Header

New in

Titta vilken liten pärla som kom med posten idag! Äkta skinn med snygga detaljer som metallknäppe & handtag, in love.


Dags att börja på med packningen lite! Då vi inte ska vara där så länge & resa runt en hel del ska jag verkligen försöka(!) ha ett lätt bagage, vi får se hur det går med det... Jag har en actionkamera (Kitvision) som jag tänkte ta med, men då en av de jag ska åka med har en egen kändes det onödigt att jag asade på min oxå. Jag ska ju dessutom ha min vanliga kamera med mig.

Här är iallafall min lista för denna resan, hoppas som vanligt att jag inte glömmer något!


Likes

Comments

Från att igår inte ha något alls inplanerat till min lediga helg till att vara helt uppbokad, ibland går det snabbt!

Åkte upp till Växjö tidigt imorse för att möta upp kusinen & hennes vän! Dags för mig, som ska vara brudtärna i sommar, att se brudens klänning, iiiihh. Bilder från provningen kommer senare! Förutom klänningstest åt vi god middag (laxsoppa, mycket godare än den ser ut på bilden), tittade lite i butiker (jag hittade en Emilsmössa, aka skepparmössa) & hann även med en fika innan jag skulle ta tåget hem igen.

Imorgon hoppar jag in på jobbet för att täcka sjukdom, ska bli kul att jobba med personerna som jag annars missar på helgerna då vi alltid jobbar varannan + att lite extra pengar sitter aldrig fel, särskilt när en ska unna sig på en viss resa! Påtal om resan ska jag förbereda lite smått på måndag då jag är ledig då med, sen är det bara en vecka kvar!!

Likes

Comments

Fixade ääntligen mina fransar igen! Det har gått 1,5månad sen senast men jag måste erkänna att de va inte alltför hemska trots det. De har hållt sig fina väldigt länge, bara blivit lite "tunna"...

Kommer inte fortsätta med fransförlängning så länge till men då en resa med tre grabbar står framför dörren är det skönt. De behöver inte vänta så länge på mig för att jag ska fixa mig & jag slipper känna mig som ett lik på morgonen, haha.Vanligtvis brukar jag gå hos min fina vän Maria, men då hon har börjat plugga i en annan stad så var jag tvungen att kolla på någon annan salong i Hässleholm! Fransarna va lite tunnare än jag är van vid men med det ser de också mer naturliga ut, så jag är nöjd!

En ledig helg nu, som inte är så inplanerad mer än att förbereda lite smått inför resan. Inte långt kvar nu!! (Lite tankar kring den kommer komma upp i dagarna snart).


Likes

Comments

På bilden ser ni mina nuvarande "vardagsringar" som jag använt stup i ett senaste veckan! Brukar variera mig från vecka till vecka & då jag är en riktig ringfanatiker så väljer jag hellre att lägga en extra slant på köpa äkta silverringar så de håller & inte blir missfärgade.

Efter en jobbhelg fullt med folk & härliga kollegor har jag krupit upp i soffan med mysfilten framför en söndagsfilm! Jobbet fortsätter redan imorgon men först har jag en lång/behövlig sovmorgon, skönt. Behöver fixa tvätten snart med, något som jag gärna skjuter på in i det sista...

Likes

Comments

- FÖRE -

- EFTER -

Lite mer än 3veckor sen jag klippte av mer än 50% av mitt långa, tjocka, (trassliga) hår! Har gått & tänkt på det så länge & äntligen vågade jag.
Kan bara säga att det är såå skönt!! Det har blivit roligt att duscha igen, haha. Innan var jag alltid tvungen att borsta håret innan duschen, ta extra mycket balsam (som om det inte tog tillräckligt lång tid att schamponera/balsama/skölja ur redan innan)... Efter jag duschat var det dags för hårolja & sen 20min borstning för att försöka få ut alla knutor...
Men nu?! Bara in & sen ut igen, behöver inte ens borsta håret efter duschen egentligen. Ett annat + är att nu orkar jag ta mer hand om håret & fixa lite frisyrer, något som jag inte kunde innan! Jag sov alltid med fläta innan (för att kunna borsta ut det på morgonen) & sen blev det att jag gick med en fläta hela dagarna med bara för att bli av med håret från ansiktet. Jag trivdes inte ens i fläta. Kunde inte ha det i knut eller hästsvans! Hade för mycket hår helt enkelt... Knuten stannade aldrig på huvudet (& blev dessutom större än mitt ansikte) & så fort jag satt upp mitt hår i en hästsvans fick jag huvudvärk pga tyngden. Med andra ord, rätt val att klippa av tovet! Nu tänker jag dock låta det växa ut igen, det kommer ju ta sin lilla tid ändå, så hinner väl börja sakna mitt långa hår så småningom, hihi.

Likes

Comments

För någon vecka sen va min kollega My hemma hos mig & vi passade på att njuta av lite vin & hemmagjord pizza.
Jag är vanligtvis inte så förtjust i vanlig svensk pizza man beställer (slutade gilla dem efter man ätit "riktig" pizza i Italien)! Men det bästa med hemmagjord pizza är att man, samtidigt som man får en vääldigt god pizza med vilka toppings man vill, kan passa på att rensa kylen lite, haha!

Likes

Comments