Header
allmänt

Ska träna, tvätta, städa, halloween-pynta, plugga och duscha Mimmi.

Och tro det eller ej men är faktiskt riktigt taggad, känslan när allt är gjort är så himla obeskrivligt skön så nu jäklar kör vi. Hoppa upp ur sängen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och på vintern tycker jag det är mysigt med mörkt hår, men jag älskar mitt blonda så just nu är jag lite kluven...
jag brukar alltid byta och ändra mig och byta igen och så rullar det på. Men har man en mamma som är frisör så funkar ju det. Men nu när det är över 50 mil imellan oss är det ganska svårt, visst jag jag väl slänga i en mörk färg men vad händer då om (när) jag ändrar mig igen... hmm får nog behålla det blonda ändå!

  • 0 readers

Likes

Comments

allmänt

Har suttit på thai-boxningsgala hela dagen för att få sen min fina klasskompis Nora gå en match, och ok så värt som där 4 timmarna på en hård stol var... När Nora klev in i ringen och spöade ski*en ur sin motståndare så var min dag gjord. Så jäkla grym tjej!

All kärlek till dig vännen!!

Likes

Comments

herbalife

Som ni nog har förstått så är jag alltså hälso-coach, och jag söker just nu 10 personer som vill ha hjälp på traven nu inför julen så man kan kanske kan unna sig lite extra över jul och nyår eller komma i sin livs bästa form, eller kanske bara få mera energi och helt enkelt bara vill leva ett hälsosammare liv.

Vill du ta chansen, kika in på min hemsida för mer information och anmäl er för ännu mer information så ska vi tillsammans se till att dina drömmar går i uppfyllelse!

http://3dagarsprov.se/wiss


Likes

Comments

herbalife

Hej!


Mitt namn är Rebecca Wisselgren och jag arbetar som Hälsocoach.

Jag hjälper människor att komma i sitt livs form med hjälp av bra näring, personlig coachning, kunskap och inspiration.

Om du vet någon som vill bli den bästa versionen av sig själv, eller rent av du själv vill få en spark i rumpan, 
kanske vill piggare, friskare? Förändra sin vikt? Få ut bättre effekt av sin träning?

Tveka inte på att höra av dig!

Jag erbjuder lite olika aktiviteter tex en fitcamp det är en gratis träningsutmaning på 4v som passar alla åldrar och nivåer. Det går ut på att mäta resultat, vi startar med en bodyscanning och fystest, sen kör man så hårt man kan med både kost och träning och sen gör man samma test igen för att mäta hur stark man blev och vad som hände på vågen.

Eller bara en fitclub, man kommer och tränar tillsammans med andra bara för att få hitta glädjen i träningen och nå sina mål på ett roligt sätt! 
Alla kan deltaga oavsett förkunskaper och mål!

Eller få hjälp att anorda en trevlig hälsoträff med dina vänner, jag bjuder på en liten hälsolektion och nyttiga tilltugg. 
Eller kanske en mysig spa-timme och få unna sig själv att testa massor av fina krämer för hela kroppen.


Ta chansen nu och starta din resa mot nya mål!

Kontakt: rebeccawisselgren94@gmail.com

Likes

Comments

Hunnit med alla våra områden, kört traktor två gånger samt bytt däck på svärföräldrarnas bil. Nu har jag precis haft två Herbalife-kunder och ska alldeles strax iväg på kvällens fotbollsträning.

Kommer sova gott inatt!

  • 199 readers

Likes

Comments

Igårkväll när jag gick och la mig fick ipaden följa med och planen var att kolla ETT avsnitt av en ny serie som jag förälskat mig i.
Det slutade med fyra... Och klockan blev 12...
Menmen, nu har jag något att se fram emot ikväll igen efter fotbollsträningen, ett par avsnitt till.

Rabbit Fall

  • 227 readers

Likes

Comments

Idag fick vi den glada nyheten att ett lag i vår serie dragit sig ur och som vanligt då så blir det ju lite omplaceringar hit och dit och till vårt positiva så blir det ett gotländskt lag som hoppade in i vår serie och med andra ord blir det en match på gotland i juni. Och med mig får jag min fina pojkvän och vi ska tillbringa hela helgen + någon dag till på den vackra ön, och jag längtar!!Likes

Comments

​Idag har vi varit ute på Daniel's bror landställe och sprungit av oss lite efter en vecka i soffan med feber.
Mimmi tyckte att det var jätteroligt att få springa runt i skogen och jaga golfbollar och äta godis. Och en massa fina kort hann vi också med att ta. Närmare bestämt 85 st. hade jag på min kamera nu när jag kom hem, + såklart lite filmer osv på mobiltelefonen. ​Nu ska jag iväg på team-träff med Herbalifegänget, hoppas ni alla får en trevlig söndagskväll!

Likes

Comments