Hej!
Idag har varit en lite jobbigare dag, har varit deppig och trött nästan hela dagen. Och jag tror jag blivit förkyld. har huvudvärk, är täppt i Näsan och nyser nästan hela tiden. på morgonen idag skulle jag ta blodprov så fick inte äta eller dricka något innan, så blev såklart extra hungrig och törstig.
När jag kom tillbaka så fick jag äta frukost och sen gå till skolan som finns här för de som är inlagda.
Mamma Kom hit vid 3 tiden och vi gick ut och fikade på stan och hade det allmänt mysigt. Och Just nu ligger jag med matkoma efter att jag har ätit lite för mycket fika haha.

Lite Depp

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 78 Readers

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag är fett nervös, idag är det vårdplanering här och alla ska prata om boenden och är as rädd att många tycker jag ska tillbaka igen till familjehemmet...
Jag har pratat med folk om det här och jag har många på min sida, men soc är inte så lätt att övertala, Soc vill ju hitta en lösning som är smidigast för dom osv.
Det finns inte så många familjehem idag och så men jag hoppas att vi hittar någon lösning.

  • 101 Readers

Likes

Comments

Hej på er som läser!
Idag har vi haft bedömning angående om jag ska skrivas ut eller inte och lite annat. Vi kom fram till att jag skulle vara kvar för jag har ingenstans att skrivas ut till, och jag kan ju inte bo på gatan direkt.
Mamma ska på något möte idag hos soc angående vart jag ska bo och att jag inte vill tillbaka till familjehemmet, för det vill inte mamma att jag ska heller. Så vi får se hur det blir, är så glad att jag har mamma med mig i allt det här.

Jag och mamma var ute på promenad ett tag för jag har suttit inne i 3 dagar utan att gå ut, nu lät det som jag suttit i fängelse... mena inte så🙈 nej men jag och mamma gick ut ett tag och hon tog lite bilder på mig, som jag tänkte visa på bloggen.
Jag blev mest irriterad på mamma för att hon inte tog bilderna som jag ville, är fett lätt irriterad när jag mår dåligt. Men nu när jag kollat på bilderna ser dom helt ok ut.
Aja det var lite om min dag, ni får ha det bra (om någon läser) får se när jag bloggar igen, kanske Imorn kanske om en vecka, ett år. Vem vet😜

Ser ut som jag gör ett litet hus med händerna

Ser så kort ut

Jag och Mamma ❤️❤️

Och en selfie på lilla mig 💁🏼

  • 111 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag är inlagd igen..
För att göra en lång historia kort så hände det här.
Jag flytta till ett familjehem, trivdes i början, sen visade det sig inte vara så bra. Och det var lite konstiga regler och (sjuka) konsekvenser som dom satte, jag ville inte vara kvar där så soc lät mig åka till mamma i några dar, möte på soc, soc lyssnade inte och det blev bestämt att jag skulle tillbaka om 3 dagar. Jag ville inte det på grund av vad som hade hänt där... Så  nu är jag här.

Annars går livet ganska bra! Har fått betyg i religon och geografin går ganska bra. Har fått en pojkvän😏 vem trodde att det skulle hända liksom🙈
Vi har varit tillsammans i en månad tror jag... (Ingen koll) men det är seriöst iallafall. Mamma och mormor och morfar har kommit och hälsat på mig här. Nästan All personal kommer ihåg mig och jag vet precis hur allt är här, alla regler osv.
Soc vill skicka tillbaka mig till mitt familjehem... Men mamma kämpar för att soc ska hitta en jour familj istället, tycker synd om mamma som alltid måste få allt på sig😔
Men vi får hålla tummarna i guess👍🏼

