Header

Tjena!

Senaste veckorna har det varit mycket musik i mitt London liv. Förra helgen var jag med i en musikvideo som snart kommer ut. Det var roligt att få skådespela och testa på något nytt. Felicia hängde också med och förhoppningsvis så blir det en bra video. Sen övade jag hela veckan till mitt gig som jag hade i söndags. Riktigt nervös var jag fram tills jag väl kom dit då släppte allt helt. Det gick väl helt okej men de som höll i eventet var nöjda iallafall. I fredags var de st. patricks day och det firades rejält med vännerna. London var galet, vi var nästan 300 pers bara på vår pub crawl. Jag och Felicia hade dessutom barnen hela lördagen så vi var och kollade Beauty and The beast, bästa filmen på länge. Denna veckan ska jag träffa Felicia på lördag och på söndag blir det jobb som vanligt.
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Nu har det varit väldigt lugnt i London. Förutom min grymt feta ute kväll förra helgen med Felicia, Anna och hennes kille Josh. Vi va ute både fredag och lördag och jag va helt färdig. Vi drog på Pub crawl båda dagarna, nu e vi tydligen stammisar enligt han som har de och alla som jobbar där vet vilka vi e "The swedish gang" haha.
På söndagen drog jag en snabbis på jobb, vi hade 5 hundar, 10 katter och en kanin inne på avdelningen och jag skulle dessutom bli skuggad av en student. En bra idé för er nya aupairer är att skaffa ett vouluntär jobb på helgerna, det är verkligen riktigt kul och de ser bra ut i CV't. Denna helgen har jag barnen för föräldrarna är i Frankrike, de har inte varit lätt, men imorgon e sista dagen att va ensam med dem så de blir mysigt. Vi ska se Lego Batman movie, haha känner mig ytterst taggad. Förstår hur jobbigt mamma har haft det nu under alla år med oss, suck. Kan ju inte säga att man kommer ändra sig om att man inte ska skaffa barn, för mycket jobb, blir nog en liten katt istället. Då får jag ju börja köra sketcher på youtube sidan som Lucas Simonsson ;)
För alla er som inte sett att jag gjort en ny youtube så får ni gärna gå in där och kolla in den. Den heter "Single & Swedish". Tack till alla er som tar er tiden att läsa bloggen, det är super kul.
Älskar verkligen att jobba som aupair, det är bara ibland det blir lite mycket energi i barnen och då är det inte lätt, haha.
Hoppas alla har en fortsatt trevlig lördag.
Kram

Likes

Comments