Header

MÅ JEG

ANAJYSERE

DIN HUD?


Gratis konsultation, København, Aalborg & Aarhus

Har du lyst til at jeg kigger nærmere på din hud, og give dig mine bedste råd?

Så vil jeg gerne invitere dig til 30 minutter alenetid med mig.


CamillaRigmor BLOG

Du behøver hverken at være skønne Camilla Rigmor eller fantastiske Jeanette Ottesen for at have lyst til, at få det bedste ud af din hud.

Jeg mener at alle skal have mulighed for at få del af min store viden.

Derfor tilbyder jeg konceptet, 'Gratis Konsultation'.
Du får 30 minutters alenetid med mig, der kun handler om din hud.

Du behøver ikke lide af keratosis pilaris, miliaria, akne, eksem eller andet
​for at få adgang til alt min viden.

ALLE SKAL VÆRE VELKOMMEN
-til at få den mest optimale hud!


​SÅ HOLD DIG IKKE TILBAGE

KLIK FOR BOOKING

Tag evt. en veninde under armen og book tider lige efter hinanden.


​Jeg håber du vil hjælpe mig med at sprede budskabet,
​så det kan blive en tilbagevendende succes.

Hilsen Raz


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kender I det, at man selv står i butikken og bare ikke kan lade være med at lege?

Sådan en dag havde jeg i går, og med mit yndlings billederedigeringsprogram Snapseed på telefonen, fik jeg lavet disse billeder.

Hvilket redigeringsprogram bruger du?

Hilsen Raz

Likes

Comments

Bliv brændt på bålet som heks. Få din yndlingsfarve stjålet af din mand. 
​Historien om de røde læber er spændende.

Siden tidernes morgen har vi farvet vores læber i en eller anden rødlig nuance – med planter, biller eller i værste fald ved at bide læberne til blods. Legendariske Yves Saint Laurent mente faktisk, at den røde læbestift gør det samme for kvinden som stilletten gør, lige det dér ekstra!

Vidste du forresten, at man nærmest kan måle verdensøkonomien ud fra salget af læbestifter? Det er faktisk sådan, at når vi har tider med økonomisk nedgang, så går salget af læbestifter op. Det fandt CEO Leonard Lauder i Estée Lauder Company ud af ved at se på salget af læbestifter, og dermed skabte han det såkaldte læbestift-index.

KENDER DU HISTORIEN

3000 F.Kr. - Mesopotamiens kvinder farvede deres læber med knuste skaldyr og mineraler.

200 F.Kr. - Under det græske imperium var den røde farve på læberne lig med en prostitueret kvinde. De fleste kvinder gik nemlig ikke med makeup. Prostituerede, der bevægede sig ud på gaden uden den rette læbestift, kunne faktisk blive straffet for at forsøge at ligne en ’rigtig kvinde’

50 F.Kr. Legendariske Kleopatra knuste karminbiller for at kunne male sine læber røde
– deraf navnet karminrød.

100-tallet. - I Romerriget viste læbestiften en persons sociale status Også mænd bar læbestift for at vise, hvor på den sociale rangstige de hørte til. Forskellige farver til de forskellige rang.

1600-tallet - Dronning Elizabeth 1. var trendsættende for sin tid, hun gjorde bl.a. læberne røde med bivoks og giftige kviksølvsulfid.

1770 - Det konservative britiske parlament vedtog, at alle kvinder, som vovede at bruge læbestift, skulle dømmes for hekseri. Vidste du forresten, at den sidste heks brændt på bålet i Danmark er stakkels Anne Palles i 1669

1884 - Den første kommercielle læbestift kom til salg i butikkerne i små bokse.

1910 - Det var almindeligt, at kvinder tatoverede læberne op samt brugte elektrisk stød og syre for at få perfekte røde læber.

1911 - Den første læbestift i hylster med spejl kom på markedet, og alle farverne var røde. Skruefunktionen blev lanceret i 1915.

1912 - Elizabeth Arden leverede rød læbestift til stemmeretsforkæmpere i USA, som et symbol på stærke kvinder.

