Min familj har alltid älskat att resa, både på solsemestrar och weekends. Så typiskt att jag inte startade bloggen tidigare, har så mycket semesterbilder som inte kommit till användning. Tänkte iallafall skriva lite om min sommar, nu när solen endast är ett minne blott:)
Jag och min familj åkte först till Köpenhamn för några dagar med shopping och sightseeing innan vi åkte till Amsterdam. Min syster bor där och hela släkten åkte ner för att hälsa på henne. Vilken fantastiskt stad alltså! Vi stannade i ungefär en vecka men hann med så mycket. Åt god mat, åkte båt genom kanalerna och gick på museum mm. Det var en sån härlig atmosfär där, alla var så trevliga och öppna.
Efter det åkte vi direkt till Spanien. Vi har en lägenhet i Malaga som vi åker till ganska ofta (ska även dit i vinter, men det blir ett annat inlägg) så där turistade vi inte så mycket. Låg mest på stranden och slappade men träffade även gamla vänner, festade och shoppade. Var där i ungefär två veckor innan jag åkte hem tidigare än min familj för att sommarjobba.
Efter tre veckor av kunskap, erfarenhet och solbrist åkte jag och några vänner till Kreta. Hade en superrolig vecka och träffade många nya vänner. Eftersom vi praktiskt taget levde på natten var jag helt slut men även blekare när jag kom hem. I slutet av sommaren spenderade jag lite tid på landet och träffade vänner i stan innan skolan började. Lägger in lite bilder och försöker att övertala mej själv om att det är kul med höst också:)

#sommar #köpenhamn #danmark #amsterdam #spanien #malaga #grekland #kreta #sommar2017

Likes

Comments

Feminism är en stor anledning till att jag valde att börja blogga. Jag står för jämställdhet och är väldigt insatt men det har också lett till mycket problem. Eftersom att jag bryr mej så mycket om människors lika värde (inte bara i feminist-frågan) har jag det hänt att jag hamnar i konflikter. Jag har svårt att kontrollera min ilska och gör saker som jag inte ångrar, men som får konsekvenser. Jag blir lätt upprörd och börjar skrika, och vem lyssnar på någon som bara står och svär?
Jag har mycket lättare att uttrycka mej i skrift för att det inte finns någon möjlighet att agera fysiskt. Nu när jag startat bloggen kan jag samla mina tankar, och uttrycka det jag egentligen vill få fram. Jag pratar mycket med mina vänner om jämställdhet och även om dom håller med mej agerar jag ut på dom för att ämnen som sexism, rasism, homofobi etc gör mej så arg. Här kanske jag kan få dej som läser att tänka till men vill också dela mina tankar med andra likasinnade, på ett konstruktivt sätt.
Angry women will change the world!

#feminism #jämställdhet

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg och mitt första inlägg:) Här tänkte jag skriva om mitt liv i huvudstaden men också om resor, och ämnen som feminism och psykisk hälsa. Jag går stylistlinjen på gymnasiet så det kommer nog bli en del skönhet och mode också. Jag har alltid tyckt om att skriva och tänkt på att starta en blogg länge men det har aldrig riktigt blivit av. Nu, nu ska jag försöka och hoppas att det här inte bara blir veckans livsprojekt, utan nåt som kommer att hjälpa mej och kanske till och med dej som läser. Har så mycket tankar och ideer jag behöver skriva ner för att få lite ordning i min stökiga hjärna. Förhoppningsvis kommer jag att ha tålamod och bloggen ser ju ut sådär just nu, men jag kommer att bättre den, när jag förstår hur man gör:)

Likes

Comments