Header

Hår och sånt

Även denna måndag håller på att närma sig sitt slut! Haft en kanon dag på jobbet, trots att förkylningen fortfarande sitter i....
Hade en kund i eftermiddag som vi testade en fristående behandling av Bond Fusion, keunes svar på olaplex och jösses vilken skillnad det vart på håret! Det kändes en markant skillnad på olaplex, trots att jag gillar olaplex oxå men med denna kändes det att håret sugit åt sig mera fukt!

Här kan ni se skillnaden, och det är endast med Bond fusion!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Efter en kort dag på jobbet, styrde jag bilen mot Engströms och bytte ut min bil mot min svågers cykel! Så gick med cykeln hem och i mitt tillstånd med denna hemska förkylning tog det väldigt mycket energi! Inte nog med att min röst är som bortblåst och att jag låter som en kråka så har jag även fått en hemsk hosta och har redan ont i magen av hostan... Har tänkt att hoppa in i duschen snart och sen krypa ner i sängen!

Likes

Comments

Hår och sånt, Vardag

Sovit urkasst inatt, har vaknat flera gånger av att jag knappt kan andas för jag kändes helt igentäppt i halsen... Kom till jobbet och direkt när jag började prata upptäckte jag att min röst inte existerade, bet ihop och kämpade mig igenom dagen trots massa frossa och hur mycket honungsvatten som helst!
När jag kom hem såg jag att jag hade fått brev från sjukhuset, och det visade sig vara min operationstid! Så redan den 16 september fick jag en tid... Så imorgon ska jag ringa och prata med försäkringskassan. Jag jobbar även bara till 13 och det känns faktiskt bra nu när jag inte känner mig helt bra...

Igår fick jag hjälpa mamma med hennes torra och solblekta hår, hon fick en härlig höstig färg och en behövlig olaplexbehandling! Och det blir sån skillnad med bara lite färg!

Likes

Comments

Hår och sånt, Vardag

Helgen har bara sprungit iväg, och jag behövde inte jobba i lördags! Eller jo jag fick jobba med något helt annat, för lördagen tillbringades i Åtvidskogarna och skriva upp tider till rallybilarna. Så det vart en otroligt tidig morgon, när jag kom hem hoppade jag in i duschen och försökte bli av med allt rallydamm! Kvällen spenderades på statsfesten och lite god mat på restaurang!
Gårdagen spenderades mest framför datorn och Sims...
Även dagens jobb har gått väldigt fort, har haft lite spännande utmaningar, och jag älskar verkligen att jag själv får chans att göra så många människor nöjda med sitt yttre varje dag!

Hur vacker är inte denna blondafärg med det lilla extra? En härlig färg med lite värme men som ändå är kall!

Likes

Comments

Hår och sånt, Vardag

Även trots jag bara fick 4timmars sömn inatt, pallrade jag mig upp och drog till jobbet! Med en hemsk magkatarr bet jag ihop och jobbade på ordentligt! Lyxade även till det med nya naglar! Vid lunch höll jag på att somna och kände mig väldigt hängig... Har tänkt göra nog iordning för natten och hoppas verkligen jag kan få sova mera inatt!

Likes

Comments

Hår och sånt, Vardag

Även denna tisdag har passerat i rekordfart! Mycket på jobbet och massor med glada kunder, de vart lite kaosartat precis innan stängning då en kund tagit fel på dagen men läste det på så sätt att jag jobbar på lördag!

Likes

Comments

Hår och sånt, Vardag

Snart dags för mig att stänga min blågröna för idag! Nu om dagarna har jag fullt upp på jobbet, min chef har en välbehövlig semester på Kreta. Så jag är ensam frisör i 2 veckor och trodde faktiskt inte att det skulle vara så mycket kunder men för denna vecka finns bara några få tider kvar i slutet av veckan. Och självklart är det super roligt att ha massor och göra!

Imorgon ringer klockan strax efter 6 och jag ska vara på jobbet innan 8 då jag har min första kund för dagen, så det blir en lång dag imorgon men det gör inget för mig. För tror dagen går oerhört snabbt men jag lär vara väldigt trött imorgonkväll när jag kommer hem!

Likes

Comments

Tankar, Tips

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
Maybelline dream matte mousse, så sjukt bra!

2. Favoritconcealer?
Loreal true match concealer

3. Din åsikt om lösögonfransar?
Lösögonfransar är grymt snygga! Men har inget tålamod för det..

4. Slänger du din mascara efter tre månader?
Haha nej!

5. Vilken är din favoritmascara?
Det är Loreal paris Volume million lashes, so couture

6. Vilken är din mest älskade "multi task"produkt?
Min rougeborste!

7. Använder du någon primer?
Japp, Nyx Shine Killer

8. Favvomärke rent generellt på makeup?
Makeup store, maybelline och NYX.

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?
The Nudes palett, Maybelline

10. Favoritläppstift?
Chanel

11. Favoritläppglans?
Nyx soft matte lip cream

12. Favoritblush?
Mary Kay rouge

13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?
H&M's ögonbrynsgelé, bronzer, Claudia ögonbrynspenna.

14. Nämn tre favoriter inom dyrare make up-saker?
Makeup Store microshadow, Mary Kay rouge och Chanel läppstift.

15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?
Concealer, mascara och ögonbrynspenna.


Likes

Comments

Hår och sånt, Tips

Återfukta med inpackning
Efter en varm sommar med stark sol behöver ditt hår så mycket fukt som möjligt, för under semestern kan ditt hår kännas torrt och slitet.
Ge håret en ordentlig kur med att lägga i en fuktgivande och vårdande hårinpackning i handdukstorkatt hår innan du går och lägger dig. Fläta håret och lägg en handduk över kudden (för att undvika inpackningsrester på örngottet) och låt sedan inpackningen verka över natten. Men denna inpackning funkar även lika bra genom att ha den i 3min, vid varje tvätt!

Undvik torrt och frissigt hår med olja
En bra hårolja är räddaren i nöden mot torrt och frissigt hår. Man kan massera in några droppar olja i topparna när håret är torrt, eller applicera olja i handukstorkat hår och låta det torka in ordentligt!

Rädda missfärgningar
Är man blond så kan man uppleva att håret går åt gula toner under sommaren, då kan du satsa på ett bra silverschampo. Det både vårdar håret och tar bort det gula.

Har man ett mörkare, färgat hår så har det troligtvis blekts under sommaren? Satsa då på en färgbomb som fräschar upp ditt svall. Det finns i massor olika nyanser och verkar skyddande mot ditt hår.

 Hoppas detta var till en hjälpande hand, Dessa produkter finns att köpa hos oss på Hårstation!

Likes

Comments