Äntligen är det höst!!

Okej det är inte så många som gillar hösten eftersom det börjar bli kallt och mörkt. Men jag tror att alldeles för många förknippar hösten med vintern men så är det faktiskt inte. Hösten är för mig en uppvärmning på vintern, asså det börjar bli kallt och det börjar bli mörkare. Men om vi ska tänka på det positiva med hösten så är det ju sååå mysigt att bara få vara inne (och framförallt ha en anledning till att vara inne!). Men det är ju också så himla fint ute när löven börjar ändra färg för det kan väl inte bara vara jag som älskar den mysiga känslan?

Iallafall så ser jag fram emot kalla kvällar när man kan tända kaminen och gosa ner sig i soffan med en filt och något bra på tv;n.

(bilderna är inte mina)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndags ångest för skolan börjar imorgon igen?

Ärligt talat personligen, Nepp.

Söndagar är nog den mysigaste dagen tycker jag. Haha vet faktiskt själv inte varför men söndagar är alltid den dagen jag vill göra mest och känner mig mest produktiv på.

På söndagar får jag någon slags kick och vill träna, plugga, va med kompisar, skriva osv. jag vill göra allt som jag inte vill göra alla andra dagar i veckan, MEN jag har inget att göra. Någon mer som känner lika?

Likes

Comments

Justin Bieber har nu haft sina två konserter i Sverige och jag måste bara säga, WOW.

Jag själv var inte på konserten för att jag inte är ett jätte stort fan av han numera. Men med wow så menar jag att han har fått väldigt olika recensioner om just konserterna. Större delen av allt jag har läst har varit mindre bra och många har blivit besvikna på att det såg ut som att han inte ens ville vara där.

Det enda jag har gjort är att de små snapchat videos så jag kan inte säga mer vad jag tycker men av vad jag har läst så tycker jag att det är lite dåligt gjort av han.

Var du där? Vad tyckte du isåfall om konserten?

Likes

Comments

Hejhejhej idag tänkte jag skriva några av mina favoriter för att ni ska kunna vet lite mer om mig.
Vill ni ha fler "tags" på något sätt om mig så kan ni gärna kommentera vilken.

Favorit mat:
Tacos

Favorit godis:
Peanut m&m

Favorit dricka:
Pepsi max

Favorit serie:
Gossip girl

Favorit podd:
Mathilda och Andrea blogpod

Favorit youtuber:
Therese Lindgren

Favorit band (tjej och kille):
Tjej: Little Mix
Kille:
One Direction

Favorit artist (tjej och kille):
Tjej:
Selena Gomez eller Ariana Grande
Kille:
Zayn

Likes

Comments

Visst, träning är bra för dig och dig kropp. Men vem f*n orkar träna?

Idag tänker jag skriva om träning och jag går rakt på sak, för detta gör mig nästan arg.

Jag har märkt på senaste tiden nu när det börjar bli sommar osv att det är väldigt viktigt att ha en snygg "beach body". Jag känner mig inte påverkad av pressen men jag vet att många andra gör det, en av dom är min bästa kompis. Hon har på senaste tiden laddat hem appar, sätt alarm osv för att hon ska träna. Det hände många gånger som vi gick hem från skolan jag fick höra det här av henne "Ååhhh nej, asså jag måste ju träna idag! Asså jag orkar inte" eller liknande. Har du också hört detta? Välkommen till klubben. Jag svarade henne samma sak varje gång "men skit i de då. Om du inte vill träna så gör de inte. Du ska ju bara träna om du vill träna, inte för att du känner att du måste". Men det skiter hon ändå bara i.
Många mår bättre av träning. Träna på, får de dig att må bättre så kööööör på!!
Mår du sämre av träning eller känner dig tvingad att träna. GÖR DET INTE, gör det om du verkligen känner för det eller om du verkligen vill. Men inte om du känner dig tvingad eller mår sämre av det.

Med detta korta lilla stycket hoppas jag att någon förstår vad jag menar och faktiskt tar åt sig.

Vet inte vad jag ska skriva mer men jag hoppas du har det bäst och kom ihåg att du är fin precis som du är, oavsett kropps form. Kram

Likes

Comments

Hej! Äääntligen sommarlov, eller för mig iallafall. Sommarlovet har precis börjat och det började på topp. I lördags (dagen efter skolavslutningen) så åkte jag till Stockholm med min bästa kompis för att se Little Mix på söndagen och sedan åka tåg hem på måndagen. (Vill ni ha ett inlägg mer om konserten så kan ni gärna gilla)

Jag har inga större planer på sommarlovet mer än midsommar och Danmark. Så det är väll bara att ta dagen som den kommer.

Sen jag kom hem från Stockholm har det inte hänt så mycket roligt. Jag har mest varit själv hemma eftersom mina föräldrar har jobbat.
Vad har ni för planer på sommarlovet?

Ha det bäst, kram!

Likes

Comments

Hej hej du som läser detta och välkommen hit! Jag vet själv att första in lägget alltid är riktigt stelt så jag tänka inte skriva så mycket för kommer de inte sluta så bra.
Men jag tänkte börja med att berätta att jag är en tjej född år 2001 alltså blir jag 15 i år.
Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med denna bloggen mer än att jag tycker det är kul att skriva så att folk ser, och då snackar jag inte skriva böcker osv. utan jag gillar mer att skriva lite mer random saker om mitt ' random liv ' . Tänkte skriva lite om skolan, åsikter, vänner, tips, kanske lite mode och såklart de ni vill att jag ska skriva om.
Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om så hörs vi nästa gång istället, ha de bäst!

Likes

Comments