Header

Livet är en jäkla bergochdalbana och konstens är att lära sig hantera både ned- och uppgångar. Detsamma gäller med träning och det finns inget enkelt sätt att ta sig fram till sin målsättning. Det handlar om tid, mycket slit och framförallt om en jäkla inställning att vilja nå och komma fram till sina mål. Men vii glömmer allt för ofta bort att livet har sin gång och ibland har vi mer eller minde tid och nyckeln till all framgång ligger i att kunna anpassa sig efter varje situation vare sig det är träning eller jobb ect... Varför jag skriver detta är för att det kommer stunder då träningen hamnar i skymundan för andra saker och det är viktigt att kunna betrakta det på rätt sätt, gå vidare och så snart man kan hitta tillbaks. Det är lätt att slinka iväg och att det tar lång tid innan man hittar tillbaks till träningsrutiner.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Väldigt enkel fråga egentligen. Enligt mig hör inte träning och alkohol ihop överhuvudtaget. Jag själv har valt att trappa ner ett par steg från alkoholen men målet detta året är väl att jag ska försöka att hålla mig borta från det helt och lägga min fokus mer på min träning, mitt jobb, mina mål och mina framtidsplaner vilket jag anser är väldigt viktigt, speciellt nu när åldern börja stiga sakta men säkert. Men visst, som person behöver man lite omväxling för att hitta motivationen igen därför vill jag inte förbjuda mig att gå ut " vilket inte behöver betyda att man måste dricka alkohol" eller andra saker just för avslappningens skull. Jag väljer givetvis mina tillfällen med omsorg men just nu känner jag att jag behöver lägga min tid och energi till 100% fokus på det jag ska nå fram till och lyckas att lösa under detta året och därav behöver man offra vissa saker också.

Likes

Comments

Halli hallå, hoppas ni haft en bra dag!

Kom precis hem från gymmet där jag gav axlarna en omgång, gick väldans bra. Fokuserade på att pressa med olika variationer med start på lite tyngre vikt och gick sedan neråt och avslutade sedan med lite hantelflies för utsida och baksida axlar.

Tack återigen till alla ni som läser, hade aldrig väntat mig att det skulle vara så många och det gör mig ännu mer motivarad.

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag behöver vara för mig själv och styra med saker som behöver ordnas upp. Jag kan vakna upp ibland och känna mig helt ställd mot väggen och det enda jag kan tänka på är hur jag ska göra för att ta mig framåt. Det är en lustig känsla som återkommer med jämna mellanrum och som sätter sig som en klump i magen. Just nu blickar jag endast framåt och vill konkretisera det som komma skall. Jag antar att den känslan driver min utveckling men får mig också att känna oro och stress. Jag antar att det är just detta som får en att känna sig levande, med- och motgång och fighten däremellan.

Likes

Comments