Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ett tag sedan var jag och en kompis i Borås på Nelly outlet. De var halva reapriset på alla klänningar, toppar och skor. Rena paradiset för oss tjejer, fick med mig fem klänningar hem för endast 290 spänn. Riktiga fynd asså!

Bilder kommer upp senare idag så håll utkik !

Likes

Comments

tips- bättre förbränning och snabbare viktminskning.

1. Öka med proteiner, alltså kött, fisk, ägg, kyckling. De mättar mer än kolhydrater de vill säga till exempel bröd, pasta och potatis. Det ger även långsammare förbränning!

2. Drick mellan 1-2 lite vatten om dagen.

3. Ät fem till sex gånger om dagen, alltså ofta men i små portioner de håller igång förbränningen och kroppen sätts inte i ett så kallat "svältläge".

4. Den bästa fettförbränningen får du genom att promenera i rask takt, varför inte ta en morgonpromenad i de fina vårvädret? Man måste ju passa på !

5. Styrketräna någon- några dagar i veckan, de ger större muskelvikt och fler muskler bränner mer fett även när kroppen är i viloläge.

6. Dela upp träningen, din kropp fortsätter bränna fett på högsta varv omedelbart när du påbörjat den. Ju mer träningstid du har under en dag desto bättre.

7. Fasta aldrig, fastar du under en period så sätts kroppen automatiskt i svältläge och lägger på sig allt den får i sig.

Likes

Comments

Nyttigt kan vara gott. Sedan ett par veckor har jag kört stenhårt på gymmet, jag har vart ute åh promenerat/ sprungit och ätit nyttigare än vanligt. Till exempel till frukost äter jag antingen havregrynsgröt eller kvarg med frysta bär och fun light saft.

Riktigt gott om ni frågar mig, nyttigt Också för den delen. Det så mycket kalorisnåla livsmedel och käk man kan laga men antingen är vi för lata eller för snåla. Träningen är en stor del till viktnedgång men kosten är ännu viktigare ! Jag har lyckats relativt bra med min kropp, inte klar på långa vägar men man måste börja någonstans.


Likes

Comments

Jag börjar känna ångesten komma, idag ska saxen fram åh håret åker av. Det låter värre än de är men ett par cm ska bort i alla fall. Kan ju inte direkt påstå att jag varit rädd om håret på senaste så har bara mig själv att skylla.

Färgade håret rött för ett tag sedan, köpte hem färgbomber och balsam/ schampoo just avsedda för rödhåriga men jag kände att en neutral färg som till exempel brun hade passat mig bättre! Och så fick det bli, de röda lyser fortfarande genom men jag trivs och nyansen blev riktigt Nice.

Likes

Comments

Seriöst finns de något snyggare än fransar? Öh nej de är så sjukt snyggt! Kolla in denna väskan till exempel de hade ju inte varit fel att vara lite bortskämd för en gångs skull.Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle sjunka så lågt att jag söker jobb på McDonalds men nu är det gjort. Va fan pengar som pengar, eller?

Ska på rekryteringsträff den 3/3, blir en liten arbetsintervju och det gäller att man imponerar på arbetsgivaren. Hur ska detta gå egentligen ahja jag får hoppas på det bästa, hur gött hade de inte varit med ett par tusen extra i månaden? Kan lova att dem kommer gå till nödvändigheter som skor, kläder, väskor och smink !

Likes

Comments

Nu har man äntligen hämtat ut paketet, de innehöll en lykobox och två färgbomber ifrån revlon!

Riktigt glad nu, ska hoppa in i duschen och testa dem med en gång, färgen har börjat ge sig men nu ska vi allt få ordning på håret igen.

Beställde även en lykobox för första gången, kostar 100 spänn men de var de värt!

Fick med isadora blush bronzer, någon slags hudsalva ( dermalogica ). Ett ljusblått nagellack och schampoo/ balsam från biosilk. Ska bli kul att testa alla produkter! :)

Likes

Comments

Hemma efter ett två timmars relativt hårt gympass, känns i kroppen i alla fall!

Nu blir det att ta en lång varm dusch, fixa käk och sen lägga sig och plugga inför morgondagens prov. Har ännu inte fått min lykobox och mina färgbomber, besviken asså. Hoppas de kommer imorn puss.
Likes

Comments