Header
View tracker

Jag tycker att vi klär oss allt för tråkigt i Sverige, dömmer ingen då alla har sin stil men hur jag själv känner. Alla går runt i samma ralph lauren skjortor, och sina converse.

Ärligt talat så är jag helt såld för kostym men där jag bor blir man fort dömande direkt om man klär sig så här nere. OCH ja Jag vet att man inte ska döma folk utifrån utsidan men jag tycker man får ganska mycket information om en person genom att kolla på klädstilen, är skjortan strykt eller ej, är skorna putsade eller inte och man ser framförallt ifall en person bryr sig om sin klädstil.

Så ett tips till er som läser detta, börja klä dig som DU vill! Det är ett steg i rätt riktning för att ta reda på vem man själv är och jag vet att majoriteten av alla ungdomar inte är så säkra på det.


Peace

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

HEJ KAMRATER!

Satt i dessa djupa tankar igår och gick igenom alla mina gamla minnen som finns i mitt huvud. Jag känner mig själv allt för väl, jag är väldigt eller rättare sagt j*vligt emotionellt klassificerad. Det finns tankar som ofta poppa upp sent in på kvällarna och speciellt på nätterna när sömnen inte vill samarbeta med en. Man tänker tillbaka på saker man gjort & och saker man kanske kunde ha gjort annorlunda. Det är dessa tankar som kan få en att känna sig j*vligt tom inombords och vilket kanske inte alltid är så lätt att hantera.

Bland annat satt jag och tänkte på framtiden och funderade på vilken väg man har gått i sin karriär hitills och om det är den vägen jag ville ta. Inser mer och mer för varje dag som går hur viktigt det är att satsa på något som man verkligen brinner för.

Men absolut, det är inte alltid att går rätt väg och att det går ens väg men då har du försökt och det är alltid första steget och då vet du att du är påväg i rätt riktning. Att bara våga gå sin egen väg är stort, att våga tro på sig själv och sin magkänsla. I livet kommer man att få ta många egna beslut, både stora och små och då är det viktigt att man tror och lyssna på sig själv, att man våga stänga ute andras åsikter, Att man lär sig så otroligt mycket mer på att följa sina egna drömmar och mål. Det är inget som behöver vara gjutet som en sten, men så länge du är nöjd och att du mår bra så kommer man att prestera och ta de stora stegen i livet.


Något annat jag även funderade på var hur viktigt det är med umgängeskretsen. Då jag verkligen tycker om att ha människor i min omgivning som ger energi men som också utmanar mig och jag hat-älskar att utsätta mig för situationer som gör detsamma. Jag älskar när andra utmanar mig intellektuell och fysiskt för båda två är otroligt viktiga aspekter för mig. Om jag bara hade haft ja/nej sägare runt omkring mig hade jag förmodligen dött av tristes. Jag hade heller inte kommit någon vart i livet och inte heller skaffat mig en större förståelse för andra människors åsikter, utmaningar, drömmar och förutsättningar. SÅ TA VARA PÅ DINA NÄRA OCH KÄRA.


PEACE!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram:@rasmussellgren