Header

Tjena!

För några veckor sedan blev jag inbjuden att vara med i publiken på James corden's "The late late show". Det var riktigt fräckt att få se hur de spelar in allt och vara med där. Dagen jag var där så var även Antony Joshua, Russel brand, tom Cruise och Harry styles där. Harry var en trevlig överraskning, tydligen skulle han uppträda utomhus dagen efter men eftersom att de ej visste väderprognosen så uppträde han inomhus för oss fallifall. Veckan efter sen började mina sommarkläder trilla in. Beställde lite nya klänningar, eftersom att de är väldigt skönt att slippa byxor i denna värmen.

Det var studenten hemma för ett tag sedan. Det var synd att jag missade den för jag hade velat träffa mina vänner. Men ska iallafall få träffa några av dem som kommer hit snart.

Förr förra helgen va det drottningens parad där jag hade några vänner som red. Jag åkte in och kollade lite på morgonen när de övade, för vid lunch så skulle vi på Summertime ball.
Själva konserten kan ni se på min youtube: Single & Swedish. Där har jag lagt upp en video från vår dag på Capital FM's summertime ball. 7 timmar lång konsert så vi va helt färdiga, jag och Kayla.

Denna helgen har jag varit ensam med mina hostkids för föräldrarna har varit i Spanien. Det har varit tufft men jag tycker ändå jag gjort ett bra jobb. På lördagen sov Jonah över hos en vän så då hade jag bara Dora, det var verkligen super mysigt. Jag fick även på lördagen pröva på att göra ansiktsmålningar, jag var ju inte sämst iallafall ;)...

I tisdags var vi på Mamma Mia The musical för vi har en vän som är med och spelar Pepper. Förmodligen en av de roligaste musikalerna som finns i London. Efter så tog vi en drink på en mysig pub. Igår hängde jag med damian och hans vän till en pool i hampstead heat. Det var 35 grader så det var smockfullt men det var skönt med ett dopp i poolen. På kvällen sen så drog jag och Kayla in till picadilly för att käka på fridays. Det blev lite natchos och pasta. Vi såg även lite kändisar komma ut från film premiären av baby driver. Tillexempel Jamie Foxx och Martin Freeman.
Nu på fredag är det midsommar så det blir galet firande på våra kära gator i London, hoppas alla har haft en bra helg!
Glöm inte att prenumerera på min youtube!

Single & Swedish

Kram💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Några veckor sedan åkte jag till Stevenage för att hälsa på Josh och Anna. Felicia var redan där när jag kom dit så jag tog mig dit ensam. Väl där så blev det först lite bowling där jag vann första rundan. Sedan minigolf och sist bio. Blev tvingad att se Alien, mes jag är så blunda jag genom halva filmen, haha. Innan filmen så käka vi Pizzahut och efter filmen så åkte vi hem till Josh för en sleepover. Morgonen efter så åkte jag tillbaka till London för att jobba söndag morgon. Helgen efter så blev det väldigt varmt så jag spenderade den ute i Hyde park. Förra helgen kom Felicia på besök så vi hade picknick med några grabbar i Hyde park, riktigt trevligt. Efteråt så drog vi hem till mig för förfest och sen blev det en kort utgång.

På söndagen drog jag och Kayla till Comic con, det var helt fantastiskt att se alla outfits och att få träffa KJ apa. Ställde dessutom en fråga i hans panel som jag fick ett väldigt intressant svar på.
Förra veckan så träffade jag Hampus min kusin och hans klasskompisar, vi drog till westminster och gick på London dungeons. Super kul att få träffa honom. Dagen efter så hade jag och Kayla playdate med våra hostkids och de trivdes super bra ihop. Det blir nog fler sånna möten. De andra kusinerna kom i onsdags och stannade till söndag, vi hann åka till Buckingham palace och även gå på bio. Den nya pirates of The caribbean var riktigt bra!

Nu i helgen har jag varit på Shawn mendes konsert, Aladdin musikalen och sen blev det utgång med vännerna.

Nästa helg tänkte jag vlogga på capital FM's summertime ball.

Kram

Likes

Comments