Så jävla skönt att alla prov och sånt är klara nu, 6 prov på 3 dagar har varit en plåga haha men äntligen är jag klar med allt sånt och kan göra andra saker än att sitta hemma och plugga hela dagarna..
16 dagar kvar till sommarlovet också vilket är helt sjukt och 17 dagar tills jag får träffa min prins igen, det är helt sjukt vad jag längtar och den här sommaren ska verkligen bli den bästa eftersom jag bara ska få spendera den med personen som betyder absolut mest och personen jag älskar mest av allt.

Imorgon drar jag även till Borlänge och kupolen med massa och ska typ shoppa till sommaren eftersom jag behöver massa nytt.
Det kommer säkert bilder imorgon också ifrån dagen ha de/ Sandra


Likes

Comments

Idag har jag och Sandra varit tillsammans i 100 dagar, och då skulle jag vilja skriva ut mina känslor om henne för det känns som att jag måste skriva av mig lite. :)

Jag älskar henne, mer än allt på hela denna jord. Hon gör mig till den lyckligaste killen på jorden och jag skulle inte vara något utan henne. Sandra är mitt allt, min lilla solstråle, mitt lyckopiller. Sandra är ljuset i mitt mörker, min sol.
Sandra är luften jag andas, hon är min drivkraft och anledningen till att jag lever.
Sandra är den bästa människan på hela jorden hon får mig alltid på bra humör även om jag egentligen inte ens orkar le. Jag kan inte se framför mig ett liv utan henne. I mina ögon är hon helt perfekt. Hon är min diamant, min skatt.
Det är inte alls så långt kvar tills vi träffas igen, det är bara 21 dagar. Asså 21 dagar kvar tills jag får hålla om henne igen, berätta för henne hur sjukt mycket jag älskar henne och hur vacker hon är. Självklart ska jag även köpa choklad till henne när hon har sin mens.

Idag har vi småbråkat lite så jag hade tänkt ringa henne nu och berätta att jag älskar henne mer än allt annat osv. Såå ha de :) /rasmus


Likes

Comments

Tjoo alla, idag har jag, Pontus å Eddie dratt runt i stan å chillat lite. Men fyfan, åka buss i 45 minuter när de är ca 40 grader inne å bussen å 30 grader ute, fuuuck va varmt de blir!
Vi blev sugna att åka in t stan när vi fick höra att det va "bombhot mot tingshuset" tyckte de skulle va lite kul att kolla på allt dedär!
Aja nu är jag påväg hem och mobilen dör snart, ha deee ;) /rasmus


Likes

Comments

Heeej!
Nu är de verkligen nära tills sommarlovet och tills jag får spendera hela den med min underbara pojkvän.
22 dagar till sommarlovet
Och 23 dagar tills jag får träffa min prins igen hihi, är överlycklig.
Eftersom mitt liv är rätt ointressant och det händer inte så mycket så finns det inte nått jag kan berätta förutom att jag va i skolan idag haha och fick hål ifrån idrotten så sluta 1,5 timme tidigare, rätt grymt ändå.

Tog fula bilder med bebi idag också så tänkte bjuda på några haha
Ha de/Sandra


Likes

Comments

Som jag skrev på förra inlägget skulle jag ju röntga ryggen osv och jag har fått svar på de nu! Dom sa att jag hade fått en kotförflyttning vilket innebär att en kota har flyttat sig upp närmare en annan vilken gör att det är jättefarligt att fortsätta köra cross. Dom sa att jag får vila några månader sen får vi se hur ryggen är då. Hela crosssäsongen är förstörd. Eftersom att Sandra ska vara hos mig hela sommarlovet skulle jag ju även köra cross å tävla å hon följde med överallt. Det går ju inte nu :( /rasmus


Likes

Comments

Jaha, då sitter man på sjukhuset och väntar på röntken. Sitter i väntrummet och har räknat till att det är 27 pers före mig som oxå ska röntka sig, antar att ingen bryr sig men ville bara säga de! Hahahahahah haa d :) / rasmus

Likes

Comments

Tjoo, som ni kanske vet så skadade ju jag mig förra veckan ganska illa med crossen, ryggen fick några rejäla smällar! Men den är på bättringsväg nu som tur va, för jag ska tävla igen nästa vecka utanför falkenberg. Ska röntka ryggen imon så får vi se vad som säger. Men jag hoppas på att det kommer att gå bra ändå :) ha de /rasmus
Likes

Comments


Likes

Comments

Att få ligga å prata med min prinsessa i telefon är bland det bästa som finns, alla asgarv vi får ibland och alla våra störtsköna argument och diskutioner hahaha (stavning). Nu är det bara 30 eller 29 dagar kvar tills jag får hålla om henne igen. Längtar verkligen jäääättemycket. Tänk själv hur det skulle va att vara aaskär i någon som bor 60 mil bort och ni träffas max 1 gång i månaden? Kanske tillochmed 1 gång på två månader och sedan få hålla om den och få vara med den igen? Det är det bästa som finns att få dendär "första ögonkontakten" med henne. När jag springer fram och kramar henne hårt och kysser henne och berättar hur sjukt glad jag är över att få se henne igen och hur mycket jag älskar henne. Men aah nu ska jag fortsätta prata med min drömflickvän som jag älskar mer än allt, haa deee ;) /rasmus


Likes

Comments