Glædelig jul!!

Så blev det den 24. december og hermed også juleaften.

Min dag startede med, at jeg stod op kl 9, og blev kaldt ind i stuen sammen med min bror, for der er jo advent, vi fik begge en smuk kugle med vores navn på, han fik en blå og jeg fik en sart rosa kugle. Udover det fik vi en ekstra ting hver. Så var tiden inde til, at vi skulle over til min storebrors mormor og holde morgenmads jul, det har jeg aldrig prøvet før, men super hyggeligt, hvor vi alle fik gaver. Jeg fik en serie af bøger, som jeg havde ønsket mig <3


Vi tog hjem og, så skulle det jo bare blive aften. Da vi kom hjemme slappede vi alle af, og så skulle man jo bare beslutte sig, for hvornår man skulle gøre sig klar. Det ved jeg ALDRIG ;)

Jeg gjorde mig klar alt for tideligt, men jeg elsker at bruge god tid på det, så det gør mig ikke noget. Jeg har en rød blonde kjole på og, nu mangler jeg bare at krølle mit hår, som blev brunt igår, jeg er super glad for det, men skal vænne mig til det for jeg har haft rødt går i 1 ½ år. :)


Så nu har I hørt om min juledag, nu skal det bare blive aften, så med det vil jeg ønske alle en glædelig jul, og håber I får en fantastisk aften, og har nydt min adventskalender, jeg har ihvertfald nydt at skrive den. Igen glædelig jul <3


Ha’ en fantastisk jul - Rebekka


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

okay, der kom ikke noget op den 3 advent, sorry, men nu kommer der i dag den 23. december og i morgen. <3 Jeg fik juleferie i går fra efterskolen, og det har simpelthen været så meget at se til, det har været rigtig godt, men også travlt. <3


Nu er det lidt som om julefreden har sænket sig, jeg har bagt julebag med min dejlige bonusmor, fået den sidste gave til træet, ja, sådan er det når alle kroge af familien ikke kan være sammen på samme tid. ;) Jeg går rundt, og gør det sidste klar til imorgen, hvor jeg skal holde jul hos en del af min familie, sammen med alle på min fars side af min familie. :) Jeg har pakket de sidste julegaver ind, for nysgerrige blikke, og så har jeg lavet min negle og ligenu forkæler jeg min hud, med lidt tiltrængt hudpleje <3


Jeg kan godt mærke, at man er blevet ældre, for nu handler julen om noget lidt andet, end den gjorde før. Nu vil jeg bare gerne være sammen med familien, og spise noget lækkert mad, og så lige se hvordan folk reagerer på gaverne, man har lagt mange tanker og energi i. Det er noget helt specielt og fredeligt over julen i år, for jeg er 16 og min bror er 19, så det er enormt stille og rart. Jeg elsker det! Nu skal det bare blive den 24. så min bror har fri og alle kan være sammen, for så det rigtig jul <3


Det var nogle af mine juletanker, og så må i jo ha’ en fantastisk jul. Jeg vil meget gerne høre, hvad i glæder jer mest til? og så ses vi jo imorgen til det sidste afsnit. :)


Ha en fantastisk dag <3 - Rebekka


Likes

Comments

Ja, så er det blevet anden søndag i advent. Tiden går alt for hurtigt. Jeg synes det var den 1. dec igår, men idag er emnet, jul når jeg er på efterskole, for hvordan fungerer det?


Jeg kan godt mærke det er blevet december, for jeg føler jeg konstant sidder i et tog, fordi i julen er der altid en hel masse julearrangementer, som jeg enten skal, eller som oftest vil med til. Problemet for mig er bare, at det er i københavn, og jeg pt. går på efterskole på Fyn i en lille by, så det kræver en del transport, for at sige det mildt. ;)


Jeg holder meget af jul, men julen kræver en del planlægning og prioritering, især når man bor i en anden landsdel end sin familie. ;) I denne weekend er jeg til adventshygge med min familie, nøjagtigt som sidste weekend. Nu er det bare med den anden side. ;) Jeg elsker det, men jeg vil jo også rigtig gerne være på min skole. Det gør på mange måder julen stresset ik, fordi den ikke er det i forvejen. ;) Jeg har indset, at jeg ikke kan nå det hele og prøver på bedste vis at være til stede, der hvor jeg nu engang er. <3

Julen handler jo også om at være sammen med dem du holder, og det må jeg jo sige, jeg er for lige meget hvor jeg er i landet, for øjeblikket er der mennesker jeg holder af. Så det jo fantastisk. :)

