Header

Tjena!

Dessa veckorna har jag varit hemma i Sverige en runda. Det var skönt att komma hem lite och jag har nu bestämt mig för att stanna ett halv år extra. Har de ju så bra och trivs verkligen med familjen och med vännerna. London är en helt underbar stad att bo i, måste bara hitta något att göra på fritiden, antingen plugga eller jobba. Kan ju börja med att berätta att Hillevi min polare va här förra helgen och vi var ute och festade både fredag och lördag vilket va skit kul, men man blev rätt trött. Då träffade vi även Felicia och två killar som vi lärde känna. På söndagen drog vi oss tillsammans hemåt mot Sverige och söndagen spenderades hos pappa med lite mys och korvstroganoff, mums! Hela veckan var jag med lite olika vänner och familjen, så det var en väldigt trevlig vecka hemma. Den enda dagen som inte spenderades hemma var tisdagen, då jag drog till Oslo och såg på Post malone. Vi träffade även honom utanför hans hotell och killarna betedde sig som små fan girls, haha så intressant att se den sidan av dem;) Thomas hayes va också på samma konsert. Nu är jag iallafall tillbaka i kära London och denna helgen har jag bara myst med Felicia, vi har haft en "film tittar" helg. Idag var vi även vid Liverpool street och någon vintage marknad. Imorgon börjar skolveckan igen, ha de så bra!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Nu har vi gått över "200 dagars" snöret, inte långt kvar nu. Har kollat på lägenhet och andra jobb i London om jag skulle få för mig att stanna här, vilket jag vill. Senaste veckorna har jag mest hängt med brudarna och tagit det lugnt.
Heidi har nu åkt hem, känns tomt utan henne. Hennes hemlängtan blev för mycket och jag förstår henne, det händer alla någon gång då och då. Under denna helgen som precis varit så blev det både musikal och utgång på stan. I fredags drog jag in vid 6 till picadilly för att dra på The phantom of The opera, det var det bästa jag gjort på länge, vilka magiska röster och låtar. Tänkte ta en fräck bild på ljuskronan men tyvärr så fick man inte ta några bilder, de började skrika så fort man tog upp en kamera eller mobil haha. Efter musikalen tog jag mig hemåt för att gå och lägga mig. I lördags var jag först på min tredje sånglektion och sedan blev det utgång på stan med Louise och några av hennes Aupair vänner.
Vi drog på Pub crawl, något som e riktigt kul att göra i London på helgerna. Vi hade de riktigt gött men eftersom jag skulle upp 7 för att voluntär arbeta så tänkte jag dra vid 23/00 ungefär. Så blev det inte... gick och la mig 04.23 och vaknade 06.40 Yeey! Snacka om att vara trött på söndagen. Det hjälpte ju inte att det va just den dagen som va värst av alla jag varit där. Normalt när jag kommer in till jobb så är där kanske 3/4 hundar som Max, i söndags var där 12 stycken. Men det var ändå roligt, älskar att va där och mysa med djuren.

Denna veckan kommer Hillevi på torsdag och jag ska tillbaka till Sverige på söndag (med henne) för familjen här ska till Sydafrika, så jag passar på att ta ett besök hemma. Kommer bli så kul att ha med henne ut på stan och på "Fifty shades darker" premiären.💋

Kram

Likes

Comments