar kvar tills jag får åka på första ultraljudet och se denna lilla för första gången. Kan inte mer än längta av hela mitt hjärta. Denna graviditet har vi sagt att vi inte tänker ta reda på vad det är för kön på den lilla. Utan vi tänker vänta på överraskningen.

Likes

Comments

Idag var det inskrivning på mödravården. 10 veckor gångna enligt den beräkningen som är. Ultraljud den 7 juli så får jag veta mer noggrann beräkning.
Men inskrivningen gick bra, en bra barnmorska som inte pratade om bara min övervikt utan faktist behandlade mig som vilken kvinna som helst.

Nu är det bara njuta av tiden som kommer. Jag hoppas bara att illamåendet snart försvinner eller iallafall minskar.

Kan ju knappt stå upp utan att må dåligt.
Men annars har det varit en underbart fin dag. lite färg i ansiktet har man fått med.

Likes

Comments

Graviditeten går framåt. Tiden rullar framåt, dock så mår jag mer och mer illa. Jag är mer trött än jag någonsin varit under en graviditet. De känns som mina hormoner skenar i väg ordentligt i mig. ibland är kroppen så konstig jag skakar om händerna. mår bäst av att lägga mig ner då mår jag bäst. Jag hoppas de går över snart för jag orkar inte må dåligt dygnet runt.

I Morgon börjar Midsommarhelgen se ska bli god mat och gott fika.

Så glad midsommar till er alla som läser detta.

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hjälp med mitt öga. Jag har gått sen i måndags med rinnande öga. kladdig och ont i det. Idag fick jag äntligen salva till ögonen så hoppas de ska bli bättre.

Min kropp har haft de jobbigt denna veckan. Mått illa, haft ont i ögat, ont i magen när jag äter och stressad för att behöva orka jobbet när man inte mår bra.
Jag ha dessutom sagt upp mig från jobbet ocj hoppas att jag gjort rätt val.
Igår var det skolavslutning för Alva och Elvira.

I helgen fyller min minsta son Julius 1 år. Tiden går så himla fort.
så det blir att göra tårta och lite sådant i morgon.

Likes

Comments