Header

Idag tog vi en roadtrip till Nora för att äta glass, så gott! Nu sitter jag med mina tjejer och ska ha spelkväll <3 Ha en fin söndag. PUSS

Likes

Comments

Jag älskar den här Musse Pigg frisyren, så skönt att slänga upp håret i två bollar, haha. Hoppas ni hade en bra Valborg, det hade jag :-) vi hamnade på uteservering efter att ha grillat och druckit lite vin. Hoppas ni får en bra dag! Hörs senare<3

Likes

Comments

Vill önska er en härlig Valborg. Jag ska fira med mina underbara tjejer ♡

Likes

Comments

Hej vänner.
Har fått frågor om varför jag inte bloggat på några dagar och det är av privata skäl. Känner att jag bland annat inte har haft energi eller inspiration till att producera något. Sen har jag alltid i allt jag gjort ställt väldigt höga krav, och det har varit alldeles för höga krav på bloggen också, krav som jag känner att jag inte kan uppnå eller har tid till.

Men jag känner inte att jag vill sluta blogga, för det här är det jag brinner för och tycker är roligt, men jag kommer sänka nivån till den nivå jag själv känner att jag vill ha. Vilket kommer betyda att bloggen kommer bli mer personlig och inte så "ytlig" som jag kanske ville ha den :-)


Likes

Comments

Detta är något jag alltid har i kylskåpet, mitt survival kit! Speciellt keso<3<3 

Känner att jag är helt slut efter Trysil, vi vände verkligen på dygnet. Fy vad trött jag är! Jag måste ändå få lite plugg gjort, tur att solen skiner så man får energi där ifrån. Ha en bra kväll! Puss

Likes

Comments

Det här med svart, vitt, marmor och kaktusar är något jag verkligen gillar och därför gått all-in med här hemma. Även posters och detaljer av guld. Mmmmm, vad snyggt det är! 

Likes

Comments

Hej vänner!
Anledningen til dålig uppdatering är att jag spenderat 12 timmar på jobbet och därefter jobbat med annat. NU sitter jag äntligen hemma hos mig, med min fina vän Cajsa och vi har precis tagit ut tacopaj ur ugnen. Allt jag behöver denna måndag är verkligen en middagsdejt, tjejsnack och maaaaaat. (Nej det är inte vin i glasen, vi har alltid en vana att dricka ur vinglas ändå)
​Nu ska jag sluta tjabbla här och hugga in i maten :-) Hoppas ni haft en fin måndag! PUSS

Likes

Comments

Tack för denna gång

Likes

Comments

Nu är bilen packad och redo att lämna detta paradis. Jag går på alvedon och nässpray.....längtar efter min egna säng :-)
Vi hörs senare! PUSS

Likes

Comments

Jag ligger nedbäddad i soffan under en filt och lyssnar på den sprakande elden. Vill inte lämna denna mysiga fjällstuga!!
Jag har blivit jätteförkyld och håller nog på att bli sjuk. Har även tappat bort min plånbok, måste spärra mitt kort imorgon.....förra helgen tappade jag telefonen i toaletten. Så här har mitt liv alltid sett ut, fattar ni hur jag orkar leva med mig själv? ;-) fy vilken otur jag har jämt!

Nu ska jag mysa en stund till innan jag slocknar. Godnatt finisar :-)

Likes

Comments