Header

Tjena!

Nu är jag tillbaka i London och mina två veckor i Sverige är över. Det var super kul att vara hemma, men de flesta av mina vänner jobbade så det blev mest att ta de lugnt med familjen. Kul att få lite extra tid med mina vovvar också. Nu när jag kom tillbaka till London så har jag jobbat väldigt mycket. Den ända dagen jag var ledig förra veckan var när jag var och kollade Arsenal VS Leicester matchen på Emerate stadium. Riktigt fräckt att se men de va rätt kallt att sitta still så länge. Matchen slutade 1-0 till Arsenal sen var det dags att ta sig hemåt.

Denna helgen har Kayla varit hos mig för Felicia är iväg med kompisar i Cambridge. Men vi har haft mycket att göra denna helgen ändå. I fredags var vi på bio och såg Guardians of The Galaxy, den va riktigt bra. Efteråt tog vi ett glas vin hos mig och sen var det dags att lägga sig.
På lördagen tog vi det mest lugnt, var inne en runda på Totally swedish och köpte köttbullar till Valborg. Igår så samlades ett mega gäng i hydepark, det var så otroligt kul att se alla runt oss reaktioner när vi satt och festade. Det var till och med några som kom upp och frågade va de va som vi firade. Vi spelade beerpong, kubb och lite andra dricklekar. Men mest av allt så lyssnade vi på svenska låtar haha. Kayla som är från Sydney tyckte de va "skit musik";).
Haft en riktigt bra helg iallafall så hoppas vi att nästa blir lika bra.
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments