It's me :]

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här dagen började segt med att gå upp till Frukosten, sjukt trött. Oftast brukar jag sova förbi frukosten och gå direkt till skolan. Man tror att extra sömnen är värd, fast det är det inte!

Hade samhäll som första, sedan kafferast, gick till mitt rum och duschade, nu är jag här.

Väntar på lunch för att sedan ha matte därefter. Verkar vara fisk, gillar inte fisk :/


För övrigt funderar jag på att åka till Teneriffa 1 vecka, för sol och se lyften mammas lägenhet har fått!


Låten har gått repeat ganska mycket på senaste, den känns jag.

Likes

Comments

Det är något som har saknats i mitt liv.

Jag har länge tänkt, ganska arrogant, att jag har all tid i världen. När jag var i perioden som arbetslös och bara spelade bort hela dagarna brukade min mamma säga:

''Du stjäl bara tid från dig själv''

Jag tog aldrig åt mig. Jag förstår vad hon menar nu dock, aldrig ska jag falla in i ett mönster där allt står still såpass länge. Jag ska ständigt pusha för att våga lämna min 'comfort zone' för att prova på nya saker.


Tillbaks till motivation.

Förra torsdagen var det väldigt milt och solen visade sig, jag fick vårkänslor. Jag blev så sjukt glad i själen. Men kanske det viktigaste, jag kände att jag hade kontroll nu. Jag har kontroll över allt i mitt liv, det är jag som bestämmer över min framtid.

Det är första gången i mitt liv jag har haft den känslan. Det finns inget jag oroar mig för, det är bara positivt som väntar mig. Jag blev så motiverad av den tanken, så mina skoluppgifter har rullat in en efter en som en reaktion.

Hoppas känslan håller så, att jag inte dippar.

Sjukt hur vädret kan påverka en. Men det kanske inte är så konstigt, efter så lång tid av mörker så kommer solen fram och ger hopp. Det är därför vår är min favorit årstid. Det är då man känner att allt gott väntar en =)

Likes

Comments

Jag har länge velat förmedla tankar och upplevelser någonstans, både bildligt och skriftligt för att kanske kunna dela med för de få som finner det intressant. Men FRÄMST för mig själv. Genom åren så har jag märkt att jag uppskattar att stanna till ibland, bara blicka tillbaka. Det kan vara gamla bilder som jag tagit, gamla inlägg på Facebook eller riktigt nostalgiskt som bilddagboken från 2009.

Nuförtiden är jag väldigt dålig på att skriva av mig på internet eller ladda upp saker. Kanske främst för det är så öppet, jag vill nog vara lite smått anonym. Iallafall nu. Därför tror jag inte att jag kommer berätta om detta till de jag känner, vi får se.


Kommer detta bli en grej för mig? Ingen aning, stor risk att jag helt tappar och glömmer bort. Eller så börjar jag skriva mer och mer. Om det sistnämnda så kommer nog framtida jag uppskatta det en del. =)

Also some motivational.

Likes

Comments

Egentligen borde man nog vara lite mer inspirerad till att skriva innan man börjar. Det här är första inlägget så det blir väl mer ett test.


Men mitt 2016 då. Det var ett år där saker började vända, som i att jag, mig själv kom i fokus igen.

Året började med att jag hade kvar lägenheten som jag och Rebecka delat på.

Sa upp den och flyttade hem till min mor. Det fungerade bra i början eftersom hon var borta i Teneriffa. När hon väl kom hem fick jag nästan panik. Jag har mer eller mindre haft eget space hela mitt liv. Nu satt vi två i en 1a, blev tokig. Så tokig att jag var tvungen att gå ut, jag gick på väldigt många promenader. Wips -10kg.

Lösningen kom när min syster skulle vara borta hela sommaren. Jag kunde bo hos henne, yes! Lägenhet för mig själv.! Sommaren gav en del roliga minnen, sådär som somrar brukar ge. Den här gången var jag totalsingel.

Augusti närmade sig, jag ska börja på Folkhögskola. Ingen aning vad det var eller handlade om, enda jag visste var att det är ett alternativ för komvux samt... internat. Jag saknade internatlivet från gymnasiet så var rätt taggad.

Skolan började, jag hitta 2 riktigt fina människor som jag fastna för väldigt snabbt. Efter det så rullade bara fler och fler vänner in. Helt plötsligt börja jag få väldigt många nya kontakter lite vars om från Sverige. Och jag blev klar med Fysiken!!

Nu har jag alla ämnen för mina mål.

Likes

Comments