Header

Tjena!

I helgen så var jag ute med tjejerna och det var sista festandet i London för Sandra som ska hem till Sverige om en vecka. Tyvärr fick jag sticka hem tidigare till huset eftersom att jag inte mådde så bra när vi hade varit där en stund. Sen resten av helgen spenderades med Heidi antingen på Westfield eller här i Hammersmith. Det blev en shopping helg av det. Denna veckan har jag varit uppspelt för att min familj ska komma hit imorgon vilket ska bli väldigt kul! Halloween i England kommer bli super roligt för dem och mig att uppleva. Både D och J e lediga från skolan nu så jag har båda under dagarna, vilket har varit mycket jobb. Som tur va så är dem väldigt enkla för det mesta. Så vi har varit i parken, höst pysslat och halloween shoppat.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Denna veckan har gått fort, dagarna springer iväg, särskilt när min kära familj snart kommer. Dessutom är det ju snart Halloween. Jag och Heidi ska vara suger skulls så jag ska sminka oss båda...vi får se hur det går ;) Jag har insett vilken tur jag har med denna familjen som jag bor med nu på sistonde. Många av mina vänner här i London har behövt byta och nu riskerar en av dem att få åka hem för att hennes familj valt att slänga ut henne. Det gäller att gå på sin magkänsla och verkligen prata mycket innan man väljer familj, så att man verkligen får se alla sidor av dem innan man åker. (Kommer dock från en person som valde den första familjen hon pratade med, så ni får ignorera tipset om ni vill;)) Är iallafall super nöjd nu. Denna veckan har Jonah varit ledig, detta kommer han även att vara nästa vecka. Vi har mest spenderat dagarna i parken och även kollat alla Shrek filmerna för att förbereda oss på idag då vi va på Dream works rundtur av "Far Far Away". Kul vecka än sålänge, på fredag blir det utgång och middag med tjejerna och nu blir det middag.
Kram

Likes

Comments

Tjena!

Ja då har det tråkiga hänt, vi har om 2 dagar varit av med wifi i 2 veckor. Trodde inte de skulle va så jobbigt, men man känner sig uttråkad konstant. Man märker hur mycket våra telefoner och datorer skapar vår vardag. Sedan sist så har jag börjat träna mycket mer. Man behöver röra på sig när man börjar jobba som aupair, då det är super enkelt att gå upp i vikt, med så mycket ny god mat. Jag och Heidi är ute och går varje dag, riktigt skönt för det är fortfarande bra väder ute. I förra helgen så gick vi några gånger i Hyde park och kollade lite och sen var jag ute och festade som vanligt;) vi har hittat några riktigt bra ställen nu. Ska kanske börja volontär arbeta på ett djursjukhus nu, så ska dit och skugga på torsdag kväll. Nu blir det barnpassning och kolla på Wabbit med barnen.
Kram

Likes

Comments