Så lige meget hvor meget og langt jeg rejser, vil jeg ikke bytte dette år for noget, og især ikke december. Jeg elsker jo det liv jeg har lige nu. :) Jeg tænker, det bliver en december jeg husker.


go’ jul og ha en fantastisk dag <3


Likes

Comments

Ja så er det blevet den 3. december og med det også første søndag i advent. Det bliver hermed også starten på min adventskalender her :) Jeg ved godt jeg ikke har været aktiv længe, men sådan er det, men nu er jeg her igen ;)

Nu hvor det er blevet december, er det jo også blevet gave tid, for det første er det jo rigtig svært at finde ud af hvad i alverden man skal ønske sig, men ikke mindst også hvad man skal gi :)


Hvis man som mig, ikke har ret mange penge, så ved man virkelig ik hvad man skal gøre, det gjorde jeg ihvertfald ikke :) Jeg går på efterskole, så dyre gaver kan jeg ik klare, men det behøver man jo slet heller ikke, der findes en hel masse billige alternativer, også kan man jo også lave dem selv.

Da alt det her gaveræs kan være svært, så vil jeg komme med et par forslag, og vise nogle ting jeg har lavet som jeg vil give i gave. :)


Ting jeg har lavet

Nu går jeg jo på efterskole, og har, og har haft nogle kunst linjer, så jeg har lavet en del forskelligt sjovt. ;)


  1. ting af ler, jeg har haft ler, hvor man kunne lave alt hvad fantasien kunne finde på. Skåle er nemme og hurtige at lave, også er de super flotte.
  2. Akvarel tegninger/malerier, igen super nemt, og man behøver ikke mange farver, for at lave noget super flot.
  3. Radering og tryk, det er nok det sværeste af disse ting at skaffe, man laver, eller finder et motiv og kradser i en plade, hvor du efterfølgende putter blæk på, også trykker det på papir.


Nemme ting at lave

Hvis man ikke har mulighed, for at få fat i disse ting, så er der her nogle eksempler på ting, du kan lave, af ting du har i forvejen :)


  1. Tegn en tegning, lige meget hvad man kan tegne bliver folk glade, hvis man ik kan tegne et motiv så lav noget abstrakt. :)
  2. Lav et digt, jeg har selv lavet flere, det behøves jo ikke rime, skriv et par søde ord ned, tegn måske lidt. Så kan du være sikker på modtageren bliver glad <3
  3. Print billeder, lave en flot collage, eller køb en billig ramme og sæt dem ind. Hurtigt og smukt <3


Det var alt jeg havde for den 1. advent, håber i fik noget inspiration og vil følge med resten af tiden :)


Ha en fantastisk dag <3


Likes

Comments

Okay… jeg har været væk i ALT for lang tid…

Der har været rigtig mange ting, jeg er fx nemlig lige blevet konfirmeret her den 27 maj. Hvilket var en hel fantastisk og uforglemmelig dag, som jeg også kommer til at lave et indlæg om. Og for det ikke skal være løgn, skal jeg også starte på efterskole her efter sommerferien. Og jeg var på aften for kommende elever, her den 9 maj, som var vildt spændende!

Og en anden stor nyhed, I ved det ikke, men i en del år har jeg været helt forelsket i Italien, jeg har endda begyndt at lære sproget en lille smule. 😊 Den store nyhed er, at jeg har fået en rejse til Italien i konfirmationsgave, hvilket jeg glæder mig helt vildt til!! Det kommer der selvfølgelig også et indlæg om. 😊

Så opsummering er, der kommer indlæg om:

Konfirmation

Tanker om efterskole + første møde med dem

Mig og Italien

Så det jeg egentlig ville sige, med det her indlæg er. Jeg er stadig i live og stay tuned der kommer snart flere indlæg på bloggen. 😊

Ha en fantastisk dag ❤


Likes

CommentsDet sidst på skoledagen. Dagen har været god, bare en helt almindelig dag, men nu kommer lærerne rundt med store hvide kommelutter, det er tid til undergangen også kaldet standpunttskareterene. Man har arbejdet i måneder, og nu bliver du stemplet med et tal, så god er du. Med et er klassen blevet en slagmark efter krig. Måske er du død, måske har du overlevet, men hvis man har overlevet, skal man så være glad eller sørge over dem der er døde?

Karakter er en speciel størrelse. Er de gode eller er de dårlige og hvad er egentlig en god karakter? Er det at få topkarakter? Ikke nødvendigvis efter min mening. Det kommer jo an på hvem du er, og hvor meget arbejde du ligger i det og måske, også lidt hvor god du er. Med det mener jeg, at fx er jeg best til det mundtlige, og andre er bedre til noget andet.