1920 - Dyb rød læbestift var et tegn på uafhængighed, og derfor var rød den mest populære farve.

1940 - Læbestift blev klassificeret, som en krigsnødvendighed under 2. verdenskrig – på lige fod med kaffe, øl og cigaretter, fordi den holdt moralen oppe. Det var faktisk selveste Winston Churchill der besluttede, at læbestift stadig skulle produceres som normalt.

Winston, jeg elsker dig!

1950-60erne - Skuespillerne Marilyn Monroe og Elizabeth Taylor brugte rød læbestift på film, hvilket gjorde den røde læbestift meget populær. Den smukke skuespillerinde Elisabeth Taylors elskede sin røde læbestift, og hun ville ikke have, at andre gik med noget lignende. Derfor måtte ingen på hendes filmoptagelser vise sig med rød læbestift. Diva i en kategori for sig selv.

1953 - Da dronning Elizabeth blev kronet i 1952, skete det med en læbestift, som den unge kvinde havde fået speciallavet, så den matchede hendes outfit. Den mørkerøde læbestift fik navnet ’The Balmoral Lipstick’.

1980erne - Joan Collins og de andre kvinder i Dallas sørgede for, at de røde læber fik et comeback i 80’erne.

Ja resten af historien kender vi vist.

Likes

Comments

FÅ SKØNHEDSEKSPERTENS BEDSTE TIPS.

For at influenzavirus skal give sygdom, skal det bane sig vej ind i kroppens celler, hvor det så formerer sig og fylder cellen med virus, indtil den til sidst dør og cellen sprænges, så virus kommer ud i blodet. Det samme gælder for de fleste andre virussygdomme, for eksempel ved forkølelse. Men for at virus kan komme ind i cellen, har det brug for at klistre sig fast på cellens overflade. Viruspartiklerne er beklædt med små proteinmolekyler med bl.a. H-antigener – hæmagglutinin, som binder sig til modtagesteder på cellerne, kaldet receptorer. Det er, når det er sket, at cellen begynder at producere nøjagtige kopier af viruset.

Smittevejene er oftest fra hænder til øjne og næse samt dråbesmitte fra host og nys.
Håndhygiejne er derfor vigtig. . Vask hænder ofte.

Sygemelding ved klare symptomer.
Du skal ikke være helten, der går syg på arbejde

Styrk immunforsvaret. Er det stærkt nok, kan man godt blive smittet, men ikke nødvendigvis komme til at mærke sygdomme. I epidemier blivet mere end 90% smittet, men kun 20-30% syge.

Grønt og frugt. Vitaminer, mineraler, aminosyrer, sunde fedtsyrer.
Tag ekstra antioxidanter. Bl.a. C, E og A-vitamin, selen og zink gerne igennem dine egne drikke og ekstrakter. Personligt blender jeg smoothies hver eneste morgen og jeg er nærmest aldrig knækket af influenza.

Hos RAZspa mister vi ansigtet og hænderne med Mist & Moist for at holde huden optimal og fjerne de bakterier der kunne sidde på huden.

Et af de bedste midler mod influenzaviruset er ekstrakt af hyldebær – Sambucus nigra – der altid har haft en plads i folkemedicinen mod bl.a. forkølelse og influenza. Forskning i blandt andet Israel og Norge har vist, at hyldebær kan virke forebyggende mod influenza, forkorte sygdomsforløbet og gøre det lettere.

Hyldebær indeholder et stof, der gør det umuligt for influenzaviruset at trænge igennem cellernes vægge ved at forhindre hæmagglutinin i at virke. Og når virus ikke kan komme ind i cellen, kan det ikke formere sig. Begynder man tidligt i sygdommen med hyldebærdrik, vil den typisk kun vare få dage, og symptomerne være som ved en forkølelse. Hyldebær virker også ved forkølelse og andre virussygdomme.

Et andet vidunder et Purpur Solhat, den er måske ikke så udbredt som hyld i vores natur, men den kan handles i de fleste helsekostforretninger endda også produkter der blander Solhat og Hyldebær. Purpursolhat (Echinacea pupurea) har været brugt i mange generationer mange norlige indianerstammer og er nok den mest udbredte urtemedicin som de echinaforce dråber vi køber i helsekostforretninger fra A. Vogel.

Det var især Sioux Indianeren Black Elk der fik bredt budskabet om denne fantastiske plante. Grundet af indholdet af Alkydamiderm Cikoriesyre og Bioflavoider er Purpur Solhat god til at øge immunforsvaret enten købt som ekstrakt eller hvis du laver den selv. I USA laver mange selv deres udtræk og det kan du også sagtens her i landet.


Her er min bedste opskrift på hyldebærdrik.

Opskrift
1 kg. hyldebær / købes i de fleste større supermarkeder
1 liter æblemost køb en most ikke en juice
1 kanelstængler
2 små nellike
Sukker efter behov

Bær, most og krydderier koges sammen mindst 20 minutter til bærrene er helt most. Kommes igennem et klæde så du står med den rene saft. Bland derefter sukker i efter smag. Koges op og nydes med det samme eller kommes på skoldede flasker.

Nydes varm eller kold efter behov. Prøv den som en Romtoddy ved snue og kulde.

Ekstra tips:
Brug frisk citron til at få hænder og gryde rent igen.

HUSK friske bær er giftige og giver maveonde. Hyldebær skal altid koges. Så du kan altså ikke komme dem frosne i din smoothie.

God bedring!

Hilsen Skønhedseksperten Raz.

Likes

Comments

Så kom årets første pres!
Denne fra Danske Økologiske Hyben
fra vidunderlige Stevns.


Det er svært at følge med efterspørgslen af min jomfru hybenkerne olie. Et af mine single ingredients produkter. Nu fylder jeg årets første pipetteflasker i Torvehallerne med pluk fra 27. august sidste sommer, så har vi solgt over 9.000 flasker af sidste års høst. Vi må vist plukke mere næste år.

Det er med god grund at Hybenkerne olie er blevet kaldt den nye vidundermiddel. Dens unikke sammensætning af kraftige antioxidanter, især C- og A-vitamin, sammen det høje indhold af 2 essentielle fedtsyrere linolsyre og linolensyre, gør at den er en enestående indenfor cellulær regenerering og vævsregenerering.

Samtidig er den også anti-inflammatorisk, anti-oxidant og fugtgivende.

Hvad betyder det for os der bader i det?

Den hjælper med at:

• Reducere fine linjer og rynker
• Mindske pigmentforstyrrelser og gør huden mere jævn i farven
• Forbedre hudens struktur
• Beskytte huden mod de frie radikaler og dårligt vejr
• Lindre lysfølsom og betændt hud
• Fugte huden, især gavnlig når det gælder moden, tør og ru hud.
• Lindre tør og kløende hud
• Mindske strækmærker
• Mindske arvæv
• Behandle beskadiget hudvæv forårsaget af fx. skoldninger og forbrændinger

Hvordan skal den bruges?

• Denne olie er let og fedter ikke, den er derfor perfekt til næsten alle, da den kan påføres i et tyndt lag under din normale dagcreme, eller som jeg, som min dagcreme.

E-vitamin.

• Burg den sammen med E-vitamin ved mørke rander under øjnene eller solskader og svære pigmentforstyrrelser. Jeg har haft hudkræft i ansigtet hele to gange, så jeg har måtte rette huden op igen og igen. Jeg er selv ret glad for resultatet.

Hvis du har lyst til at prøve den, kan du komme ind i Torvehallerne hvos RAZspa SHOP, og få en test. Eller se om der er en forhandler tættere på dig her!

http://raz-spa.dk/kontakt/kontakt-os/forhandlerliste/

Likes

Comments

HJÆLPEN ER NÆR

Er du blevet både snottet og fået lidt ondt øverst i halsen. Her hvordan jeg ville komme igennem min arbejdsdag.

Kender du en med snot i næsen, vil du så ikke dele mine råd, så flere kan få det bedre?

Peberrod, ja det lyder som en kradsbørstig sag, men tro mig det hjælper. Peberrod er en af de urter jeg skriver om i min kommende ALMANAK, Sund & Skøn med den nordiske natur.

Lige dele friskrevet peberrod og honning blandes sammen på en ske. Lægges på tungen og presses op mod ganen, suttes på til der ikke er mere kraft. Derefter kan du bare synke det. I min kommende bog skal jeg nok forklare om sennepsolierne og de andre virksomme stoffer i peberrod og honning. Tro mig det hjælper på ondt i halsen og næse.

Husker du næsehornet? Jeg bruger det 2 til 3 gange om dagen hvis jeg bliver forkølet og snottet, det hjælper mig til at trække vejret og sikre at jeg ikke bliver rød om snuden af for meget pudsen næse.

Bare det at kunne trække vejret gør dagen så meget nemmere.

Du kan købe hornet på apoteker og i helsekostforretninger.

Det hjælper og hvis jeg er forkølet, kan jeg med næsehornets hjælp stadig fungerer som var jeg helt rask og frisk.
God bedring til alle der har lidt snue.

Like, tag dine snottede venner og veninder, og del meget gerne, jo flere der får hjælp jo bedre.

Raz

Likes

Comments

IKKE HOS CATWOMAN
-SÅ HVORFOR HOS DIG?

Er kløernes neglebånd blevet flossede og ikke mindst tørre?

Så gør somCatwoman (Halle Berry)
og få de blødeste poter igen.

Når Halle Berry den lækre Bond Babe bliver spurgt om hun vil dele et skønhedstip
med hendes fans er det samme opskrift hun giver hver gang.

Jeg giver dig her opskriften
og laver en nem behandling til dine tørre poter.

Bland malet kaffe med en hvilken som helst cremerest du har stående.
Alle har en cremerest stående!

Det er ikke brugte kaffebønner, men rent ny kaffe. Det giver rigtig god mening, der er masser af vitaminer, olier og syre i de malede kaffebønner, jeg bruger selv kaffens kraft i min egen RAZspa Cofee Peeling der også er tilsat mange andre vitaminer, naturlige syrer og mineraler der blødgører huden og holder den optimal, men du kan lave en simpel peeling selv.

Som en bedre Halle Berry blander du kaffen med en cremerest og bestemmer selv hvor tyk/grov din peeling skal blive. Jo mere kaffe, jo tykkere bliver den.

Kom kløerne i en skål med varmt vand tilsat 2 spsk. oliven eller mandelolie
og lad dem opbløde i 10 minutter.

Har du gulnede negle kan du komme en tyk skive citron i vandet
og sidde og lege med den med neglene.

Et godt tip er at huske at komme en klar eller hvid underlak på neglende inden du kommer din farve på. Så smitter farvepigmenter ikke af.

Når neglebåndene er bløde peeler du hænderne med RAZspa Cofee Peel
eller din hjemmelavede catwoman peeling.

Brug gerne lang tid og masser af kærlighed på neglebåndene. Sid eventuelt i skrædderstilling med en stor skål mellem benene, se et afsnit af din yndlingsserie og brug tiden på at nusse dine hænder.

Det hele skylles med lunkent vand og tørres.
Mærk lige efter om de overhoved behøver creme,
hvis de stadig gør så giv dem lidt god nærende håndcreme.
Måske en med et højt frugtsyre og mineral indhold, jeg bruger min egen RAZspa Hc, men du kan sagtens bruge et andet mærke.

Gør det hver gang dine neglebånd er tørre og du trænger til bløde poter igen. Det kan godt tage et par omgange, hvis de er helt frygtelige når du starter.

Miav fra Skønhedseksperten Raz

Likes

Comments

Kan du hjælpe mig af med mine hudorme?
Ja da....


