Bare fordi en guitar koster fem gange mere end en anden guitar, betyder det altså ikke nødvendigvis at den er fem gange bedre. Man kan ikke dømme en guitar til at være dårlig udfra dens pris. Selv på dba kan man finde fremragende guitarer som sagtens kan leve op til ens krav.

Hvis du er på udkig efter din første guitar er det en nok en god ide ikke at købe for alt for mange penge. Det kommer selvfølgelig også an på hvilket budget du har og hvor god kvalitet du søger, men mange billige guitarer kan sagtens konkurrere med de lidt dyrere.

Kun hvis du er helt sikker på at du vil blive ved med at spille guitar, synes jeg at du skal opgradere til en bedre og måske også lidt dyrere guitar : )

Likes

Comments

Som i nok ved hedder jeg Rasmus Madelung Madsen. Jeg er 14 år gammel og bor på syd.-sjælland i en lille by ved navn Præstø, hvor jeg har boet hele mit liv. Jeg bor sammen med min mor, min far og mine to brødre i et hus lidt væk fra byen. Jeg elsker at lytte til musik. Det kunne være når jeg fx laver lektier eller går med mine to hunde. Det med at spille guitar, fik jeg nok fra min far, der har spillet musik næsten hele sit liv.

Min blog omhandler guitarer, og hvordan man starter som nybegynder. Det kan fx være hvilken guitar man skal købe og hvor mange penge man bør betale for den. Det kan nemlig være meget forvirrende og svært at finde ud af hvis man er ny til det hele. Derfor har jeg lavet denne blog, som jeg håber kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger og spare en masse penge, istedet for at spilde dem på dyrt og unødvendigt gear.

Likes

Comments

Du er bestemt ikke den eneste, der har overvejet at starte. Du har set en eller anden fyr på nettet, som var skidegod til at spille guitar, og så tænkte du, at det kunne du da sagtens gøre. Du begyndte at se videoer på Youtube om hvad for en guitar, der var værd at købe.

Du endte med at køre til hele vejen til København, fordi at du havde læst om en rigtig god guitarbutik på Nørrebrogade. Du havde kørt to timer, da du ENDELIG ankom til butikken og købte din guitar til 2000 kr. Du kørte de to timer hjem igen, satte dig i sofaen med din splinternye guitar, åbnede en tutorial fra Youtube og øvede. Du øvede og øvede, i hele to uger, men intet skete. Du kunne simpelthen ikke forstå, hvordan det kunne være så svært bare at slå på nogle strenge.

Sådan har mange det. Men det TAGER altså tid at blive til en dygtig guitarist. Verdens bedste guitarist blev jo heller ikke født med evnen til at spille fantastisk guitar. Han elskede at spille guitar, så derfor blev han ved. Det er sådan man bliver god til noget. Man øver sig indtil at man mestrer det.

Og hvis du så finder ud af at det ikke lige var noget for dig, så skulle du måske heller ikke have brugt så mange penge på din allerførste guitar : )Likes

Comments