Header

Jag märkt att det har blivit en ''tränings'' tema idag! Men jag har tipsat er om hur man går ner i vikt & även träningsmotivation. Jag gick in på nelly.se ochsåg att de hade massor med rea! 

De har bland annat mycket rea på deras träningskläder. Flera av de var riktigt fina & priset var riktigt billigt. Ett fynd helt enkelt!

Jag nämnde i en av mina tips på hur man får träningsmotivation att det var viktigt med söta kläder. Har du fina kläder så känner du dig vacker & får ett starkt självförtroende som kommer att leda till att man tränar mer effektivt.

Jag har länkat alla kläder så det blir lätt att klicka hem det ni gillar! Dessa plagg är bara få av de alla de har på deras hemsida. De har massor mer med kläder, allt från svarta enkla plagg till starka färger & mönster.

Nike Pro Classic Tiger Bra

Länk här

Beam Sports Bra

Länk här

Rose Training Tank

Länk här

Ida Training Shorts

Länk här

Yvonne SL Double Training Top

Länk här

Ellie Running Knickers

Länk här

Pepper Top

Länk här

Sign Regular Leggings

Länk här

Wmns Run Bean/Glove Pack

Länk här

Go Ankle Socks

Länk här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vill du gå ner i vikt? Har du en viktig event snart där du vill se bra ut eller bara gå ner i vikt för att bli mer hälsosam? Jag kommer ge 5 tips som funkar 100 %. Jag har själv följt dessa, gick ner flera kg på bara några månader.

1. Motivation.

Har du inte det så är det omöjligt att börja träna. Jag säger detta från personllig erfarenhet. Jag ver hur svårt det kan vara att motivationen till att gå ut och träna men du kan göra det. Du kan söka ''före & efter'' bilder och få inspiration från dem & läsa olika citat. Köp söta tränningskläder som ger dig motivationen till att träna. Ett tips som hjälpte mig mycket är att köpa ett fint plagg som är antigen en storlek mindre eller något du inte kanske känner dig bekväm att bära just nu och sedan ha det hängande i ditt rum så att avrje gång du sitter där så kan du se på det och få en större motivation till att träna.

Har ett helt inlägg om träningsmotivation.

Klicka här.

2. Drick mycket vatten.

Jag vet, jag vet. Alla tjatar om det men lita på mig. Det är mycket viktigt att dricka vatten. Jag perosnligen har problem med att dricka vatten, brukar inte dricka mycket vatten under dagen men jag förösker verkligen. Brukar ha med mig en vattenflaska vart jag än går så att jag kan enkelt dricka. Att dricka vatten hjälper att gå ner i vikt, huden & håret.

Tips!

Drick två glas vatten en halv timme innan frukost.

Känner du dig hungrig? Drick ett stort glas vatten. Ibland kan hjärna inte kunna skilja hunger och törsten.

Ha alltid med dig en flaska vatten vart du än går. Då kan du få i dig vatten under dagen.

3. Ät bara när du är hungrig.

4. Sov ordentligt.

Sov bra och försök att undvika sova under dagen. Forskning har visat att det är bra att vila en stund under dagen. Men detta i ungefär 20 minuter. Sover man mer så finns det en risk att man går in i djupsömn. Vaknar man från en lång sömn så brukar man vara hungrig eller tjäna behöv att äta. Detta kan leda till att man äter vad som helst utan att direkt tänka på det.

5. Träna.

Det är fyra faktorer som det är viktigt att tänka på när man ska gå ner i vikt. Det är bra & hälsosam mat, dricka mycket vatten, träna och att sova bra

Inlägget jag skrev raderades så fick skriva om ett nytt. Detta är inte klar utan ska redigera det senare. Men nu måste jag först gå och göra en super viktig sak som jag inte kan missa.

Likes

Comments

Så detta är ett helt inlägg om hur man skriver ett CV och några tips som är bra att tänka på. Hoppas det hjälper!

Vad står CV för?

CV står för Curriculum Vitae. Det betyder meritförteckning.

Det är mycket viktigt att ha ett bra och tydligt CV. Skriv dina uppgifter & arbetsuppgifter tydligt. Skriv ditt CV med lätt och enkelt språk. Detta är mallen du kan följa för att skriva ditt CV.

