Vi har fått godis från Tyskland, en mumsig fördel att ha en utbytesstudent som bor hos oss!

Likes

Comments

Hallå och glad påsk!

Idag vill jag säga, men nu är det efter midnatt så... Igår var jag ner till stan, och gick därmed ut ur huset för första gången sedan lovet startade, haha. Det behövdes verkligen, och det var väldigt trevligt dessutom. Jag umgicks med en vän i flera timmar, köpte lite saker, tog en fika på Genomfarten och sedan en mer ordentligt middagsmåltid på den asiatiska resturangen Fugu.

Imorgon ska jag på spelkväll med några andra kompisar och det är jag sjukt taggad på!

Alltså.... Min katt... Är han inte bedårande?

Likes

Comments

Nu den senaste helgen hade jag min sista fotografering för mammas företag, under mars månad har vi jobbat med March MATness. "Varje år i mars, samlas deltagare från hela världen och delar sin passion för Pilates matwork, i sociala medier och lägger fokus på en specifik övning per dag, i lokala pilatesstudios."

Det vi har gjort är alltså att gå runt och fota olika pilatesövningar i olika kända Uppsalamiljöer. Jag passade på att ta lite egna foton på Uppsala, so here we go.

Likes

Comments

Wow... alltså, jag vet inte om jag någonsin gjort såhär mycket på en och samma vecka, åtminstone har jag inte gjort det på länge.

Det har varit musikvecka i skolan då vi delade in oss i grupper för att skriva egna låtar som vi i slutet av veckan uppträdde samt tävlade mot varandra med. Det gick lite sisådär för min grupp känner jag, men jag är stolt över oss, vi gjorde det! Framförallt blev jag sjukt imponerad av alla mina klasskamrater, de är så sjukt duktiga allihop. 

Jag höll även i ett påskevent i skolan, tillsammans med Friendsarna. Vi bjöd skolan på äggjakt, gissa-godisar-i-burken-tävling och delade ut massor av lösgodis. Jag klädde ut mig till påskharen, men MASSIVA kaninöron, tassar och svans, hade även två kanin-minions.  Att sy alla kaninöron (m.m) var  nog definitivt det som tog upp mest tid, jag tillbringade all ledig tid att konstant sy i två dagar. 

Ännu har jag inte riktigt återhämtat mig, ska sova ut imorgon...

Likes

Comments

Fram emot kvällarna brukar jag ha ett extremt sötsug, eller så är jag bara rastlös och vill äta. Hur som helst så älskar jag att göra en kopp varm choklad, och (ursäkta för att jag skryter nu) men jag är så helvetes bra på att göra det!

Det är ju visserligen inte så svårt... Hur som helst! Varm choklad <3

  • Recept:
  • En kopp mjölk
  • Random mängd socker och kakao tills det smakar gott!

Likes

Comments

Jag tror att det var förra veckan som jag var ute en dag och fotade för min mors företag, och jag även för första gången såg Pelle Svanslös lekpark, så sjukt söt den är!

Likes

Comments

Ibland när jag ser mig själv i en spegelbild, kanske i ett skyltfönster på stan, så tänker jag "Jag är ju inte så tjock, ser ju rätt bra ut faktiskt..." Har sedan inte riktigt tänkt på det något mer, men nu idag så funderade jag plötsligt över det, att jag alltid blir så chockad när jag ser mig själv sådär.

Jag är van vid tanken att jag är tjock, överviktig, ful, mullig... Ja, massor av olika saker. Och jag brukar aldrig riktigt ta åt mig särskilt hårt av det, utan det är mer "Okej, det är så" Men när jag ser på mig själv så tycker jag oftast om det jag ser? Jag ser inte alls det jag föreställer mig annars, jag ser inte att jag är så väldigt ful. Vart har jag fått det ifrån?

Enligt BMI så väger jag ca 10 kg mer än min idealvikt, det är inte så mycket. Men jag är inte helt smal, och pga det så mår jag väldigt dåligt i sociala situationer. Även ifall folk inte säger något så kan det märkas tydligt ifall de anser att man är "fel". Att säga att "Nej, du är inte tjock, du är fluffig!". Det hjälper inte direkt heller, det bekräftar bara att jag är för många kilo för mycket.

Jag vet verkligen inte hur mycket vettig text jag får fram är, för det är ett känsligt ämne. Men min poäng är - jag har daglig ångest och är så sjukt missnöjd med mig själv pga min vikt och form. Jag klarar knappt av att visa mig i annat än stora T-shirts som döljer det mesta. Och allt det fastän jag egentligen innerst inne tycker att jag själv är fin, men jag vet att inte omgivningen tycker det.


På tal om något helt annat, här en låt som jag har fastnat för!

Likes

Comments

​Igår var jag ute i Sunnersta och fotade med min kompis Tea och hennes hund Milla!

Likes

Comments