Hej Raz(mus) 😄

Så lige dit virkelig god opslag om keratosis pilaris , super godt forklaret og gode dybdegående råd 🙂
Jeg har, synes jeg selv, en ok pæn hud, men! Har virkelig nogle trælse hudorme på næsen, som jeg har prøvet en del ting for at komme til livs snart! Renser hud HVER dag, bruger tonic/toner og creme. Derudover har jeg en face scrub og en enzyme powder microfoliant jeg jævnligt bruger. Så det basale er vist ok. Derudover har jeg prøvet stribs til næsen, du ved dem der skulle "rive" urenhederne med ud. Har prøvet en active charcoal maske fra Origins, peel off masken fra JorgObé og sikkert mere gennem tiden! Hvor jeg selvfølgelig har renset og skrubbet først. Men synes bare ikke det virker. Det er som om mine porre er virkelig dybe! Presser jeg på dem, sker der heller ikke det store, som om de er forsejlet med panser😂

Har du nogle gode råd inden jeg finder en slibemaskine og eddikesyre i desperation 😤

V.h. en der ikke er vild med noget der ender på orme!!!


​__________________


Hej Chris.

Du er slet ikke den eneste med det problem, jeg havde endda selv problemet, inden jeg lavede mine egne produkter og ikke mindst forstod problemet. Forskellige masker virkede heller ikke på mig.

De hedder komedomer og er en meget mild form for akne. De findes i sorte og hvide og problemet og bekæmpelsen er den samme. Det er en overproduktion af sebum i dine porer, sebum der desværre ikkekommer ud og fugter huden, men bliver kapslet inde og lave disse irritationer. En god rens og lidt mild fugt kan klare problemet hurtigere end du aner.

Jeg tager udgangspunkt i mine egne produkter som jeg har udviklet til problemhud, men brug evt. lign. du allerede har.

VIGTIGST AF ALT ER RENGØRING
MEN FØRST SKAL VI LIGE HELT I BUND

HOVEDRENGØRING
Snup et godt langt dampbad, hoved ind over en gryde med godt opvarmet vand med masser af grøn te, et håndklæde over og bare nyd det i 15 minutter. Pust ned i vandet for optimal varme.

Herefter presser du forsigtigt de hudorme der kan komme ud, resten lader du være. Husk at være forsigtigt, ingen bristede blodkar. Jeg ved godt det kan gøre ondt og få tårer frem. Tør efter med en våd klud.

Damp igen, blot 5 minutter, din te kan sagtens varmes op igen.

Peel forsigtigt ansigtet, kom ind til RAZspa SHOP i Torvehallerne og få en test på min Cofee Peel , eller køb den så du altid har den ved hånden, det er den peelign jeg kender med mildeste men højeste indhold af frugtsyre og vil rense godt i dybden. Skyl af med varmt vand.

Damp igen, blot 5 minutter, din te kan sagtens bruges en sidste gang.
Pres en sidste gang, denne gang kun forsigtig, for at se om der er mere der har løsnet sig.

Brug RAZspa Cleansing Mask , som en maske. Bare et tyndt lag der bør sidde i 15 minutter. Vask derefter af. Du kan evt. bruge en lermaske du allerede har. Det vigtige er dog at den har højt mineral og vitaminindhold.

Denne behandling ville jeg gøre en gang om ugen. Inden for en måned burde du være kommet af med alle hudorme, uden skader, rød næse eller andre irritationer.


DAGLIG RENGØRING VEDLIGEHOLDELSE

Vask ansigtet morgen og aften med RAZspa Cleansing Mask , den er utrolig absorberende og har et højere indhold af vitaminer og mineraler end selv dødehavsmudder. Ideen er at imens du gør din daglige vask af ansigtet, virker den samtidig som en absorberende maske. i løbet af en måned vil den, uden at du har bemærket det, have siddet i en time. Hvis du stadig oplever hudorme, kan du bruge en blød tandbørste til at komme i dybden på næse, eller andre steder du oplever problemet. Alle de kvinder der bruger min Cleansing Mask som makeupfjerner morgen og aften, har ingen hudorme, så nemt er det faktisk. Det er pt. mit mest solgte produkt.

Brug en mild bakteriehæmmende olie morgen og aften på det angrebne område. For mig hjælper en koldpresset økologisk rosen-hyben-kerne-olie, jeg bruger selvfølgelig min egen Rh Rose Hip Seed Oil. Jeg bruger faktisk ikke anden daglig olie eller creme. Nå jo lidt glimmer fra min Liquid Gold kan jeg ikke undvære. *S*

Hvis du vil sikre dig den mest glatte hud ville jeg bruge Cofee Peel, eller et lign. produkt mindst en gang om ugen, bare for at være fri for døde hudceller og små irritationer.

