Header

Tjena!

Min midsommar i London blev riktigt bra, dels blev det en riktigt rolig kväll på Londons gator men dessutom fick jag träffa Connor murphy som e den personen jag ser upp till enormt mycket inom träning. Vi drog på pub crawl för det var Jamies sista natt i London, vår guide som vi haft i ett år nu. Vi har alltså passerat år linjen, jag tycker det är sjukt va tiden går snabbt. Det var jobbigt att säga hejdå till honom men hans visa från Australien gick ut tyvärr. Vi lovade att komma och hälsa på honom ändå, så vi får se om vi träffar honom snart igen.

Första Juli helgen hade jag Dora och Jonah lördag och söndag, det blev väldigt jobbigt eftersom att de va en hel del planer för dem som skulle genomföras. Men vi klarade av de tillslut och jag fick lite hjälp av Felicia ;) Sen på onsdagen så var jag och spelade in en TV-serie i Pinewood studios så de kommer jag lägga upp länken till i september när den kommer ut.

Denna veckan som varit har jag haft mycket barnpassning men även massor av roligt som hänt. I torsdags var jag och träffade Frederick en gammal kollega och (extra lärare) från djursjukhuset. Han och hans syster var i London på besök så vi åkte till Brixton och spelade lite minigolf, jätte mysigt. Vi lagade lite snabb-mat innan för vi hade varit på westfield några timmar vid 3 på dagen. På kvällen så tog vi en drink i den lokala puben i hammersmith och sedan blev det en runda med "What u Talking about?". Riktigt roligt spel!

Denna helgen var jag och Kayla först i hampstead heat för att bada med damian, sen blev det födelsedags firande för Felicia. Vi hade hemmafest hos Kayla där vi bjöd in lite vänner och spelade även de roliga spelet igen, sen körde vi även ring of fire. Men precis innan jag och Felicia stack till festen så var vi på en plåtning, där jag tog ett headshot till starnow. Nu e jag i Spanien och har lite semester och det är mindre än en månad tills jag ska iväg och tågluffa med Felicia!!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments