Instagram

Hejsan hoppsan lillebror!

Hoppas ni har det bra i den svenska sommaren! Själv har jag det rätt bra faktiskt :) Kommit igång med mitt jobb nu på riktigt nu efter studenten, jag har många idéer jag ska förverkliga, fått fantastiska kollegor som hjälper mig väldigt mycket med nya saker jag aldrig stött på eller bara är förvirrad som vanligt😅

Förra veckan åkte jag tillsammans med min flickvän upp till Bråvalla Festivalen. Trots regn och lera så var det väldigt trevligt. Sedan var det ett stort minus när vi fick lämna festivalen redan lördag kväll för att jag lyckades få mitt knä ur led och det började samlas vätska i det tyvärr.. Nu går jag med lindat knä och begränsad rörlighet p.g.a. vätskan och svullnaden i knät, så var en rejäl utmaning att vara på jobbet och instruera klienter😅 Men med lite värktabletter och grymma kollegor så löste det sig!

Johanna, min underbara flickvän som ställer upp för mig till tusen, hjälper mig genom mycket i min vardag, men det viktigaste är att varje gång jag ser henne eller bara hör hennes namn så känns alla miljoner fjärilar i magen för hur lycklig jag är med denna tjej!

Lite orättvist tycker jag dock det är när hon kan ligga kvar i sängen och sova vidare när någon annan sticker i väg för att jobba😁 Däremot är hon värd det!!

Jag är väldigt stolt över att ha henne vid min sida, men även att jag får chansen att få vara hennes pojkvän är en helt magisk känsla!😍 Alla killar vore ha en så underbar och fantastisk andra halva som jag har! Ibland behöver jag inte ens prata med henne utan bara kolla på henne så förstår hon precis vad jag vill eller vad jag behöver och det är en mycket speciell känsla som jag gillar!

Jag älskar henne med hela mitt hjärta och varje gång jag hör hennes röst eller ser henne så blir jag påmind om varför jag gör det! Tack min Jojjo för att du är du!!❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Först och främst vill jag be om ursäkt för sjukt dålig uppdatering, jag har haft verkligen fullt upp med pluggande, men nu är det klart🙌

Alla uppgifter är inskickade👌
Lic. personlig tränare
Anställningsavtalet är påskrivet, börjar jobba den 13:e juni på Wellness Studio Ronneby 👌

Nu börjar min sista vecka i skolans regi och jag är sjukt taggad :)
Mitt lag på skattjakten heter: Officiella alkoholisterna
Består av mig, Pontus och Jimmy😎 Ni kan följa allt på min Snapchat där jag kommer lägga ut så mycket som möjligt😉
Snapchat@ rassecederholm

Likes

Comments

För många är fredagen den 13:e en ren oturs dag, men för mig är det tvärt om vågar jag påstå!

Fredagen den 13:e februari förra året fick jag mitt körkort, många hade förmodligen inte velat ha en uppkörning på just den dagen, men det hade jag, hehe. Körningen gick superbra och jag kunde börja köra bil samma dag, vilken underbar känsla!

Idag träffade jag chefen över gymmet jag har min praktik på. Gymmet heter Wellness Studio Ronneby. Efter ett samtal med honom så ska det skrivas kontrakt och jag börjar direkt efter studenten, om jag är lycklig? JAAAA det är jag, ett mycket positivt besked :). Själva gymmet är på 2000kvm, alltså väldigt stort, stora ytor och trevlig/kunnig personal. Sora förutsättningar för mig att lyckas med det jag kämpat för i tre års tid på gymnasiet, snart med min licens i min hand och jag längtar så mycket till att få börja jobba med mitt dröm yrke, som personlig tränare!

Licensen är från Nordic Academy of Sweden, jag citerar från deras hemsida

"Nordic Academy erbjuder Sveriges längsta och mest omfattande PT-utbildning, med en hög akademisk nivå och välrenommerade lärare."

