I fredags så var jag en av alla i detta avlånga land som tog studenten. Det är skönt men man ska gå på komvux och läsa upp mina betyg har jag tänkt. Men jag vill jobba lite först så jag söker jobb för fullt nu för jag har ej fått jobb än tyvärr. Men jag hoppas på att jag får ett snart. Fredags var en bra dag för mig. En av dagarna som jag inte kommer glömma. Fast jag kommer sakna skolan och de som jag umgicks med i skolan med och det är väl dem som jag kommer sakna mest och alla underbara lärare man hade som var super duper trevliga och som stöttade mig under dessa tre åren på gymnasiet. Utan lärarna så skulle jag inte kommit i alla fall så långt som jag kom i skolan. De stöttade mig extra innan studenten så att jag blev godkänd i något ämne till.

Det bästa med studenten var nog att man fick åka rosa Limousine.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det finns en sak som förmodligen vi alla har tänkt på! Och det är att om man skulle bli statsminister. Den tanken har väl vi alla fått någon gång. Även jag har tänkt att man skulle bli statsminister. Vad jag skulle gjort också som statsminister. Men när jag har tänkt på vad jag skulle göra för att förbättra Sverige och vilka löften man skulle lova för svenska folket. Det finns en sak som jag har kommit fram till och det är att jag inte har kommit på något vettigt. Men att förbättra vården är ju en bra tanke och att lova men man ska hålla det och folk ska se skillnaden i såna fall.

De är ju de ända vettiga saken som jag har kommit fram till i såna fall.

Men ni kan svara på en fråga nere på kommentarerna!

Fråga: Vad skulle du gjort om du skulle vara Statsminister?

Likes

Comments

Det börjar närma sig mot studenten. Då är man förhoppningsvis klar med skolan. Det blir säkert att man går 1 år till efter. Det är för att jag har inte så bra betyg men det är bättre att fixa så att man har lite bättre betyg än dåliga. Efter skolan så flyttar jag men vart vet jag inte med det blir nog ner till Skåne i såna fall. Där jag trivs där nere.

Nu ska man försöka skriva några inlägg och hålla bloggen uppdaterad. Men det är svårt för mig i alla fall för jag vet inte vad man ska skriva om. Jag försöker hitta ämnen varje gång. Sen när man har hittat något ämne att skriva om så har det oftast varit 2 - 3 meningar och då känns det inte så kul att publicera det för då är det inte så mycket att läsa om.

Likes

Comments

Snart är det sportlov jag får mitt sportlov nu på fredag. Kommer bli skönt men det var meningen att jag skulle spendera mitt sportlov i Frankrike i år eftersom att jag åkte till Polen förra året istället. Men det blev inte av den resan till Frankrike fast jag ville det. Jag såg fram emot resan. Men nu blev det inte så. Får hoppas att man det blir av senare i år. Jag har åkt utomlands i 4 år i rad. Man får passa på när man är ung. Så man inte ångrar sig när man är gammal och inte orkar så mycket.

Jag är dålig på med att uppdatera bloggen för att jag vet inte vad jag ska skriva om men det får väl bli en ändring om det.

Vad har jag gjort sen sist? Jo jag har varit i skolan sen har jag inte gjort så mycket förutom att spelat och tittat på vägens hjältar. Har funderat på en sak länge och det är vad jag vill jobba med i framtiden men just nu så lutar det mot det hållet att bli präst någon gång i livet. Präst yrket är mitt drömjobb visst man jobbar stort sett hela tiden. Men man möter många människor i glädje och sorg men jag vill finnas till där för människor i både sorg och glädje. Men speciellt i sorg att finnas där för samtal och trösta dem som sörjer. En av sakerna som är viktigt att finnas till för människor som behöver stöd och tröst när det kommer till ett sånt i livet. Men det behöver inte vara i sorg också hela tiden. Det finns stöd för dem männsikor som har hamnat fel i livet. Som man finns där och hjälper dem att hitta rätt i livet och komma på rätt väg igen.

Likes

Comments

Ursäkta för den dåliga uppdateringen jag har på bloggen!

Jo då vad har hänt sen sist liksom det ska man berätta lite kort fattat. På jul förra året blir det. Så var man med familjen och firade. Nyårsafton så firade man med familjen också men det var under dagen och lite på kvällen sen firade man hos kompisar men det blev lite för mycket öl kan man säga på nyårsafton.

Under helgen nu som var så var jag på flämslätt på ett ungdomsläger som Svenska kyrkan Unga anordnade. Mycket trevligt och nya vänner och kontakter man fick också.

Men nästa månad så ska man förmodligen åka till Frankrike till Taizé. Kommer bli kul men det är för få anmälningar så vi får se om man åker men får hoppas.

Vill du också åka till Taizé eller får information om det så kontakta mig eller kyrkans hus i Tidaholm. För er som inte vad Taizé är så kan jag beskriva lite kortfattat. Taizé ligger söder om Lyon i Frankrike. (Tror att det var söder om) Där finns det ett kloster som man är i en vecka. Och där besöks det flera tusen människor om året. Då de är flest ungdomar som åker dit.

