(bild från google)

hej på er!

nu har vi kommit in på hotellet, ska bara in och lämna väskorna och sen upptäcka staden lite sen får vi se vad som händer ikväll och vad som finns att erbjuda, vi tog ju bilen upp och vi överlevde även att köra ett fullpackat Stockholm med bara massa vägarbete, vilket gjorde de lite svårare att hitta och gjorde att vi köra fel några få tal gånger, men nu ska vi vidare, får se om de blir något inlägg ikväll annars hörs vi imorgon

ha de gött!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hej på er!

återigen kass uppdatering, men förhoppningsvis så kommer de bli bättre inom kort, för nu ska de för engångs skull hände lite grejer i mitt liv.

imorgon ska jag nämligen till Stockholm och ska vara där fram tills på söndag med min käraste, sen åter går jag till jobb måndag-torsdag sen är jag ledig helgen där då det är bigslap!

så förhoppningsvis så har jag kameran i hugg så jag har något att lägga ut här, även om det inte kommer hända så mycket imorgon förutom att vi ska köra bilen upp till Stockholm så ska jag få upp minst ett inlägg ändå ;)

men nu ska jag lägga mig då dagen börjar tidigt imorgon

godnatt

Likes

Comments

(bild från weheartit)

Hej på er!

idag var min fösta lediga dag denna veckan och det har jag tagit vara på, bara ta de lungt tagit hand om mig själv så som att lägga mig i ett långt bad skrubba mig osv. imorgon är jag också ledig men har tänkt ta vara lite mer på dagen då, men vi får helt enkelt se vad som händer, och förhoppningsvis så kanske lite mer uppdatering här. men nu ska jag sova, vi hörs imorgon

Godnatt

Likes

Comments

Hej på er!

har varit otroligt kasst uppdaterat under helgens gång, men helt ärligt så har de inte hänt något intressant alls, jag har jobbat och eftersom jag har jobbat kväll/natt så har jag sovit hela dagen.

idag händer tyvärr inget roligt heller och inte imorgon för den delen heller, jobbar kväll/natt så det är samma där sova jobba sova hinner inte med så mycket mer tyvärr, men sen är jag ledig i två dagar och hoppas att det är sol ute då så man kan åka till stranden och få lite färg. btw låtarna över är dom som jag lyssnar på repet princip hela tiden just nu så härliga låtar.

Men vi hörs!

Likes

Comments

​hej på er! 

som ni ser i titlen blev inte dagen alls som tänkt, allt började redan imorse då jag skulle upp tidigt för att hinna äta frukost göra något inlägg här, men nejnej slutar med att jag går upp precis innan jag måste rusa ut genom dörren för att inte kommer försent till jobb, efter de hämtade pojkvännen mig och var meningen att när jag kom hit att ett till inlägg skulle ut men som ni själva ser har de stått tomt hela dagen, för att efter vi åt som somnade jag (hehe) 


men nu blir de fredagsmys och vi ska kolla på film sen blir det väl att nanna kudden!

men imorgon hörs vi förhoppningsvis mer 

Godnatt

Likes

Comments

Hej på er!

och välkomna till min blogg där jag kommer dela med mig av mitt liv, om ni vill får ni gärna hänga med i detta händelserika liv, och mina äventyr.

då har vi börjat IGEN. detta är nämligen inte första andra eller tredje gången jag försöker mig på mig detta men jag vill ju så gärna så nu blir detta absolut sista chansen, det får helt enkät bära eller brista eller vad säger ni?

idag har det inte hänt så fruktansvärt mycket har fyllt på mina fransar, tog en fik på stan och städat litet. imorgon är de fredag och först ska jag jobba och sen väntar de en mys kväll hos pojkvännen, men mer om de imorgon.


så mitt första inlägg för den bära gången vad tycks. men vi höres imorgon.

Godnatt

Likes

Comments