Med denna utbildningen kan jag som PT (personlig tränare) hjälpa mina klienter att nå sina mål, hjälpa, stötta till en fysiskt/psykiskt friskare, starkare kropp. Klientens driv och min kunskap så hjälps vi tillsammans åt för att klienten ska nå just sina mål.

Målen kan vara:

  • Viktminskning
  • Bli starkare
  • Få en bättre hållning
  • Att komma i form till en tävling
  • Träna för sitt välmående
  • Träna i lågsäsong om du går på någon idrott.
  • ANYTHING IS POSSIBLE!

Målen ovan är bara exempel på vad målet kan vara, jag kommer både har tiden och kunskapen för att hjälpa just DIG för dina mål, från dina förutsättningar.

Om du känner att just du behöver en PT eller känner någon vän som behöver en spark i rumpan för att komma igång, tveka inte att höra av dig!

Likes

Comments

​En vecka kvar till den efterlängtade licensieringen

​Jag och tre stycken i min klass Pontus (till vänster om mig), Hanna och Jimmy (till höger om mig) fick chansen att åka upp till Göteborg för att utveckla oss så mycket som möjligt inom PT biten och även får vi chansen att bli licensierade PT´s. Fyra helt olika individer med så mycket kunskap och jag tar lärdom varje vecka som jag kan ta med mig. Vi är duktiga på många olika saker men vi har alla fyra varsin del som man är extra duktig på. Figuren i mitten är en mycket motiverande man som verkligen brinner för det han gör. Han föreläste bland annat om biomekanik, träningslära. I morgon (onsdag) är det dags för en till runda uppe i Göteborg, där jag ska försöka få med så mycket kunskap jag bara kan! 

Om du hade frågat mig i början av gymnasiet varför jag gjorde en speciell övning, vi vill säga marklyft. Då hade jag svarat för att bli starkare så att jag orkar lyfta mina motståndare på brottarmattan. Men om du hade frågat mig vad övningen gör för kroppen och vilka muskler/leder jag använder mig av, då hade jag inte vetat. Eller hur jag skulle förbättra min teknik i själva lyftet. I dag kan jag med hjälp av alla mina kunskaper jag lärt mig, skulle jag kunna förklara varför det blir lättare/tyngre om jag gör på ett visst sätt, vilka muskler/leder som jag aktiverar  och vet om vad övningen gör för min kropp. 

När jag i nian skulle väja gymnasium så valde jag i mellan skådespelarskola på Gotland och PT linjen i Kristianstad. Nu när jag går tredje året så är jag så glad över att jag tog rätt beslut och började min resa som personlig tränare, helt sjukt att det bara är en vecka kvar, kommer gå in i fullt fokus och lägga ner mycket tid åt sista pluggandet! 

Onsdag och torsdag denna veckan blir det Göteborg igen och på fredag blir det skolans egna Oscars gala "plusawards" där artisterna ställer upp med konsert och massa fina priser skall delas ut! Sen fredag kväll blir det utgång, då jag ska se Vigiland och hoppas hitta många att ha beer Pong med🎉😎

Nu blir det några timmars sömn och kommer sova jätte gott efter en trevlig kväll :) 

Ha det bra sålänge! Puss o kram

Likes

Comments

Nu är det dags! Efter många månaders fundering kring att skaffa blogg eller inte så tar jag mig nu i kragen och gör det!

Jag heter Rasmus och är 19 årig kille som är stuntman och utbildar mig nu till personlig tränare (The Academy).

På min blogg kommer du kunna följa bland annat med på, min egna resa mot mina träningsmål, resan ut i arbetslivet efter studenten och självklart lite vardagliga saker jag hittar på! Jag kommer försöka både motivera och inspirera till ett hälsosammare liv. Vi har bara ETT liv som vi behöver vara rädda om, träna, hitta på saker som du trivs med och se till att bara vara dig själv!

Hoppas du kommer följa med på just min resa, för mitt liv har bara börjat och har många mål som skall uppfyllas innan jag lämnar detta liv! 😉

Likes

Comments