Header

Då ska vi se, solen skinner och jag börja sakta men säkert må bättre. Varit dålig i ett par dagar men är nu tillbaka på banan, dags att komma igång med jobb, träning ect. Även denna såkallade dagbok.

Likes

Comments

Livet är en jäkla bergochdalbana och konstens är att lära sig hantera både ned- och uppgångar. Detsamma gäller med träning och det finns inget enkelt sätt att ta sig fram till sin målsättning. Det handlar om tid, mycket slit och framförallt om en jäkla inställning att vilja nå och komma fram till sina mål. Men vii glömmer allt för ofta bort att livet har sin gång och ibland har vi mer eller minde tid och nyckeln till all framgång ligger i att kunna anpassa sig efter varje situation vare sig det är träning eller jobb ect... Varför jag skriver detta är för att det kommer stunder då träningen hamnar i skymundan för andra saker och det är viktigt att kunna betrakta det på rätt sätt, gå vidare och så snart man kan hitta tillbaks. Det är lätt att slinka iväg och att det tar lång tid innan man hittar tillbaks till träningsrutiner.

Likes

Comments

Väldigt enkel fråga egentligen. Enligt mig hör inte träning och alkohol ihop överhuvudtaget. Jag själv har valt att trappa ner ett par steg från alkoholen men målet detta året är väl att jag ska försöka att hålla mig borta från det helt och lägga min fokus mer på min träning, mitt jobb, mina mål och mina framtidsplaner vilket jag anser är väldigt viktigt, speciellt nu när åldern börja stiga sakta men säkert. Men visst, som person behöver man lite omväxling för att hitta motivationen igen därför vill jag inte förbjuda mig att gå ut " vilket inte behöver betyda att man måste dricka alkohol" eller andra saker just för avslappningens skull. Jag väljer givetvis mina tillfällen med omsorg men just nu känner jag att jag behöver lägga min tid och energi till 100% fokus på det jag ska nå fram till och lyckas att lösa under detta året och därav behöver man offra vissa saker också.

Likes

Comments