Jeg har det lidt svært ved karakterer. Jeg kan godt se, det er rart at vide hvor man ligger, og det kan jeg da også selv godt lide at vide, men som sagt er vi alle FORSKELIGE og har forskelige kompetencer. I fx matematik kan jeg godt se at man kan få en karakter, for der kan svaret enten være korrekt eller forkert, men i fx dansk kan man ikke rigtig bedømme, jo på om du har stavet rigtigt, og måske om det står rigtigt ifølge genren, men om den er god eller dårlig kommer jo an på læsseren, ligesom vi kan lide forskelige serier. Så der synes jeg det er forkert at sætte en karakter.

Generelt bryder jeg mig ikke så meget om karakterer, fordi de i det samfund vi lever i fylder alt for meget. Vi tænker konstant på karakterer, er jeg god nok, klarede jeg mig godt i den præsentation? og hvad vil min forældre mon sige? Jeg tror vi er bange fordi, at vi ikke ved hvad vil efter folkeskolen. Og skolen konstant minder os om, at nu er det tid til at vælge. Hvordan skal man som 8. klasses elev, allerede have nogen som helst ide om, hvad du skal resten af dit liv, for hvad nu hvis vi ikke er gode nok, når vi endelig ved hvad vi vil!?
Det kan resultere i stress, præstationsangst og at vi forventer for meget af os selv, og hvis vi ikke opnår det, kan vi få det dårligt med os selv. Jeg kender flere der er virkelig nedbrudt af det. Jeg har da også været påvirket af det til tider, og sikkert også i fremtiden, men vi bliver nød til at tænke på, at det kun er et tal. Vi skal nok klare os videre i livet, ligemeget om vi for de beste, dårligste eller måske lige i midten karakterer.

Ha en fantastisk dag <3

Likes

Comments

Livet er fuld er overraskelser, nogle dage er gode andre knapt så gode...

Jeg tror på, at vi alle har nogle ting, vi kæmper med, store eller små. Hvis nogen siger anderledes tror jeg de lyver. Man vil bare ikke sige det, fordi det er svært, eller så vil man selv klare det, sådan har jeg det ihvertfald selv. En af de ting jeg kæmper med er, at jeg har enormt svært ved at stole på folk og lukke dem ind i mit liv. Jeg kan have en tendens til at holde folk lidt på afstand, og i mine svære perioder, lukke folk helt ude. Jeg spiller stærk, for jeg kan sagtens klare mig selv, men sandheden er nok bare, at det kan man ikke.. Jeg tror det hjælper at få det ud på en eller anden måde, min er så bare at skrive.


Når, jeg tror der, hvor jeg begyndte ikke at stole på folk og tage dem helt ind i mit liv var, da jeg måske var omkring syv år. Der var kommet en ind i min familie, som jeg skulle lære at kende og lukke ind i mit liv og det gik rigtig godt. Jeg holdt VIKERLIG meget af personen. Vi lavede en masse ting sammen. Så skete der noget, der gjorde personen ikke længere var en del af familien. Okay fint nok, vi holdet stadig kontakten, men pludselig stoppede kontakten mellem os, og jeg blev enormt ked af det og vred. Men livet gik videre, problemet var bare, at det her skete flere gange for ikke at sige en del gange, så for ikke at blive yderligere svigtet og såret, var det bare lettere at holde folk på afstand. På den måde blev jeg jo ikke svigtet, da jeg så indimellem sænkede skjoldet, blev jeg såret igen. Det har mærket mig, så meget, at når jeg nu bliver glad for en person, og det er tid til at lukke dem længere ind. Lukker jeg af og det har konsekvenser. Så jeg mister det jeg havde, for hvad nu hvis jeg blev såret...? Et eksempel er, at jeg engang havde en kæreste. Jeg var rigtig glad for og det blev mere og mere seriøst, så jeg gjorde hvad jeg altid har gjordt. Jeg lukkede ham ude og slog op, for så blev jeg jo ikke svigtet. Det fortryder jeg SÅ meget idag. Men det var min måde at passe på mig selv. Om det var det rigtige at gøre, er jeg knap så sikker på, men svigt har bare givet mig disse konsekvenser.


Skal jeg give et råd, så er det pas på dig selv, men lad vær med at lukke folk ude. Alle er ikke ens. Og ja man bliver svigtet ,men det hjælper ikke at lukke alt ude, for så bliver man jo ikke glad.


Ha' en fantastisk dag <3

Likes

Comments