Header

Tjena!

Denna helgen blev det Winter wonderland äntligen, men jag börjar med att berätta om min fredag. För i fredags så va jag på Passengers konsert i Hammersmith. För de som inte vet vem Passenger är, så är det killen som skrev "Let her go". Jag har sett fram emot denna konserten så länge och det var en helt magisk kväll. I lördags så åkte jag, Frida, Felicia och hennes polare till Hyde park för att gå på winter wonderland. Det var sjukt mycket större än vad jag trodde och vi hittade ju knappt runt där. Parken är uppdelad i 3 delar, Santa village, circus town och German village. Santa village är stånd med glögg, julsaker, karusellerna med vinter tema, is rink och tomte grottan. Circus town är allt med cirkus tema och de omringar ett mega tält med cirkus föreställningar inuti. German village e after ski barer och restauranger och ett mega hus med karaoke sjungande fyllon ;) Dessutom hade de en 10 m hög tysk docka i läderhosen som man kunde se från tunnelbane stationen.
På söndagen så tog jag det mest lugnt och veckan nu har varit lugn. Igår hade Jonah en tomte föreställning och han va huvud personen. Han levde verkligen sig in i rollen, jag tror på en skådespelar karriär;)
Nu längtar vi till helgen kära människor.

Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Denna helgen hängde jag med tjejerna. På fredagen tog jag de lugnt hemma i huset. Men på lördagen stack jag, Heidi, Frida och Felicia till svenska kyrkan för att gå på deras julmarknad. Det var super mysigt och man kände verkligen en hemma känsla, det luktade så mycket svensk mat och jul. Vi köpte rödbetssallad, vörtbröd, julmust och även lite annat smått och gott. Efter detta stack vi till vårt hus igen för att lämna av allt och för att ladda mobilerna. Efter detta så stack vi vidare mot westfield för att äta och kolla bio. När vi kom dit så fixade vi direkt en vinterjacka till Felicia och sen bokade vi platser till bion. Runt 4 så stack vi upp mot bion på Westfield och det var dags att kolla Fantastic beasts and where to find them. Den va helt otrolig! Sen sov tjejerna över hos mig och på morgonen stack jag till djursjukhuset för att jobba. Hela denna veckan har varit lugn men idag ska jag passa de två killarna som Heidi e aupair för, haha e jätte nervös. Heidi e påväg till Danmark för att hälsa på familjen så jag hjälper hennes aupair familj.
Imorgon ska jag på konsert och kolla på Passenger.
Kram

Likes

Comments

Tjena!

Nu är det inte långt kvar till pappa och familjen kommer hit. Tiden går så fort när man jobbar som Aupair, särskilt om du har lite äldre barn som är i skolan hela dagarna. Då blir det att man kanske tränar lite eller snackar Skype med vännerna där hemma. Senaste veckan och helgen har spenderats med en polare från min gamla skola och även Heidi. Förra onsdagen så träffade jag en god vän utanför London, vi kollade ghostbusters & satt och snacka till typ 11 när jag va tvungen att dra mig hemåt. Kom hem ganska sent så jag var halv död dagen efter. I helgen hängde vi mest på westfield och vi va även i coventgarden och julshoppade. Även om jag inte ska va hemma över jul så skickar jag med lite små saker till de närmaste.
I fredags fick jag träffa Olly murs som är en väldigt stor kändis lite överallt, han slog igenom i x-factor och släppte precis sitt nya album. Riktigt trevlig och rolig kille. Sen på kvällen var jag och kollade "Kalle och choklad fabriken" musikalen. Den va så bra och jag satt längst fram i mitten. Nu denna veckan blir det att ta det lugnt och i helgen blir det lite julpyssel med svenska kyrkan. Nu ska jag gå ner och käka lunch. Puss och kram❤️

Likes

Comments

Tjena!

Mycket har hänt sedan sist. Halloween var riktigt roligt och det var kul att få träffa mamma och familjen äntligen. Min familj kom förra fredagen vid 4 ungefär och då hämtade jag dem på Heathrow. Sedan blev det en lugn kväll eftersom att mina syskon var rätt trötta. Det blev crepés i hammersmith och sedan drog dem sig mot hotellet. På lördagen stack vi till Covent garden och shoppade lite. Jag köpte kulor till granen med Londons byggnader på och en fin scarf till Juni min vovve. Vi var även inne i disney store för min syster ville gärna köpa en Anna docka. Efter detta så drog jag hem till huset för att börja duscha och byta om. På kvällen kom Heidi och Felicia för att kolla film och göra ve oss inför Halloween festandet. Det blev en lyckad kväll med en trött Melissa. De andra dagarna var vi bland annat på westfield, mamma mia the musical och Warner bros tours. Riktigt lyckad helg tyckte vi alla. Denna helgen har vi firat den femte november så det har varit mycket bål och raketer. Jonah och Dora vann en stor pikatchu kudde och de åt varsin stor sockervadd. Jag och Heidi var även och kollade Trolls igår på westfield, roligaste filmen på länge. Idag har jag varit så trött från firandet igår men pallade ändå mig upp för att jobba imorse. Volontär arbetar som kennel assistent på blue Cross. Rekommenderar detta till andra aupairer som tycker att dem har tråkigt på helgerna. Ni får något att göra och dessutom jobb erfarenhet. Mycket att göra idag men nu är jag äntligen hemma och ska vila lite innan jag och Heidi ska in och kolla på när dem tänder julbelysningen på Oxford street. The vamps ska dessutom uppträda, kommer bli super kul. Puss o Kram ❤️

Likes

Comments