Header

Tjena!

Dessa veckorna har varit väldigt intressanta. Förra helgen var jag på X factor och gjorde en Audition. Det gick inte så bra men jag visste att de va kört när jag kom in i rummet och hörde alla andra sjunga. Shit va duktiga sångerskor där va. Efter x factor drog jag och Kayla hem till mig och tog ett glas vin.
Nu i veckan har det varit väldigt varmt och soligt så jag och Otis drog till parken några av dagarna. Var även inne vid Piccadilly med några vänner för att käka Bubblewrap våfflor, så gott. Kan inte fatta att de va kö ut på gatan för att få köpa en.
I fredags så kom Felicia hit, som jag längtat! Hon har varit iväg i Tyskland så det har varit väldigt tomt. Vi skulle ha disko för Jonah som fyllt år men jag och Felicia hade så kul med alla helium ballonger och vodka så vi snodde hans fest ;) Vi hade så roligt hela dagen och Felicia va helt färdig på kvällen så hon somnade på mitt golv haha. I lördags var jag på min första O2 arena konsert, kollade på The vamps vilket var helt fantastiskt. Kanske inte bästa musiken men känslan att sitta och titta ut över publikhavet var helt fantastisk. Har även bokat biljetter till Shawn mendes, capital FM's summertime ball och Comic con. Kommer bli en otroligt bra sommar. Söndag var slappdag, men vi hann planera vidare på Europa resan och på morgonen var det tillbaka på jobb, har saknat vovvarna. Nu i helgen ska jag ha sleepover hos Josh med Anna, Felicia och Kayla. Kommer även fortsätta planera med Felicia.
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Nu är jag tillbaka i London och mina två veckor i Sverige är över. Det var super kul att vara hemma, men de flesta av mina vänner jobbade så det blev mest att ta de lugnt med familjen. Kul att få lite extra tid med mina vovvar också. Nu när jag kom tillbaka till London så har jag jobbat väldigt mycket. Den ända dagen jag var ledig förra veckan var när jag var och kollade Arsenal VS Leicester matchen på Emerate stadium. Riktigt fräckt att se men de va rätt kallt att sitta still så länge. Matchen slutade 1-0 till Arsenal sen var det dags att ta sig hemåt.

Denna helgen har Kayla varit hos mig för Felicia är iväg med kompisar i Cambridge. Men vi har haft mycket att göra denna helgen ändå. I fredags var vi på bio och såg Guardians of The Galaxy, den va riktigt bra. Efteråt tog vi ett glas vin hos mig och sen var det dags att lägga sig.
På lördagen tog vi det mest lugnt, var inne en runda på Totally swedish och köpte köttbullar till Valborg. Igår så samlades ett mega gäng i hydepark, det var så otroligt kul att se alla runt oss reaktioner när vi satt och festade. Det var till och med några som kom upp och frågade va de va som vi firade. Vi spelade beerpong, kubb och lite andra dricklekar. Men mest av allt så lyssnade vi på svenska låtar haha. Kayla som är från Sydney tyckte de va "skit musik";).
Haft en riktigt bra helg iallafall så hoppas vi att nästa blir lika bra.
Kram

Likes

Comments