Header

Personligt

Storytime! (Kan man ha storytime på en blogg eller är det enbart tillåtet på youtube??)

När jag var nio år gammal så fick jag en katt i födelsedagspresent, efter två veckor märkte vi att hon inte alls gick ihop med vår hund vi hade at the time och vi var tvugna att ge bort henne. Jag skojar inte när jag säger att jag har tjatat på min mamma minst tre gånger i veckan sedan den dagen. Nu (äntligen) har jag fått köpa min älskade lilla katt då mamma flyttat hemifrån 95% av tiden! Så här har ni det, det fullständigt irrelevanta, ofantligt tråkiga och spektakulärt cringiga inlägget om min katt men som ni kanske förstår (speciellt efter bilden där vi äter middag tillsammans och han dricker ir kristallglas) så älskar jag min katt väldigt mycket och om jag känner migsjälv rätt så kommer nog min blogg till största del handla om honom. Aja, han är söt iaf!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Personligt

På senaste tiden har jag börjat simma mer och mer (¿kan man simma i ett badkar?) men vid minsta prat om simning med skolan så kommer ångesten som ett slag i magen, varför måste man ha idrott i skolan? Varför förväntas jag vara fullt bekväm med att stå naken i ett omklädningsrum fyllt med människor jag knappt känner utöver att vi är tvingade att umgås 6 timmar om dagen i dem 3 kommande åren. Förlåt kära klasskamrater men jag vill inte att ni ska se mina bröst.

Likes

Comments

Hela senaste veckan nu så har jag legat hemma och varit sjuk och när jag är sjuk så lagar jag mat. Logiskt? Kanske inte men det är inte meningen att någon annan ska röra min mat iaf. Eftersom jag är sjuk så hade jag tänkt stanna hemma imorgon också men det är också den dagen då dem säljer medlemskap till kåren på skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det men Fanny fixar allt i vått och torrt och kallt!

Likes

Comments

Jag tänkte lägg upp ett litet kollage i samarbete med zalando ni vet dagen till ära. För er som har missat det så fälls ju Miss lissibell för smygreklam, så jag resonerade att detta var passande. Detta är iaf en outfit som ni kan hitta i länkarna, jag tycker den är fantastikt fin för jobbet även om jag älskar min roséguld-klocka (dem som känner mig vet att jag har den varje dag haha)

Kollage från Zalando

1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här

Likes

Comments

Idag är det den där dagen vi alla fruktar, söndag. Imorgon är det skola och för en gångs skull så är fruktan för morgondagen lite mindre för just nu så älskar jag min skola. Alla i min klass verkar vara så himla trevliga även om ja inte hunnit prata med alla än. Taggen är på topp efter en skön helg med konserter på malmöfestivalen och sedan en lugn filmkväll med vännerna. 

Likes

Comments