Header

Personligt

På senaste tiden har jag börjat simma mer och mer (¿kan man simma i ett badkar?) men vid minsta prat om simning med skolan så kommer ångesten som ett slag i magen, varför måste man ha idrott i skolan? Varför förväntas jag vara fullt bekväm med att stå naken i ett omklädningsrum fyllt med människor jag knappt känner utöver att vi är tvingade att umgås 6 timmar om dagen i dem 3 kommande åren. Förlåt kära klasskamrater men jag vill inte att ni ska se mina bröst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hela senaste veckan nu så har jag legat hemma och varit sjuk och när jag är sjuk så lagar jag mat. Logiskt? Kanske inte men det är inte meningen att någon annan ska röra min mat iaf. Eftersom jag är sjuk så hade jag tänkt stanna hemma imorgon också men det är också den dagen då dem säljer medlemskap till kåren på skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det men Fanny fixar allt i vått och torrt och kallt!

Likes

Comments

Idag är det den där dagen vi alla fruktar, söndag. Imorgon är det skola och för en gångs skull så är fruktan för morgondagen lite mindre för just nu så älskar jag min skola. Alla i min klass verkar vara så himla trevliga även om ja inte hunnit prata med alla än. Taggen är på topp efter en skön helg med konserter på malmöfestivalen och sedan en lugn filmkväll med vännerna. 

Likes

Comments

Personligt

​P-p-p-p-p-p-p-ProCivitas * infoga den instrumentala delen av pokerface med Lady gaga*. Ja alla pratar om gymnasiet nu men ingen riktigt säger hur nervös och panikslagna dem känner sig, när jag tänker på det så känns det som om jag kommer svimma nästan. I ett år kämpade jag för att få dem betygen som krävs för att komma in på min drömmskola. Jag var på öppethus på flera andra skolor i Lund men ingen av dem kändes rätt. Katte hade annars varit ett bra val eftersom nästan alla i min släkt har gått där men för mig kändes det som en kall och opersonlig veriation av Hogwarts...

Likes

Comments

Ni vet dem där vännerna man skulle göra allt för, dem där som finns där oavsett? Nej inte jag heller, finns ingen sån för sanningen är att om man blev strandad på en öde ö så skulle man äta upp dem men det ultimata vänskapstestet är om man kan prata i telefon i timmar och inte bry sig om att den ena kollar på tv utan att man bara gör det för att umgås med varandra, det är så man vet att ens vänskap är på riktigt. Så this one is for you, du som finns i chatten at all times , du som alltid svarar i telefon, du som åker 60 mil för att sitta i min soffa och bråka om vad vi ska göra den dagen, du som frågar "vad gör du" 100 ggr för att du hör ljudet av mitt skrivande på tangenterna. Fy fan va bra du är. Hoppas att alla har någon som dig för honestly så hoppas jag att vi alltid kommer vara som vi är nu. 

Likes

Comments