Als onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in zwembad en Spa Engineering Consultancy, heeft Devin een brede track record en de lange ervaring te verstrekken van projecten voor het ontwerp en de bouw van kwaliteit. Onder zijn vele klanten met afgeronde projecten zijn de volgende:

1.Huddersfield sportcentrum

2.Aberdeen Sport Village

3.Splashpoint Worthing

4.Recreatiecentrum Kirkcaldy, Fife

5.London Aquatics Centre

6.Het leven van de centrum-Plymouth

7.Aqua Vale, Aylesbury

8.Clondalkin zwembad

9.Dubai zwembadencomplex

10.Fullwell Kruis Leisure Centre

11.Michael Woods sport & Leisure Centre, Glenrothes,

12.Google Pool, Dublin

13.De Hurlingham Club

14.Killingworth Leisure Centre

15.De Loughborough Universiteit

16.Edward Cripps Menselijke Prestaties Centrum

17.Northampton School voor jongens

18.University College Dublin

19.University of Leeds

20.Universiteit Van Surrey

21.Westcroft Leisure Centre

En nog veel meer. …

Echter is het meest intrigerende aspect van Devin van forte als een bedrijf met al haar mogelijkheden in het zwembad van het hotel en de spa ontwerp en de bouw, haar vermogen om het leveren van kwaliteit en duurzaam draagbare zwembad structuren. Voor ieder kind die zich herinnert gonna het circus had ontsproten aan de rand van de stad, de vooruitzichten van het hebben van een zwembad waar u het wilt zetten komt als soort van magische. Nee, het is niet een onmogelijk onderneming maar evenmin is het een zeer gemeenschappelijk ding zelfs in de meest progressieve of rijkste steden of landen. Dat een bedrijf zoals Devin eigenlijk doet het en is erg goed in, biedt een spectaculaire en fascinerende staaltje van moderne technologie op het werk.

Men zou moeten voorstellen hoe moeilijk het zou zijn om te zetten in een aanzienlijke draagbare zwemmen of spabad, gelet op de noodzaak van sourcing uit genoeg water voor de structuur ook wat betreft water-behandeling, zuig en schoonmaak doeleinden. Men zou denken dat een dergelijk project behoort alleen aan de Super rich and famous. Helemaal niet!

Een draagbare zwembad en spa kunnen worden eigenlijk aangeschaft voor een enkele familie wanneer de behoefte zich voordoet. We hebben gezien dat mensen kopen deze betaalbare 2-voeten kunststof omzoomde zwembad waar kinderen kunnen plons of volwassenen kunnen wentelen in op hun achtertuin. Een steviger, dieper en groter zwembad kan worden verworven voor praktische of speciale doeleinden, zoals partijen, corporate zaken, privé resorts en andere unieke evenementen dan ook.

Er is geen limiet aan wat Devin Consultants doen kunnen als het gaat om het ontwerpen en bouwen van zwembaden voor een bepaalde functie. Men moet alleen om te praten met een deskundige professionele weten wat eigenlijk in deze tijd van moderne technologie kan worden gedaan. Devin kan het voor u doen in de best mogelijke manier.

Likes

Comments