Header

Tjena!

Dessa veckorna har varit väldigt intressanta. Förra helgen var jag på X factor och gjorde en Audition. Det gick inte så bra men jag visste att de va kört när jag kom in i rummet och hörde alla andra sjunga. Shit va duktiga sångerskor där va. Efter x factor drog jag och Kayla hem till mig och tog ett glas vin.
Nu i veckan har det varit väldigt varmt och soligt så jag och Otis drog till parken några av dagarna. Var även inne vid Piccadilly med några vänner för att käka Bubblewrap våfflor, så gott. Kan inte fatta att de va kö ut på gatan för att få köpa en.
I fredags så kom Felicia hit, som jag längtat! Hon har varit iväg i Tyskland så det har varit väldigt tomt. Vi skulle ha disko för Jonah som fyllt år men jag och Felicia hade så kul med alla helium ballonger och vodka så vi snodde hans fest ;) Vi hade så roligt hela dagen och Felicia va helt färdig på kvällen så hon somnade på mitt golv haha. I lördags var jag på min första O2 arena konsert, kollade på The vamps vilket var helt fantastiskt. Kanske inte bästa musiken men känslan att sitta och titta ut över publikhavet var helt fantastisk. Har även bokat biljetter till Shawn mendes, capital FM's summertime ball och Comic con. Kommer bli en otroligt bra sommar. Söndag var slappdag, men vi hann planera vidare på Europa resan och på morgonen var det tillbaka på jobb, har saknat vovvarna. Nu i helgen ska jag ha sleepover hos Josh med Anna, Felicia och Kayla. Kommer även fortsätta planera med Felicia.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments