Header

Godmorgon soliga söndag, vad härligt att solen äntligen tittar fram. Kämpa våren!! Vi började denna söndag med brunch, som har blivit lite som en tradition här hemma. Så mysigt att unna sig en långfrukost. Vi hann även med en kort promenad i solen för att fånga lite D-vitamin innan det var dags för mig att ta tag i mitt oändligt höga berg med plugg. Har hemtenta på 9hp, som ska vara inne i veckan. Dock blir plugg alltid roligare med sällskap, nu kom Julia hit så vi ska köra igång. Ha en fin dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förra helgen följde jag med mamma&pappa och vandrade Harge Uddar. Vi stannade och grillade korv och fikade längst vägen, med denna fantastiska utsikt. Naturen ger sånt lugn i kroppen och bästa sättet att hämta energi på. Så bortskämd att man bor så nära sånna här vyer!

Likes

Comments

Jag har velat i fleeera veckor och har varit så sugen på att börja blogga igen. Jag har ju bloggat i perioder till och från sen jag var 15, men varje gång jag slutat så saknar jag verkligen att kunna gå tillbaka och kolla. Så nu ska jag ge detta ännu en chans, men inte ställa så höga krav på mig själv och bloggandet. Ska bara blogga för min egen skull, på mina egna villkor och verkligen försöka att ha det på en lagom nivå, så får vi se hur länge det håller i sig ;-) 

Likes

Comments

PHOTO

Jag älskar den här Musse Pigg frisyren, så skönt att slänga upp håret i två bollar, haha. Hoppas ni hade en bra Valborg, det hade jag :-) vi hamnade på uteservering efter att ha grillat och druckit lite vin. Hoppas ni får en bra dag! Hörs senare<3

Likes

Comments

PHOTO

Vill önska er en härlig Valborg. Jag ska fira med mina underbara tjejer ♡

Likes

Comments

OM MIG

Hej vänner.
Har fått frågor om varför jag inte bloggat på några dagar och det är av privata skäl. Känner att jag bland annat inte har haft energi eller inspiration till att producera något. Sen har jag alltid i allt jag gjort ställt väldigt höga krav, och det har varit alldeles för höga krav på bloggen också, krav som jag känner att jag inte kan uppnå eller har tid till.

Men jag känner inte att jag vill sluta blogga, för det här är det jag brinner för och tycker är roligt, men jag kommer sänka nivån till den nivå jag själv känner att jag vill ha. Vilket kommer betyda att bloggen kommer bli mer personlig och inte så "ytlig" som jag kanske ville ha den :-)


Likes

Comments

Detta är något jag alltid har i kylskåpet, mitt survival kit! Speciellt keso<3<3 

Känner att jag är helt slut efter Trysil, vi vände verkligen på dygnet. Fy vad trött jag är! Jag måste ändå få lite plugg gjort, tur att solen skiner så man får energi där ifrån. Ha en bra kväll! Puss

Likes

Comments

Det här med svart, vitt, marmor och kaktusar är något jag verkligen gillar och därför gått all-in med här hemma. Även posters och detaljer av guld. Mmmmm, vad snyggt det är! 

Likes

Comments

Hej vänner!
Anledningen til dålig uppdatering är att jag spenderat 12 timmar på jobbet och därefter jobbat med annat. NU sitter jag äntligen hemma hos mig, med min fina vän Cajsa och vi har precis tagit ut tacopaj ur ugnen. Allt jag behöver denna måndag är verkligen en middagsdejt, tjejsnack och maaaaaat. (Nej det är inte vin i glasen, vi har alltid en vana att dricka ur vinglas ändå)
​Nu ska jag sluta tjabbla här och hugga in i maten :-) Hoppas ni haft en fin måndag! PUSS

Likes

Comments