Denna CV Mall är bra för de personer som fortfarande går på gymnasiet och söker efter ett sommarjobb eller ett extrajobb.

CV Mall

Namn:

Född:

Adress:

Mobilnummer:

E-post:

Utbildning:

Här skriver du de utbildning du haft så som grundskola & gymnasie. Som till exempel:

Grundskola åk 1-9

aug 1999- jun 2008

Ekonomiprogrammet

aug 2008 -

Arbetserfarenheter:

Här skriver du alla yrken du arbetat med och även din arbetsgivare. Glöm inte att skriva perioden då du arbetade.

Intressen:

Här skriver du vad du är intresserad av. Här är det bra att skriva om du sportar eller är med i någon aktivitet. Detta visar att du är social & ansvarig.

Språk:

Här skriver du alla språk du kan och även vilken nivå du befinner dig på. Som till exempel:

Svenska - modersmål

Engelska - mycket goda kunskaper i både tal och skrift.

Spanska - Goda kunskaper i tal.

Referenser:

Här kan du skriva dina referenser. Här kan din arbetsgivare veta lite mer om dig från ett anant perspektiv. Därför är det viktgit att välja dina referesner noga. Välj någon som har en bra syn på dig.

5 tips för ett bra CV

♡ Skriv allt i kronologisk ordning.

Dela upp allt tydligt och i ordning. Börja med det personliga, utbildning och sedan erfarenheter.

Skriv allt tydligt.

Undvik att skriva ditt CV med en storlek som är för liten eller för stor.

♡ Låt inte ditt CV bli mer än 2 sidor.

Gör stavningskontroll & slarva inte.

Det är mycket viktigt att ni går igenom texten och ser till att allt är perfekt. Det finns en undersökning som visar att många dömer från enbart ett eller två stavfel. Se till att inte slarva!

♡ Ha inte med allt.

Ibland är det bra att inte ha med alla arbetserfarenheter du haft. Försök att hålla det kort & enkelt. Tänk på vad det är för arbete du söker efter och ta med de arbetserfarenheter du tycker är viktigt och hör till de arbetet du söker till.

Imorgon kommer ett inlägg om hur man skriver ett personligt brev! Jag vet att det är viktigt och kan vara svår att skriva. Så imorgon tänker jag skriva ett helt inlägg om det! Hoppas ni kommer att gilla det!

Likes

Comments

Så nu är det snart dags för att söka sommarjobb. Jag vet hur svårt det är att söka & få ett sommarjobb. Det krävs tålamod. Förvänta inte dig att få sommarjobb på det första förösket. Det finns många som kommer att säga nej innan du får ett.

1. Skriv & dela ut ditt CV.

Det är mycket viktigt att ha ett bra och tydligt CV. Skriv dina uppgifter & arbetsuppgifter tydligt. Skriv ditt CV med lätt och enkelt språk.

Har skrivit ett helt inlägg om hur man skriver ett bra CV och ett personligt brev.

Klicka här för CV inlägget

2. Prata med din familj & vänner.

Säg till din familj & vänner att du söker efter ett sommarjobb och be dem kontakta sina arbetsgivare. Fråga om dina vänner känner till olika arbeten som du kan söka till. Ju mer personer du frågar och ber om hjälp desto större chans du har att få ett jobb.

3. Klä dig rätt.

Det är viktigt att klä sig bra. En stor del av vårt första intryck påverkas av våra val av kläder. Har du bra kläder så ökar det din chans att få arbetet. Detta betyder inte att du behöver gå och köpa nya kläder utan klä dig utifrån det du har. Är du en tjej så kan du ha en kavaj. Det finns många fina kavajer som sitter fint på utan att hänga löst på kroppen. Är du en kille så kan det aldrig gå fel med en skjorta. Försök att hålla dig till enkla mönster & mörka färger. Men du kan såklart ha på dig starka färger så länge du kan passa ihop allt till en helhet. Välj allt med förnuft.

Gala Knit Blazer från Nelly.com

Klicka här

Figursydd kavaj från H&M

Klicka här

4. Var förberedd. (intervju)

Var alltid förberedd när du ska gå och söka efter ett jobb eller ska gå på en intervju. Kom inte sent till din intervju. Det visar att du är oseriös och inte tar det på allvar. Om du har sökt till ett företag så se till att veta så mycket om företaget som du kan. Detta visar att du är seriös & engagerad. Det är bra att ta med sig några uppgifter så som referenser, betyg & en kopia på ditt CV.

5. Kommunen.

Gå in på kommunens hemsida. De brukar oftast ha sommarjobb till studenter. Ibland finns det arbeten som håller på i 10 dagar och man kan faktiskt tjäna en ganska bra summa. Vanligtvis brukar lönen vara 64 kr/timme.

Kolla även hos arbetsförmedlingen. De brukar ha sommarjobb.

6. Ansträng dig & ha självförtroende.

Det gäller att du verkligen lägger ner energi på att leta & söka efter ett jobb. När du söker så gäller det att ha ett starkt självförtroende. När du ska lämna in ditt Cv så gå in med bestämda steg & var självsäker. Var inte nervös, arbetsgivare vill anställa någon som är stark, ärlig & vågar.

Kom aldrig sent till ett jobb och var alltid vänlig. Le mot alla och be gärna om hjälp om du inte förstår eller kan något. Om du är vänlig & hjälpsam så kommer dem definitivt att ha dig. Vem vet, de kanske även frågar om du vill arbeta nästa sommar? :)

7. Tips på arbeten du kan söka till.

♡ Café.

♡ Butiker.

♡ McDonalds.

♡ Dela ut tidningar.

♡ Call Up.

Detta var mina 7 tips för att söka efter ett sommarjobb Hoppas att det hjälper & gör sökandet lite enklare för dig.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag gick jag och syrran till stan. Det var väldigt sent så vi hann inte shoppa något men det ledde till att vi bara hade en tjej stund. Det är bra att ha en stund med syrran då och då. Man hinner inte träffas på grund av alla prov. Vi gick och åt Froyo vilket var väldigt gott!

Likes

Comments

Vad är eBay?

Det är en mycket populär webbplats. Det är en mycket bra sida där man kan sälja och köpa varor på Internet. Det är företag och privatpersoner som kan både sälja och köpa begagnade eller nya objekt. Det kan vara från kläder och smink till elektroniska objekt och bilar.

Du kan hitta några riktigt bra erbjudande på nästan vad som helst på eBay. Det kan vara att delta i en auktion eller köpa något till ett fast pris. Men eBay är en sida där man antingen blir nöjd eller besviken. Kläder, eller rättare sagt balklänningar rekommenderar jag inte att köpa därifrån. Det finns de som har varit nöjda med deras klänning men det är en risk. Det är få som blir nöjda.

Detta är några favoriter som jag köpt från eBay till ett mycket bra pris. Jag ångrar absolut inte att jag köpte dessa produkter.

1. Contour palett. Denna är såklart inte den bästa paletten i världen men perfekt för en nybörjare som vill prova contour och lära sig metoden. Jag personligen gillar denna & rekommenderar den för de som inte har råd med att spendera 300 +. Jag tycker att den håller ganska bra under dagen. Denna palett kommer med 6 olika färger. 2 bruna, 2 nude beige, 1 ''gul'' och en vit som highlight.

Länk här + fri frakt.

2. Rouge palett. Denna är helt underbar. Den är galet pigmenterad & det gäller att vara försiktigt så att det inte blir för mycket. Paletten har 10 färger, allt från rosa till beige.Rekommenderar denna starkt!

Länk här + fri frakt.

3. Läppstift. Ärligt så var jag lite skeptiskt angående denna produkt först. När jag väl fått de och provade de så förälskades jag i dem. De är mycket pigmenterade, långvariga & finns i 36 olika färger. Men de är lite torra så det är bra att ha ett läppbalsam innan man lägger på dessa. De håller en ganska lång tid & är svåra att få bort. Därför rekommenderar jag oljebaserad sminkborttagning eller helt vanlig olja.

Läppglansen är i flytande form och ''torkar'' matt på läpparna. De flesta ''torkar'' matt.

Länk här + fri frakt.

4. Eyepencil. Jag har inte använt de så mycket men hittills så gillar dem. De glider på smidigt & utan problem. Alla är mycket starka färger. Mina favoriter är rosa, svart, guld & ljusblå. Älskar att ha det under ögat som en ''pop of color''. Rekommenderar dessa!

Länk här + fri frakt.

5. Contour borste. Jag älskar denna borste. Den är helt underbar och perfekt för contour. Detta var ett av mina bästa fynd. Borsten har ett bra grepp & tar upp tillräckligt mycket pigment.

Länk här + fri frakt.

6. ''Blending'' borste. Denna är perfekt för att blenda ögonskuggan. Denna borste är en av mina favoriter & förvånansvärd bra med tanken på priset. Man får hem 4 borstar för endast 20 kr! Min favorit av alla 4 var den fluffiga för den har jag haft mycket användning av.

Länk här + fri frakt.

7. Borst set. Detta set kommer med 11 borstar. Alla är mycket bra och detta set rekommenderar jag stort. Man har användning av alla borstar & de är i mycket bra kvalité.

Länk här + fri frakt.

Fördelar

♡ Det är gratis att registrera sig på webbsidan.

♡ Det är ett bra sätt att sälja och bli av med saker man inte längre behöver och göra lite pengar från det.

♡ Du kan enkelt kolla på säljarens senaste feedback från tidigare kunder.

♡ Är du inte nöjd så är det bara att skicka ett meddelande till säljaren. Frågar man snällt så hjälper många säljare och ser till att du får en ny vara eller en viss summa pengarna tillbaka.

♡ Du kan hitta massor med fynd. Speciellt vid auktioner då man kan fynda riktigt bra!

Nackdelar

♡ Ibland kan man få varan och bli besviken på kvalitén och hur det ser ut. Tänk på att vissa varor (speciellt kläder) skiljer sig från bilderna.

♡ Säljare kommer att debiteras en avgift från eBay och köpare ska se upp för porto och förpackning som tillkommer.

♡ Frakt tiden kan ta från 1 vecka upp till 6 veckor beroende på varifrån varan kommer.

♡ Ibland kan det hända att man kan bli lurad och man får aldrig sin vara. Men detta händer sällan, det gäller bara att läsa den senaste feedback säljaren fått.

Likes

Comments

Jag har inte gjort något speciellt idag. Har varit och sökt online efter en klocka i färgen silver och ett par Nike Air force 1 Low. Jag har ingen klocka i färgen silver och känner att jag verkligen behöver en. Sedan har jag börjat älska Nike air force då jag ser alla ha på sig de och styla de fint. Jag gick sedan ut senare på dagen med syrran och min kusin. Vi gick till Max och åt där. Sedan gick vi runt och hade det bara roligt.

Likes

Comments

Vi alla människor går igenom svåra tider i våra liv. Ibland kan det bli för mycket. Det kan leda till att man slutar umgåsa med vänner & familj och man kan inte koncentrera sig under lektioner eller arbete. Detta kommer från negativt tänkande. Jag har listat ut fem sätt som funkar för att underlätta allt som händer. Detta är mina fem bästa tips på hur du kan vara mer positiv & ha ett positivt tänkande.


1. Din omgivning. Omge dig med människor som är positiva och vill det bästa för dig. Dina vänner och din omgivning spelar en stor roll och har en inverkan på våra synsätt.Detta kan vara både positivt och negativt. Det gäller att välja de som får ut det positiva i dig, dem som får dig att skratta och de som ökar ditt självförtroende.

2. Tänk positivt. Se alltid saker från den ljusa sidan. Tro mig, det hjälper. Det kommer förbättra situationen du är. Säg inte ''Jag kan inte!'' för att DU kan. Vi alla kan göra det vi vill om vi tänker positivt. Man ska alltid se på situationen från den posititva aspekten. Vi lär oss, och dessa kusnakper och erfarenheter är mycket bättre än andra saker och ting.

3. Sluta jämför dig själv med andra. Det är bara onödigt. Varför jämföra dig själv med andra? Alla är olika och unika på sitt eget sätt. Sluta sätt dig själv i ångest och rädsla om att vara dålig och inte tillräckligt bra för något/någon. Gör alltid saker för dig själv och inte för andra!