Mamma kom med en nalle igår 😻❤️

  • 113 Readers

Likes

Comments

Jag börjar bli så jävla trött på dom här länkarna och sidorna till hur man går ner i vikt, jag förstår så klart att om man är överviktig är det bra. Men tjejerna på bilderna på dom flesta sidor är pinn smala och det skrämmer mig verkligen, speciellt när jag ser att en del sidor tipsar om piller för att bli smalare snabbare, och folk undrar varför de är så många ungdomar som har ätstörningar? Inte så konstigt om ni frågar mig. Dom flesta bilderna på hur tjejernas kroppar såg ut innan är typ som min kropp ser ut, jag kan tänka mig att många då får för sig att dom är tjocka men jag är normal viktig och enligt dom flesta sidorna är jag överviktig då. Jag hitta en sida på instagram som jag reagera på för dom tipsa om piller som bränner fett och det är fan inte okej. Jag känner bara att jag var tvungen att blogga om det här så att kanske vissa förstår att dom här sidorna inte är bra, dom över driver för mycket och påstår att normal viktiga är tjocka och att dom som nästan är anorexi smala är normalviktiga. Jag säger inte att jätte smala borde bli kraftigare utan att det har gått för långt när dom visar för och efter bilder från när de var normal viktiga till en när dom är underviktiga. Det är så här ätstörningar kan uppstå och jag ber er tjejer och killar där ute som hittar sånna här fitness sidor tro inte
att ni är överviktiga om ni väger över tillexempel 50 för ni är inte överviktiga man får ha lite mull på kroppen, kurvor och lite fett det betyder inte att man bör banta ni är fina som ni är skit i normerna dom förstör bara. Ha det bra!

  • 159 Readers

Likes

Comments

Hej alla
Idag har vi pratat med läkaren om jag ska bli utskriven eller inte, och det blev ingen utskrivning. Vill inte vara kvar här, det är inge kul alls att vara på sjukhus. Soc är så jävla sega skulle bo i jour familjen högst 4 månader, det har gått ett år snart. Dom letar nu efter ett förstärkt familjehem till mig, men det tar så jävla lång tid. Om man tänker efter är det inte så konstigt att jag mår mer dåligt eftersom jag inte har ett riktigt hem än. Idag har varit en jobbig dag skulle helst velat sova tills dagen är slut. Är så himla trött, tror det beror lite på att mitt humör svänger för det tar på krafterna. Men jag hoppas jag får må bra snart, och måste bara säga att det känns skönt att blogga, så jag får skriva av mig lite. Men nu ska jag försöka vila kanske bloggar mer senare sen.

  • 201 Readers

Likes

Comments

Hej alla!
Idag har varit helt ok, mitt humör har gått upp och ner som vanligt. Vaknade upp med ångest tror att det berodde på att jag drömde en jobbig grej inatt eller att jag slutat med min lugnade medicin, var tvungen att sluta med den för den gjorde mig hungrig och jag vill inte gå upp mer i vikt. Jag vet inte om jag skrivs ut imorgon från bup eller om det blir längre fram,men jag hoppas på att få bli utskriven imorgon. Jag gillar inte att vara här, skulle hellre viljat vara hemma och kolla Netflix. Men jag vet ju varför jag är här och jag vill ju få hjälp så jag får stå ut helt enkelt.
Kanske bloggar mer imorgon beroende på hur jag mår.

  • 204 Readers

Likes

Comments

Idag fyller jag 16 år har haft det riktigt jobbig, mitt år som 15 var kanske inte som en del andras, att man har kul med sina vänner och gör misstag som att tjuvröka och supa, så var det inte för mig. Jag kunde gråta mig till söms och vakna upp med ångest. När jag inte hade ångest kunde jag må så otroligt bra och vara i en helt annan värld, min egna lilla värld där allt var underbart ett tag, men när jag var så där otroligt lycklig gjorde jag misstag och saker som jag tog med mig ner i en depression. Jag har mått så dåligt och försökt ge upp flera gånger, har helt enkelt försökt ta död på mig själv. Så mycket tårar, så mycket ångest, så mycket känslor. Så som jag mått ska ingen behöva må, det har blivit en vana för mig att ha ångest så jag märker inte alltid att jag har det eftersom jag får det så ofta, men märker den när den är grov. Nu för tiden är jag mer aggressiv än förut, kan bli arg för minsta lilla grej, nästa minut kan jag börja garva åt ingenting, kan gråta utan anledning, mitt humör går upp och ner varje dag, hela tiden. Har legat inne på bup 3 gånger förut och nu är jag inlagd igen men eftersom jag fyller år idag fick jag vara hemma över natten. Jag trodde verkligen inte jag skulle bli 16 för jag har mått så dåligt. Men jag kommer må bättre snart och allt kommer bli bra tillslut.

Därför jag skriver det här är inte för att jag vill ha uppmärksamhet och att folk ska tycka synd om mig, jag skriver det här för att jag tycker inte det är något dåligt eller fel att berätta sånt här, för så här mår många människor och jag skäms inte, varför skulle jag skämmas över mitt liv? vi pratar inte så mycket om sånt här men det är vanligare än man tror. Och  jag måste bara säga att mina föräldrar har kämpat ihjäl  sig för min skull och min syster har funnits där i alla lägen och utan mina nära skulle jag inte klarat mig. Ni som mår dåligt ta hjälp så fort som möjligt och skäms inte över hur ni mår, det är inte era fel att ni mår så här.  

Likes

Comments

Hej alla!

Så när var det jag skaffa min blogg nu igen? hmm... har jag skrivit något sen dess? nej. Som sagt jag kanske inte kommer blogga så ofta, men jag vill blogga, jag vill dela med mig av mitt liv för andra. Senaste tiden har varit jobbig, jag har ju fortfarande mina ångest attacker. Har inte hört något mer från socialen ännu angående boende, men jag har hört att min skola och andra speciella kämpar på med de. Skolan går inte så bra med tanke på hur jag mår, men jag kämpar och gör mer i skolan än förra terminen för jag vill höja mina betyg. Vill gärna komma in på ett gymnasium. Jag har börjat skriva med en kille jag gillar igen, han och jag har skrivit förut men min depression gjorde att det var svårt att ha någon relation med någon men jag gillar honom väldigt mycket så vill försöka igen. Idag mår jag sådär det gå r ju upp och ner som vanligt i mitt mående men just nu är det faktiskt helt ok. Jag ska försöka skriva imorgon igen, jag vill ju blogga så ska försöka skriva imorgon igen hejdå.

Likes

Comments

Godmorgon på er.

Jag hade nästan glömt bort att jag hade skapat en blogg haha.

så det här blir mitt första inlägg, hoppas att ni kommer gilla min blogg. Jag behöver göra något om dagarna och blogga verka nice, men jag vet inte hur länge jag kommer stanna på den här bloggen för jag har en tendens att tröttna ganska fort.

Lite om mig själv 

Mitt namn är ida, jag är 15 år, snart 16 och jag bor i Örebro. Mina intressen är skriva, rita, teater och musik. Jag har 3 diagnoser Depression, ADD och Atypisk Autism. Dom här diagnoserna gör mina dagar lite kämpigare och svårare än en människa utan till exempel ADD. Men den svåraste av alla är min depression, den är verkligen ett helvete, tack vare den har jag ångest varje dag och ångest attacker hela tiden speciellt mer när det hänt något. Jag är ganska öppen av mig angående mig själv så jag kan väl lika gärna berätta nu så jag inte måste ta upp det sen, Jag ska på behandlingshem är det tänkt iallafall.

Jag kommer blogga om mitt liv så mycket som möjligt och vill gärna hjälpa er med nån av dom här diagnoserna, för det kan hjälpa lite av att bara läsa och känna igen sig och veta att man inte är ensam. Det finns många som lider av diagnoser och sjukdomar 

Jag kanske bloggar senare idag men om inte får ni har det så jätte bra idag!

Likes

Comments