Ja ni läste rätt. Har haft ett till och från förhållande under 6 år. Detta har resulterat i 3 underbara barn. En bruten förlovning och ett brutet äktenskap.


Det senaste uppbrottet var relativt dramatiskt. Allt började i sommaren 2016. Min exman engagerade sig i miljöpartiet under den stora  flyktingkrisen. Jag började lite smått ifrågasätta framförallt det som hände i förorten. Undrade vad folk egentligen höll på med där och varför regeringen inte gjorde något. Det jag även ifrågasatte mycket var varför fundamentala muslimska kvinnor tog på sig slöja för att dölja håret och i vissa fall även ansiktet.


Som feminist är detta att sexualisera kvinnan på ett vedervärdigt sätt. Precis som jag tex tycker porren gör. När jag påpekat detta blev jag kallad rasist samt att man ska acceptera deras kultur och religion. Efter några månader gick jag med i sd. En tid senare försökte vi igen. Jag gick ur sd. 


Helvetet tog då fart  på allvar. Han tvingade mig att skriva mot sd  på Facebook.  Han pratade om hur rasistiska partiet och deras väljare är. Jag fortsatte ifrågasätta saker och ting. Speciellt då om invandringen. Att det finns såväl fördelar som nackdelar. Vill påpeka att jag syftade på invandring generellt och inte invandring från en viss del av världen. Inte nog med det så var min familj helt plötsligt inte längre Välkommen pga att de flesta av dem röstar eller tänker rösta sd. Då sade jag Tack och Hejdå.  


Kan ni tänka er vilken soppa. Kan ju tillägga att jag aldrig tyckt hans åsikter varit fel även om jag inte håller med honom. Just därför att jag verkligen respekterar andras åsikter. Och andras åsikter är ju rätt för dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments