Igår var det mors dag och snäll som jag är så firade jag fina mamma med blommor, kex, ost och marmelad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 33 Readers

Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag hemma hos pappa i trädgården och äter lite mellanmål. Jag tog en långpromenad från Dennis hit så det var riktigt gott med pannkakor hihi.

Det är också första gången på väldigt länge som jag känner "
så skönt med en helg..." Det har ju varit mycket nu att jag inte tyckt det för hela veckan har varit som en helg - men nu var det riktigt skönt eftersom jag jobbat och pluggat denna vecka. En välbehövlig helg efter en tuff men rolig vecka.

Jag börjar må jättebra nu igen för att jag fått något att göra och för att det är så kul på förskolan. Nu hoppas jag bara att det fortsätter såhär och att uppgifterna jag fick på KUI går bra. Ska satsa på riktigt bra betyg.

Ha en fortsatt trevlig helg alla fina människor.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Andra dagen på Hugo Alfvens förskola idag. Jag tycker att det är riktigt kul där.

Jag sov inte så länge natten till idag så har varit rätt så trött hela dagen, var på dåligt humör imorse också men så fort jag kom till förskolan och träffade alla så blev jag genast på glatt humör igen.

Nu har jag ätit middag och tagit en lång och skön dusch. Jag kommer att sova gott inatt!!

Likes

Comments

Jag sitter nu på förskolan. Min första dag. Jag älskar det här, jag har verkligen valt rätt nu. Äntligen. Jag är så himla glad och barnen är underbara - super snälla.

Det här är nog ett bra yrke för mig, tror att jag har hittat rätt. Vi får se hur det går på fredag när jag ska gå igenom studierna på KUI.

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter jag på espresso house i Växjö city med Tamila, snart går tåget hemåt. Jag vill knappt åka hem, det är så fint här nere och det känns som det var igår jag kom hit. Tiden har bara flugit förbi!!

Men imorgon ska jag för första gången hälsa på förskolan jag ska vara på och arbeta i ett år samtidigt som jag pluggar till barnskötare. Jag är väldigt nöjd med mitt val och jag tror att jag kommer trivas riktigt bra.

  • 48 Readers

Likes

Comments

HEJ PÅ ALLA FINA !!

Idag mår jag sååå bra, det är helt fantastiskt här nere i Växjö - och idag var det PRIDE parad här genom stan. Det var oroligt roligt med massor av skratt. Jag är helt säker på att jag ska ner på detta nästa år igen.

  • 47 Readers

Likes

Comments

Hej på er alla!

Jag kommer inte skriva så mycket på bloggen denna helg, jag håller igång i stort sett hela tiden men ni ska få se några fina bilder från idag i alla fall. Vi har promenerat hela dagen!!

Likes

Comments

Nu sitter jag på SL pendeln mot Stockholm C. Jag lyssnar på musik och det känns så jäkla bra att äntligen vara påväg. Att komma bort en stund från allt. Shit vad jag har längtat. En helg utan stress eller bekymmer. En rolig helg. Detta behöver jag.

Det känns som att jag har glömt något hemma, men det gör det alltid när jag ska iväg någonstans haha.  • 49 Readers

Likes

Comments