Header
View tracker

På senaste tiden har jag börjat simma mer och mer (¿kan man simma i ett badkar?) men vid minsta prat om simning med skolan så kommer ångesten som ett slag i magen, varför måste man ha idrott i skolan? Varför förväntas jag vara fullt bekväm med att stå naken i ett omklädningsrum fyllt med människor jag knappt känner utöver att vi är tvingade att umgås 6 timmar om dagen i dem 3 kommande åren. Förlåt kära klasskamrater men jag vill inte att ni ska se mina bröst.

Likes

Comments

Hela senaste veckan nu så har jag legat hemma och varit sjuk och när jag är sjuk så lagar jag mat. Logiskt? Kanske inte men det är inte meningen att någon annan ska röra min mat iaf. Eftersom jag är sjuk så hade jag tänkt stanna hemma imorgon också men det är också den dagen då dem säljer medlemskap till kåren på skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det men Fanny fixar allt i vått och torrt och kallt!

Likes

Comments

Jag tänkte lägg upp ett litet kollage i samarbete med zalando ni vet dagen till ära. För er som har missat det så fälls ju Miss lissibell för smygreklam, så jag resonerade att detta var passande. Detta är iaf en outfit som ni kan hitta i länkarna, jag tycker den är fantastikt fin för jobbet även om jag älskar min roséguld-klocka (dem som känner mig vet att jag har den varje dag haha)

Kollage från Zalando

1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här

Likes

Comments

Idag är det den där dagen vi alla fruktar, söndag. Imorgon är det skola och för en gångs skull så är fruktan för morgondagen lite mindre för just nu så älskar jag min skola. Alla i min klass verkar vara så himla trevliga även om ja inte hunnit prata med alla än. Taggen är på topp efter en skön helg med konserter på malmöfestivalen och sedan en lugn filmkväll med vännerna. 

Likes

Comments

​P-p-p-p-p-p-p-ProCivitas * infoga den instrumentala delen av pokerface med Lady gaga*. Ja alla pratar om gymnasiet nu men ingen riktigt säger hur nervös och panikslagna dem känner sig, när jag tänker på det så känns det som om jag kommer svimma nästan. I ett år kämpade jag för att få dem betygen som krävs för att komma in på min drömmskola. Jag var på öppethus på flera andra skolor i Lund men ingen av dem kändes rätt. Katte hade annars varit ett bra val eftersom nästan alla i min släkt har gått där men för mig kändes det som en kall och opersonlig veriation av Hogwarts...

Likes

Comments

View tracker

Ni vet dem där vännerna man skulle göra allt för, dem där som finns där oavsett? Nej inte jag heller, finns ingen sån för sanningen är att om man blev strandad på en öde ö så skulle man äta upp dem men det ultimata vänskapstestet är om man kan prata i telefon i timmar och inte bry sig om att den ena kollar på tv utan att man bara gör det för att umgås med varandra, det är så man vet att ens vänskap är på riktigt. Så this one is for you, du som finns i chatten at all times , du som alltid svarar i telefon, du som åker 60 mil för att sitta i min soffa och bråka om vad vi ska göra den dagen, du som frågar "vad gör du" 100 ggr för att du hör ljudet av mitt skrivande på tangenterna. Fy fan va bra du är. Hoppas att alla har någon som dig för honestly så hoppas jag att vi alltid kommer vara som vi är nu. 

Likes

Comments

På senaste tiden så har flera av mina vänner börjat använda slang så att man inte förstår vad det är dem säger knappt, det låter så fel när folk som pratat skånska men försöker dölja det med ett dåligt försök till stockholmska, snackar om hur mycket gäris han har gängat. Förlåt men det ger dig verkligen inte street cred att försöka få in slang minst 5 gånger i en mening på 7 ord... Jag har inget problem med slang it self, jag använder slang flera gånger om dagen men skillnaden är att jag åtminstone vet vad det betyder och använder det i rätt sammanhang. Jag har en kompis som ladda upp en bild på sin snapchat story med texten "gäris" (bli inte arg nu detta är bara ett exampel) men när skriver man bara "tjejer" på en gruppbild med sina kompisar? Eller en annan kompis jag har som bara "vi bombade sönder klassrummet!" Och när jag frågade vad han trodde bomba betydde svarade han "det är ju att göra kaos med något" när jag sedan frågade honom som följdfråga vad det va dem gjort i sitt klassrum så svarade han att dem flyttat.alla.stolar... Jo men shit va kaos, ring Unicef så dem kan skicka hjälpare till kriszonen!

Likes

Comments

Idag bär jag vaknade så kände jag mig så jävla hängig och allmänt seg så jag fick mamma att ringa och sjukanmäla mig. Lite senare så kom jag ihåg att jag hade en sak att göra i stan så jag klädde på mig och drog till bussen. Och nu sitter jag helt enkelt på tåget till emporia med Elvis och mår skit bra, ibland är dagar så konstiga.

Likes

Comments

Gårdagen va mysig som fan av olika anledningar. Jag åkte hem till Elvis och vi lagade pasta som vi åt framför en film. Men det jag egentligen skulle komma till här är hur omysigt det är när man sedan på morgonen efter en spontan sleepover ska ta på sig gårdagens kläder och försöka rädda det smink som man inte orkade tvätta bort kvällen innan, för att inte människorna på bussen ska gråta över det faktum att man ser ut som jokern från Batman. Jag har dock hittat en enkel lösning för detta ständigt uppkommande problem, solglasögon. Visst det kanske ser konstigt ut när det är -286 ute och ingen sol men det är ju fördelen med att det är vår ute. Så nästa gång man ser någon som på förmiddagen går i en outfit som inte riktigt passar in och solglasögon så kommer i alla fall jag att tänka på att dem nog varit på en spontan sleepover... av någon sort 😏

Likes

Comments

Det kvittar hur många gånger jag åker till Emporia jag hittar aldrig ändå. På något sett så förvandlas dem kartor som i teorin ska vara så enkla att förstå till en skattkarta från tortuga till en gyllene gås som värper spagetti bolognese och alla rulltrappor är som dem i harry potter som konstant ändrar slutdestination. Man går mot en färg men sen vipps så har du gått ett varv utan att hitta den där butiken som på kartan skulle vara precis DÄR. Jag och J gick runt i kanske 30 minuter bara för att hitta en butik som jag varit i 1000 gånger... Nån gång så ska jag lyckas dock, lyckas hitta i det helvetet också kallat Emporia.

Likes

Comments