Header

Nu väntar en Tuff vecka med 4 seminarier på tre dagar.

Precis käkat och duschat efter fotbollsträningen och direkt efter Johan Falk på TV4 så blir det hopp i säng med datorn för att läsa på det sista för seminariet imorgon. Wish me luck!

Bjuder på en fin bild på mina stackars fötter som är lite ömma efter dagens fotbollsträning, vi var bara sex stycken så det var ett jävla tempo.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En lika bra dag idag som igår, måste vara sällskapet.
Mötte upp Nora på stan och käkade lunchbuffé på Rosegard, Sushi-& Kina-buffé, huuur gott som helst!

Sen drog vi en runda på stan innan vi begav oss till Myresjöhus Arena och kollade på Östers IF som vann med 1-0 och därmed gick upp i superettan igen, Wohooo, grattis till dom! Blev riktigt party på planen efter slutsignalen, publiken sprang in på plan och det delades ut guldhattar och alla var glada.

Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta äta ur min godispåse!

Likes

Comments

Hon räddade min eftermiddag med att komma med den underbara idén att åka och shoppa. Sagt och gjort, vi drog till Grand Samarkand och shoppade lite och avslutade med en middagsdejt på McDonalds, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vart 1h & 20min där.

En riktigt bra fredag!

Likes

Comments

Det är så himla kul att köra bil och att dessutom få köra runt i polisbil är ännu roligare!

Idag har vi kört runt på körgården i 4h mellan alla olika hinder. Det är klurigt med riktigt lärorikt och man får sjukt bra tips av lärarna. Nästa körlektion är det nivå-test, så jag får ta mig i kragen och åka dit med min bil på kvällarna nu och träna lite mera!

Likes

Comments