Header

Tjena!

För några veckor sedan blev jag inbjuden att vara med i publiken på James corden's "The late late show". Det var riktigt fräckt att få se hur de spelar in allt och vara med där. Dagen jag var där så var även Antony Joshua, Russel brand, tom Cruise och Harry styles där. Harry var en trevlig överraskning, tydligen skulle han uppträda utomhus dagen efter men eftersom att de ej visste väderprognosen så uppträde han inomhus för oss fallifall. Veckan efter sen började mina sommarkläder trilla in. Beställde lite nya klänningar, eftersom att de är väldigt skönt att slippa byxor i denna värmen.

Det var studenten hemma för ett tag sedan. Det var synd att jag missade den för jag hade velat träffa mina vänner. Men ska iallafall få träffa några av dem som kommer hit snart.

Förr förra helgen va det drottningens parad där jag hade några vänner som red. Jag åkte in och kollade lite på morgonen när de övade, för vid lunch så skulle vi på Summertime ball.
Själva konserten kan ni se på min youtube: Single & Swedish. Där har jag lagt upp en video från vår dag på Capital FM's summertime ball. 7 timmar lång konsert så vi va helt färdiga, jag och Kayla.

Denna helgen har jag varit ensam med mina hostkids för föräldrarna har varit i Spanien. Det har varit tufft men jag tycker ändå jag gjort ett bra jobb. På lördagen sov Jonah över hos en vän så då hade jag bara Dora, det var verkligen super mysigt. Jag fick även på lördagen pröva på att göra ansiktsmålningar, jag var ju inte sämst iallafall ;)...

I tisdags var vi på Mamma Mia The musical för vi har en vän som är med och spelar Pepper. Förmodligen en av de roligaste musikalerna som finns i London. Efter så tog vi en drink på en mysig pub. Igår hängde jag med damian och hans vän till en pool i hampstead heat. Det var 35 grader så det var smockfullt men det var skönt med ett dopp i poolen. På kvällen sen så drog jag och Kayla in till picadilly för att käka på fridays. Det blev lite natchos och pasta. Vi såg även lite kändisar komma ut från film premiären av baby driver. Tillexempel Jamie Foxx och Martin Freeman.
Nu på fredag är det midsommar så det blir galet firande på våra kära gator i London, hoppas alla har haft en bra helg!
Glöm inte att prenumerera på min youtube!

Single & Swedish

Kram💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments