Header

Tjena!

Veckorna bara flyger förbi, jag har så roligt både med jobb och med mina fina vänner här. Just nu är det massor av kalas i nya klassen och det största var i lördags på lego land. En av killarna i Jonah's klass tog med 4 killar (med Jonah) till lego land, London. Jonah hade pratat om kalaset i 2 veckor, han var så taggad på att gå. I söndags så var jag ute med en vän på en driving range som ligger precis vid O2 arenan. Det var såå fint med rosa solnedgång, utsikt över hela Canary Wharf och O2. Igår (tisdag) så var jag på en skattjakt i London där man kunde hitta riktigt guld, de slutade i en bil krasch, som tur va så slapp jag skador ;)
Idag har vi varit på kalas, jag och Dora. Det var en tjej i klassen som hade ett privat kalas på ett lekland. Väldigt kul men man blir väldigt trött efter 3 timmar av skrikande. Nu tar jag det lugnt i soffan och ska sova om en timme.
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Denna veckan som varit har varit riktigt bra! Börjar absolut kunna allt i huvudet nu. Buss routen, när jag ska stryka, städningen och uniformerna till skolan. Det flyter på nu. I måndags så pratade jag med Jess och frågade hur hon tycker att det går för mig. Jag fick väldigt bra feedback. Jag säger de till alla som ska bli eller är aupär, konversation är det viktigaste när de gäller detta jobbet. Fråga alltid om du känner dig osäker, säg alltid till om de är något som du vill att dem ska prata med dig om. Det skadar aldrig att prata med familjen om det är något, det stärker bara ens relation till både föräldrarna och barnen. Dora och Jonah hade igår presentationer i skolan som jag hjälpte dem med och det gick väldigt bra för båda två. I helgen var jag ute med aupärerna och käkade på TGI fridays och sedan drog vi till TigerTiger som är en klubb vid Picadilly. Det var riktigt kul och det är skönt att få prata av sig till några som har samma jobb. På lördagen så var jag och såg Bridget Jones Baby på westfield, fy va bra film, skratta så jag grät nästan genom hela, rekommenderar den stark till alla! I söndags så var jag och Heidi på utebio och såg Jurrasic world, riktigt bra film. Det ända dåliga är att i England äter man bara popcorn med socker...blää!! Idag har vi varit på The park club, barnen fick leka med sina vänner och jag satt och pratade med Heidi. Ska ut med henne och käka lunch på fredag. Innan dess så fixade jag mina naglar för två hade brutits av, vill inte börja bita igen så ska försöka ha förläggning på under hela året här. Bakade även tidigare idag kladdkaka som familjen nu sitter och äter där nere. Som sagt så blir de bättre och bättre och jag hoppas att det fortsätter så hela tiden. Har inte stött på hinder än, men de kommer säkert snart.
Kram

Likes

Comments

Tjena!
Nu har det gått en vecka sedan sist, jag drar ut lite på inläggen eftersom att jag börjar gå in i rutin nu så de händer inte så mycket. Under veckan har barnen börjat skolan och jag har mest varit hemma och tagit de lugnt i huset. Jag har börjat lära mig bussarna lite bättre nu, vilket underlättar något enormt. Igår gick jag till och med till Doras skola som ligger 30 min bort :)
I fredags fyllde Jason år så då hade dem fest, så jag åkte till Barnes för att lämna Dora hos sina kusiner. Efter detta tog jag med Jonah till några andra kusiner och där fick även jag övernatta. Jag kollade The avengers innan jag skulle somna med Otis liggandes på mig som vanligt ;)
På lördagen va vi på Hund show, det var helt fantastiskt att se alla söta hundar. Särskilt när man ser dem som liknar Carmen eller Juni (mina vovvar hemma). Valparna var också helt otroligt söta. Sen på kvällen stack jag och de andra aupär tjejerna ut på Pub crawl, där man går runt på 5 barer och klubbar och har det roligt med ett gäng. Vi var rätt många och alla fick en T-shirt, en penna och gratis shots på alla ställen. Har börjat träna nu mån, tis och ska fortsätta kämpa med träningen. Nu denna helgen som kommer blir de ute bio med min vän Heidi som också är aupär.
Kram

Likes

Comments

Tjena!

Idag började dagen med en skål havregrynsgröt med barnen, vilket jag har saknat lite ändå. Sen fick jag på Dora och Jonah deras uniformer och gjorde dem redo för skolan. Sedan åkte Jonah iväg med en vän till skolan och jag och Jess gick med Dora. Vi gick först hem till kusinerna för Bobby den äldsta ska börja i samma klass som Dora. Riktigt busiga ungar;) Sen gick vi samlat till deras skola som ligger ungefär vid westfields shoppingcenter. Jag fick vakta Otis utanför och sedan var vi påväg tillbaka hemåt. Efter detta vilade jag lite medans Dora va i skolan och när dem kom tillbaka så hade dem varit och käkat i restaurangen brevid skolan. Jag bestämde mig för att jag skulle ta med henne till Totallyswedish och köpa lite mat. Så vi begav oss på buss och väl där så ville hon ha allt godis som fanns i hela affären ;)
Nu är vi tillbaka och ska strax äta, sen ska vi äntligen kolla Pippi Långstrump på Söderhaven.
Kram

Likes

Comments

Tjena!

Har precis kommit hem från sjukhuset. Hade feber igår och kramper i magen så åkte in. Väl där hittade dem inget men dem trodde att de kunde vara förgiftning. Nu e jag hemma iallafall i deras hus igen och vilar. Senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Mest de vanliga med rutinerna. I torsdags strök jag Jonah och Doras uniformer till skolan och tömde ut hela deras garderob, som tog några timmar. I fredags så var jag ute någon timme i Fulham på en bar som heter the slug. Idag tänkte jag bara ta de lugnt och bara vara här i huset.
Kram

Likes

Comments