Likes

Comments

Nu det senaste så har jag inte gjort så mycket. Har tagit det lugnt och så har man varit i skolan. Pluggat o sånt som man måste göra. Nu ikväll så får man se om man orkar städa rummet eller om man ska plugga. 👍
Då har man snart jullov och snart är det jul o nyår. Om en månad och tre dagar kvar. Jag personligen så längtar jag mer till jullovet än till själva julen. Sen är det förhoppningsvis sista terminen. Men de är bestämt i alla fall att jag ska ta studenten 2017 och vi får se om jag går ett år till i skolan. Beror på hur mina betyg ser ut då. Men just nu så ser dom bra ut.

  • 935 readers

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma sen igår. Kom hem ifrån Polen och vi kom hem cirka 12:20. Innan vi begav oss hem så besökte vi ett ytligare ett barnhem och där träffade vi ej barnen men nunnorna mötte vi istället där. De var 3 eller 4 äldre nunnor och 2 yngre. De äldsta nunnorna var 96 och 94 år som jag vet att de var så gamla men de fanns en nunna som vi såg innan vi satte oss i kapellet. Och hon vet jag faktiskt inte hur gammal hon var men hon gick med en rullator. Det var trevligt att möta dem. Jag tror att jag har aldrig i mitt liv mött en nunna. Jag har bara hört talas om dem. Men de var trevligt i alla fall. Färjan hem och dit gick jätte bra förutom att man blev lite sjösjuk bara. Färjan till Polen tog 12 timmar och tillbaka så tog det lika långt tid. Resan till Polen är något som jag aldrig ångrar. För det var så himla bra resa. Man blev lite berörd när man var och träffade barnen på barnhemmet. Mest var det för att växa upp utan sina biologiska föräldrar. Sen var de berörande när man var i auotswitz 1 o 2 så var det också berörande man gick runt med en gråtklump i halsen. Huvudstaden i Polen var hur fint som helst. Polen har en stor historia bakom sig.

  • 1011 readers

Likes

Comments

Nu ska man tala om vad jag har gjort här i Polen idag och igår! Vi besökte svarta madonnan igen. Polens drottning. Och sen besökte vi auotwhits (stavning) och de var en spännande upplevelse fast kanske lite dumt att säga "spännande". Så vi var där i alla fall. Man såg alla baracker och alla kläde, skor, väskor, porslin och borstar som alla som åkte dit fick lämna till soldaterna. Det var lite tungt att gå runt där. Men idag så har vi besökt barnhemmet och de var trevligt där att träffa och se barnen. Var lite sorgligt att få se dem att växa upp utan sina biologiska föräldrar. Blev förtjust i en liten kille där. För när man kom in i rummet där dessa barn var så började den här lilla killen springa runt och kramade om alla. Och det gjorde han stort sett hela tiden. En kramgo liten kille som man ville ta med sig hem och ta hand om. Sen efter barnhemmet så åkte vi till huvudstaden i Polen där vi sover på ett hotell nu. Det var fint ställe och vi har shoppat lite här i Polen. Billigt är det här också. Men de var allt så länge. Jag gör en sammanfattning någon gång denna vecka. Där jag beskriver lite mer om allt. Imorgon så bär det av till ytligare ett barnhem. Sen blir det åka hem! Ha de gött!

  • 1037 readers

Likes

Comments

Nu är vi i Polen och varit det sen 09:15 när vi klev av färjan. Efter 12 timmar resa över Östersjön. Sen 5 timmar i bussen. Nu idag så lämnade vi över leksaker o nallar till ett barnhem och vi ska återkomma på söndag för att träffa barnen. Men det här barnhemmet så har de ett fönster med en säng där mammor kan öppna fönstret och lämna in barnet där om de inte vill eller kan ta hand om barnet. Sen efter 60 sekunder efter man har öppnat de fönstret så ringer det i en klocka inne i barnhemmet och då går en nunna ut och tar hand om barnet. När jag stog och kollade på fönstret och sängen som var på andra sidan så visste jag inte vad jag skulle säga. Jag fick en tankeställare. Mina tankar var bland annat "kan mamman inte ta hand om barnet var den inte planerat? Eller kan inte barnet vara med i den familjen på grund av att de har hänt eller händer något" det var så många frågor och tankar som flög i mitt huvud! Men senare idag eller ikväll kan man säga så besökte vi svarta madonnan Polens drottning. Det var gudstjänst samtidigt i kyrkan så det var fullt med människor mest ungdomar. Och där var de också fullt med tankar och starka känslor. Människor som kommer dit om de är jobbigt i livet eller något annat om de har de svårt eller lider av någon svår sjukdom. Men det har i alla fall varit en bra dag! Men imorgon så ska vi till svarta madonnan och aoutwitsh (stavning) så jag åter kommer imorgon om det och gör ett inlägg om det! Så godnatt på er!

  • 1047 readers

Likes

Comments

Nu sitter man på bussen till Karlskrona för att kliva på färjan till Polen. Nu är det dags att åka dit. Jag tar nattfärjan över Östersjön. Blir första gången man åker till Polen. Har aldrig varit i Polen så det blir första gången jag besöker Polen. Har suttit på bussen nu i ca 2 timmar och än så länge har det gått bra. Ingen kan beskriva hur taggad jag är. Man får se om man åker till Frankrike i februari.
Håll utkik här på bloggen. Jag kommer uppdatera så mycket jag kan och kommer förmodligen lägga ut så många bilder som jag kan! 👍👍👍👍

  • 1066 readers

Likes

Comments