Rubriken är fundering på grund av att jag vet inte vad jag skulle sätta som rubrik! Men aja. Nu är inte så långt kvar tills man åker till Polen. Nu på torsdag så åker man. Kommer bli spännande. Tror att de kommer vara lika kul när man var i Frankrike i Taizé. Taizé kommer jag nog att åka till efter studenten och vara som volontär i ett år. För att komma ifrån Sverige lite och att jag trivs så bra där nere också. För i Taizé träffar man så många människor under en vecka. Då kan man tänka sig hur många man träffar under ett helt år. Det är några tusen människor i Taizé varje vecka under årets alla veckor. Man får så många nya vänner ifrån olika länder. Jag har vänner ifrån Norge, Portugal, Spanien och Finland. Och sen har man mött folk som man har börjat känna ifrån Stockholm och övriga städer här i Sverige. Det är folk son åker till Taizé ifrån hela världen och de menar jag också. Så det är mycket olika språk och kulturer. Och det är mest ungdomar som åker till de klostret. Man blir avslappnad och lugn när man är där också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 55 readers

Likes

Comments

​Snart så kommer jag bege mig till Polen. Den 27 oktober så åker jag dit med kyrkan. Och kommer hem den 1 november tror jag att de va. Under tiden som vi är där så ska vi besöka Polens huvudstad och där skulle vi shoppa tror jag att de va. Sen ska vi besöka Auschwitz och de kommer bli spännande att åka dit. Jag har aldrig varit där. Har aldrig varit i Polen huvud taget de ända landet som jag har besökt de är Frankrike. Så vi får se vad jag tycker om Polen sen. Självklart ska jag skriva ett inlägg här på bloggen efter Polen resan. Förhoppningsvis så kommer jag nog lägga upp bilder här också. Jag ser fram emot själva resan till Polen. Är taggad till tusen.  

Likes

Comments

Nu så har jag varit på Viking Run ifrån i onsdags kväll fram tills idag! Och det var hur fantastiskt som helst! Va mycket bilar det var! Jag gissar på att de var ungefär 2000 bilar. Det var hur mycket folk som helst! Så många människor man mötte på. Fast tanken var att man skulle vara med de som man åkte dit med men så blev det inte på de flesta kvällarna o nätterna. Men jag var med de mesta tiden ändå. Det var hur kul som helst att träffa och börja känna nya människor. Jag vill åka dit igen nästa gång om 2 år. Men det är säkert dyrt att åka dit. För jag betalade inget då. Men ändå! Jag fick en awesome upplevelse. O nya vänner!

  • 305 readers

Likes

Comments

​Hej!

Nu är jag hemma ifrån Skåne! Har varit hos min morfar i cirka 3 veckor. Var skönt att komma ifrån Tidaholm lite. 

Det som jag har gjort i Skåne är att åka till Väla (Ett köpcentrum) det ligger i Helsingborg. Sen fick jag ett ryck till Danmark. Åt på en Restaurang. Som var billig med sin mat. Sen gick jag runt och kollade i butiker lite kort. Jag köpte Weinerpölser. Så jag var bara en timme i Danmark. Men nästa gång så ska jag vara där lite längre. För er som tänker nu är om jag passade på att dricka Tuborg. Ja det gjorde jag men köpte bara 4 Tuborg som jag drack upp. För det räckte för mig. Mer behövde jag inte dricka. Skulle ju räckt med 1 men. Sen vad har jag gjort mer i Skåne? 

Jo jag hängde med morfar på hans jobb en dag. Sen hängde jag med morfar på Hishultarundan. För er som inte vet vad det är så är det en liten cruisning som är jätte trevlig runda. En av de bästa som finns på året. Sen resten av tiden så har jag umgåtts med morfar, gammelfarmor och mina 3 mostrar. Så det har varit kul att åka ner dit. Sen resten av sommarlovet ska jag inte göra så mycket. Ska vara hemma och ta det lugnt. Tänk att detta är min sista sommarlov. Sen blir det studenten nästa år. 

Det var allt för denna gång!

Likes

Comments

Hmm tänker ni säkert när ni läser rubriken!

