Header

Efter en fullspäckad helg med världens finaste tjejer är bilen packad och vi är på väg hemåt. Känner mig alldeles fylld med positiv energi och det känns verkligen att våren är här :-)

Dock att vara ute och dansa till halv sex på morgonen när man ska sitta i en bil i fem timmar dagen efter var inte så genomtänkt ;-) puuuh vad trött jag är!

Mer bilder från denna helg kommer upp i veckan. Nu ska vi fortsätta fördriva tid med Zara Larssons nya album på repeat! Vi hörs :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en lång brunch med fyra sega tjejer packade vi bilen och tog en roadtrip till Öland, köpte med matsäck och fikade längst havet. Så mysigt!

Likes

Comments

Goooodmorgon :-)
Här är det 10 grader varmt och sol, verkligen vårkänslor! Har inte ens jacka på mig. Vi sitter iallafall i bilen på väg till Boooooda Borg, jag är så taggad på det. Känner hur min vinnarsida börjar smyga sig fram, hehe.

Likes

Comments

RESOR

Torsdag: min tenta är inskickad och jag är på väg till Kalmar. Har sett fram emot den här helgen sååå länge <3

Vi har en lång bilresa framför oss och sitter jag mer vid datorn blir jag åksjuk, haha! Vi hörs i helgen :-)

Likes

Comments

Godmorgon soliga söndag, vad härligt att solen äntligen tittar fram. Kämpa våren!! Vi började denna söndag med brunch, som har blivit lite som en tradition här hemma. Så mysigt att unna sig en långfrukost. Vi hann även med en kort promenad i solen för att fånga lite D-vitamin innan det var dags för mig att ta tag i mitt oändligt höga berg med plugg. Har hemtenta på 9hp, som ska vara inne i veckan. Dock blir plugg alltid roligare med sällskap, nu kom Julia hit så vi ska köra igång. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Förra helgen följde jag med mamma&pappa och vandrade Harge Uddar. Vi stannade och grillade korv och fikade längst vägen, med denna fantastiska utsikt. Naturen ger sånt lugn i kroppen och bästa sättet att hämta energi på. Så bortskämd att man bor så nära sånna här vyer!

Likes

Comments

Jag har velat i fleeera veckor och har varit så sugen på att börja blogga igen. Jag har ju bloggat i perioder till och från sen jag var 15, men varje gång jag slutat så saknar jag verkligen att kunna gå tillbaka och kolla. Så nu ska jag ge detta ännu en chans, men inte ställa så höga krav på mig själv och bloggandet. Ska bara blogga för min egen skull, på mina egna villkor och verkligen försöka att ha det på en lagom nivå, så får vi se hur länge det håller i sig ;-) 

Likes

Comments

PHOTO

Jag älskar den här Musse Pigg frisyren, så skönt att slänga upp håret i två bollar, haha. Hoppas ni hade en bra Valborg, det hade jag :-) vi hamnade på uteservering efter att ha grillat och druckit lite vin. Hoppas ni får en bra dag! Hörs senare<3

Likes

Comments

PHOTO

Vill önska er en härlig Valborg. Jag ska fira med mina underbara tjejer ♡

Likes

Comments