4. Lär dig att säga ''NEJ''. Säg nej till saker du inte vill göra. Det låter enkelt men är svårt att göra. Känner du dig inte bekväm med att göra något så gör inte det. Det kommer att förmodligen leda till negativa tankar och man kommer att må dåligt av det. Så våga säga NEJ.

5. Låtsas som det. Även om du inte känner dig självsäker och positiv så kan du låtsas om det. För att våra känslor är kostiga och funkar på det viset. Agerar man på det viset så kommer man faktiskt börja känna sig positiv och lugn! (personligen har detta hjälpt mig mycket)

Varför slösa energi och glädje på det vi inte kan förändra?


Glöm inte! Det är bara när du går igenom svårigheter i ditt liv som du kommer att lära känna vilka som är dina riktiga vänner. Så se det från det postitiva sidan, det är nu du kan se vem som stöter dig och vem som väljer att ignonera. Ett anant tips är att uppskata så mycket du kan & det du har och INTE titta på det du inte har. Det finns 870 miljoner människor världen över som inte har mat att äta så var glad för det du har.


Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna månad har jag provat lite olika produkter, vissa ogillade jag och andra älskade jag. Ska dela med mig av mina sex favorit produkter som jag blivit förälskad i denna månad. Jag är kär i dessa produkter. Har testat de ett tag nu och jag gillar resultatet av allt. Så dessa är sex stycken produkter som är värda att prova.

Victoria Secret Fragrance mist & Ultra-moisturizing hand and body cream i ''Midnight exotics - Deep berry''

Älskar doften av dessa två produkter. Jag ogillar söta & fruktiga dofter men denna har den perfekta kombinationen av både söt och fruktig. Jag fick dem från min syster men ni kan även hitta de på Nordicfeel.se. Har funderat på att beställa hem Body lotion i denna doft.

Länk här

Max Factor Xperience Weightless Foundation i ''Light ivory 40''

Letade efter en viktlös foundation som skulle vara lätt på hyn och denna var perfekt. Den ger inte ett helt täckande lager men är perfekt för de dagar man vill gå för en naturlig look & inte orkar med ett tjockt lager av foundation. Den är bra för känslig hud och är oljefri. Skulle inte rekomendera denna om man vill ha ett fullt täckande lager av foundation men annars är den super bra!

Länk här

Maybelline ''The One by One'' Volume Express Mascara

Jag älskar denna produkt. Blev förvånad av hur bra den är med tanken på priset. Köpte den för endast 99 kr! Den ger volumösa ögonfransar och intensifierar din ögonfärg. Får alltid komplimanger när jag använder denna produkt och är perfekt om man letar efter en bra mascara som ger tjocka och långa ögonfransar. Så rekommenderar denna stort!

Länk här

Flormar Terracotta Blush-On

Älskar denna produkt! Det är en unik färg med en blandning av rosa och brunt med guld skimmer. Det är som en metallisk rosa färg. Lite av denna produkt räcker en lång väg. Mycket pigmenterad! Kan användas som rouge eller som highlighter. Gillar du inte den skimriga looken så är detta inget för dig!

Köpte min utomlands men hittade en hemsida som säljer den

Länk här

Maybelline New York ''The Colossal Kajal''

Detta är en produkt som man antigen hatar eller älskar. Känner vissa personer som hatar den och andra älskar den. Den antingen passar dig eller inte. Det är en mycket fin eyeliner. Den är billig och förpackningen är super fin. Den glider på smidigt och är inte torr som andra eyeliners jag provat. Jag gillar att den inte smetar sig under ögat. Men skulle ha önskat att den var mer långvarig.

Köpte min utomlands men hittade en hemsida som säljer den

Länk här

Golden Rose Ball blusher i 03

Ger en fin och naturlig look. Det är en ljus rosa färg och är mycket naturlig på vilket jag älskar. Detta är inget för dig som älskar att ha en stark färg på kinderna!

Köpte min utomlands men hittade en hemsida som säljer den

Länk här

Likes

Comments