Godmorgon på er!
Eller ja har varit uppe ett tag nu, som säkert alla vet är de black friday idag har varit ganska svårt att missa, just nu är jag påväg till emporia för att förhoppningsvis få lite shopping gjort men stänger ikväll så får väl se hur mycket shopping jag får gjort innan jag måste till jobbet, denna helgen jobbar jag. Men de va allt för nu.

Ha de!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Tänkte att jag kunde dela med mig på lite av musiken jag lyssnar på!

Just nu är jag påväg till jobb ska stänga så kommer inte hänt så mycket mer idag än så!

Har ni haft en bra måndag?

Likes

Comments

Hej på er!
Precis kommit hem från ett mysigt födelsedagsfirande hos mormor och morfar, super mysigt och jätte trevligt! Under dagen har jag och pojkvännen vart och shoppat käkade brunch på redfellas den va väl lite sisådär och mycket mer än så har inte hänt idag!

Hoppas ni har haft en riktig mysig lördag ni med!

Likes

Comments

Godmorgon!
Blev inget inlägg igår efter jag kommit hem, packade upp allt jag köpte vilket nästan bara va julklappar, efter de så stack jag till gymmet och efter de så va jag så trött att jag somna direkt.
Men äntligen fredag eller va säger ni! Stänger på jobb idag men innan de så ska jag städa lite och sen åka in till stan och kolla runt lite

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag i bilen gjort de i ca 2h nu är nämligen påväg till gekås och ska handla lite men tänkte att jag kan skriva mer lite senare!

Vi hörs

Likes

Comments

hej på er!!


nu vart de ett tag sedan jag uppdaterade men gör inte så mycket om dagarna, så börja få in en rutin i mitt liv igen och hoppas på att mitt liv blir lite mer händelserikt!

tänkte bara kolla in lite snabbt här och uppdatera er även om detta inte riktigt var de, men jag ska bättra mig,

men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Contains affiliate links

hej på er!

ovanför ser ni två fulla outfits som jag bara skulle hälsa att ha på mig en utekväll, snygga kläder, alla kläder kommer från NA-KD där faktiskt Andrea Hedenstedt precis har lanserat sin kollektion har faktiskt med två av plaggen som är stora favoriter! hur som haver så har jag fått en rabattkod som jag tänker att jag kan dela med mig av till er som ger er 15% rabatt på de ni köper helt fantsikat va!?! om ni är sugna på att köpa något av de jag har ovanför så kan ni bara klicka på bilden så kommer ni direkt dit. och nu till rabattkoden alltså 15% rabatt med koden meta15.

Vi hörs, happy shopping!

Likes

Comments

hej på er!

har inte hänt så mycket på senaste, men imorgon så har jag äntligen något jag ska göra men är så otroligt nervös, ska nämligen ha min första körlektion vilket gör mig väldigt nervös, men är samtidigt jättetaggad och känns skönt att jag faktiskt börjar ta tag i mitt liv och skaffar mig lite vuxen poäng. efter de ska jag träffa upp en kompis och umgås lite med henne, uppdaterar mer imorgon om hur de går och sådära, men ni får ha en fortsatt trevlig kväll

ha de gött!

Likes

Comments

​hej på er!

har inte uppdaterat alls i helgen men det beror på den enkla anledningen att jag har varit sjuk och bara varit hemma sista dagen denna helgen och jag är äntligen frisk eller iallafall på bättrings vägen, ska träffa en av mina absoluta bästa vän och vi ska bara ha en mys kväll sen få vi väl se om det händer något, ska första uppdatera ikväll innan jag går och lägger mig sen får vi se vad som händer 

vi hörs!

Likes

Comments