En kärleksrevolt är för oss alla olika! Det känns alltid underbart när det klickar in en dos med kärlek i kroppen. För kärlek är alltid samma sak! Har aldrig hört någon annan säga något annat. Vad skulle världen sett ut utan kärlek? Men idag tyvärr så ser de inte så himla bra på världen när det gäller kärlek! Krig, våld, hat, respektlöshet och en massa mer! Hur skulle världen sett ut om alla skulle fått en dos med kärlek? Då kanske vi skulle börja skaka hand med alla. Börja ta hand om varje människa i världen.
Därför tycker jag att de är viktigt att sprida kärlek! Det behöver inte vara en främling på stan! De kan vara till din vän, kollega, skolkamrat eller familjemedlem som man kan ge extra mycket kärlek! Kärleken behövs! Kärleken behöver spridas! Kärleken behöver alla uppleva! Vi alla kan inte göra allt men vi kan göra lite! Vi kan också sträcka ut en extra hand till någon! Vi kan även sträcka ut en hand till någon och säga "Jag finns här" för det skulle ju betyda en massa ! Vad skulle världen se ut om alla skulle göra så? Ja vad vet jag. Jag vet ungefär lika mycket som du!
Sprid detta inlägg dela detta! Så att alla kan se mitt budskap för denna gång!
Ställ en fråga i kommentarerna här nedan 👇 för kanske nästa inlägg så svarar jag på frågor!

  • 445 readers

Likes

Comments

Ja då har man varit i Skåne nu i 2 dagar nu! Kom hit i Måndags. Åkte ner med min ena kusin som skulle till Skåne och hälsa på. Då passade jag på att åka med henne ner så slapp jag ta tåget ända ner. Hälsar på morfar och andra släktingar när man är här nere. Då får man se vad man hittar på när man ändå är här i Skåne. Kanske blir det något spännande i alla fall.
Jag har inte bloggat nu på ett tag eller några/någon veckor/vecka. Kanske dags att börja släppa ut några inlägg så att ni inte läser samma inlägg om och om igen. Blir ju rätt så tråkigt och ut tjatat om man läser samma hela tiden. Får skärpa mig lite när det gäller inlägg. Vad har hänt sen senaste inlägget? Jo då de har ju tyvärr inte hänt så mycket än sist. Förutom att jag har åkt ner till Skåne då. Får se hur länge jag stannar här. Men jaja. Finns stort sett inget att skriva om som har hänt.
Vad ska jag göra resten av sommarlovet då??
Jag vet faktiskt inte vad som händer nu resten av sommarlovet. Har inga stora planer på vad man ska göra. Ska väl vara här ett tag hos morfar. Sen vet jag faktiskt inte vad man ska göra. Blir la att åka hem sen får man se vad som händer.

  • 489 readers

Likes

Comments

​Det var ett tag sen nu som jag skrev ett inlägg här och det är kanske dags med skärpning med det. De skall ju inte behöva att läsarna ska påminna mig. Heheh. Ja vad är de som har hänt sen sist? Jo jag har varit på Liseberg 2 gånger och de slutade med 17 kg godis som jag vann. Så nu har jag godis för ett helt år nu. Har bara ätit en fjärdedel av allt. Sen har jag haft en massa underbara konfirmander iaf. Sen har jag inte gjort så mycket alltså. Så får man se vad man ska göra resten av sommaren. Kanske blir till Skåne kanske. Sen nu efter sommaren så börjar man skolan igen. Då går man 1 år till sen är de STUDENTEN! Längtar lite smått redan nu fast de är lite mindre än 12 månader nu. Sen är de party. 

Likes

Comments

Vad har hänt det senaste? Jo jag har varit på begravning. Sen har jag inte gjort så mycket som jag inte kommer på att skriva om. Förutom att jag har varit i skolan sen varit hos min farmor stort sett varje dag. Sen har varit hemma. Har flyttat till hus men de var för typ 2 månader sen de vet ju rätt så många om. Sen har ju min mamma gift sig. (Snart för en månad sen) Men nu till helgen så ska jag vara hund och kattvakt till min fasters djur. Kommer bli kul fast man är ju själv i hennes lägenhet. Så jag kanske lägger in ett inlägg då också så det är bara att hålla utskick. Men jag vet faktiskt inte vad man ska skriva om nu så jag avslutar nu.

  • 560 readers

Likes

Comments