Rigtig god fornøjelse og kom så ud og nyd din nye lækre hud.

Skønhedseksperten Raz

PS: Som nørd kan jeg bare ikke lade være med at bruge min As Acne Serum som detox hver morgen. Men jeg kan heller ikke få nok.

SPØRGSMÅL TIL DIG:
HVAD KUNNE DU TÆNKE DIG AT JEG SKREV OM NÆSTE GANG?

Likes

Comments

In May I open my 400 m² a big SPA called RAZspa BATH

I visit GRID who helped me designing RAZspa SHOP in Torvehallerne Copenhagen. Can they make the same beautiful graphic design again?

GRID it's a bit like LEGO you can put them togethers in countless many ways. A beautiful playland for a Guy like me.

I try new materials and told them to be inspired by this picture. A bookcase I like to bring home.

Thank you for a beautiful day I know we going to make fantastic magic together.

Raz

Likes

Comments

DA UKRUDT BLEV TIL SLANKEMAD

english belowUdkast fra min kommende almanak:
SUND OG SKØN MED DEN NORDISKE NATUR

Sjov Historie

”Chicks loves it” På engelsk hedder Fuglegræs ´Chickweed´ altså hønse-græs. Både høns og kvinder elsker denne urt tak og væres urtens vidunderlige egenskaber som blandt andet er appetitnedsættende, reducering af oppustethed og medvirken til vægttab. Det er sjovt at den er en af vinterens første urter, når mit nytårsforsæt så ofte lyder på slankere talje.

Mange gør et ihærdigt forsøg på at fjerne denne urt fra haven i den tro at det er ukrudt, men gør dig selv en tjeneste, spis den!

Fuglegræs virkestoffer og deres virkning:

Fuglegræs er spiseligt og meget lækkert. Det bruges ofte råt i salater. Det har et højt indhold af C-vitamin, riboflavin B2, magnesium, jern og sodium og calcium. Disse vitaminer og mineraler gør fuglegræs te en glimrende kilde til ernæring med mange fordele men den vigtigste er nok Vægttab.

Fuglegræs indeholder et vanddrivende middel som gør det muligt for kroppen at rense forureninger ud, gennem vandladning. Fuglegræs samtidig appetitnedsættende og reducerer oppustethed og væske-ophobning. Du kommer til at blive tynd som et siv, hvis du spiser og drikker denne plante. Tro kan flytte bjerge, ikke?

Smid den i din salat, i din smoothie, brug den med nødder og olie til en pesto, pynt din mad med den. Mulighederne er mange.

Velbekomme fra Raz.

Draft from my upcoming almanac:

HEALTH AND BEAUTY WITH THE NORDIC NATURE

Fun History:

"Chicks loves it" Both chickens and women love this herb thanks and væres herb's wonderful properties among which appetite suppressant, reduce bloating and contribute to weight loss. It's funny that it is one of the winter's first herbs when my New Year's resolution as often sounds on slimmer waist.


Many make a determined effort to remove this herb from the garden in the belief that it is weeds, but do yourself a favor, eat it!


Chickweed active ingredients and their effects:


Chickweed is edible and delicious. It is often used raw in salads. It has a high content of vitamin C, riboflavin B2, magnesium, iron and sodium and calcium. These vitamins and minerals makes chickweed tea an excellent source of nutrition with many benefits but the most important is probably Weight Loss.


Chickweed contains a diuretic which makes it possible for the body to clean contaminants out through urination. Chickweed at the same time appetite suppressant and reduces bloating and fluid retention. You are going to be thin as a reed, if you eat and drink this plant. Faith can move mountains, right?


Throw it in your salad, in your smoothie, use it with nuts and oil to pesto, garnish your food with it. The possibilities are many.


Bon appetite from Raz.

Likes

Comments

Instagram@razspa