Som dom flesta vet så har jag ju haft en bloggpaus

och jag bryr mig inte om hur jag skriver nu så skitsamma

det har varit skitskönt att inte blogga

så jag slutar med det här.

En gång för alla liksom.

Charrå bitches-

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hemma hos Mia finns det en katt som heter Svartis Kissen Tina Turner.

Vet inte hur hon fick namnet men jag kallar henne för kissen. I alla fall så har hon fått ungar. Vet inte riktigt hur många det var från början men nu är dom två stycken. Tyvärr är det så att vi kommer ha ihjäl en av dom. Vilket är jättesynd eftersom båda är supersöta och supersmå och superallt.

Hoppas verkligen att den kommer bli människokär, för jag vill verkligen att den ska mysa med mig och kunna komma när man ropar osv. Jag undrar vad vi kommer namnge den...

Likes

Comments

Okej, igår kväll kan ha varit bland dom bästa nätterna i finland någonsin.

Trodde inte att jag kunde garva så mycket på evigheter.

Jag, Sarah och Fabian började med att spela lol, som vanligt.

Sen blev jag sjukt trött på att spela samma spel hela tiden så vi skulle leta ett annat spel istället.

Fabian hittade/kom på ett spel som heter "draw my thing" så han skickade en länk.

Sarah och jag gjorde acc och vi gick med i spelet.

Man ska välja ett ord utav tre och sedan rita det och så ska dom andra gissa vad det är.

Alltså fy vad roligt.

Sen slog min natthumor in och jag gjorde en regel för mig själv att vara omogen och rita både kvinnors och mäns kön så att dom passar in i ordet.

Det gjorde ju då det hela mycket roligare.

Garvade så mycket att jag trodde att någon skulle storma in och skrika åt mig att packa sakerna och dra härifrån, men tydligen så sov dom så djupt att jag inte störde dom. Phu!

Lite senare började Fabian också rita kön c:

Likes

Comments

Som ni kanske förstår av rubriken så tar jag en bloggpaus nu och en vecka fram över!

Anledningen är för att jag vill just nu fokusera på annat :c

Vet att tre inlägg om dagen inte är mycket och att jag inte skriver så mycket i alla fall, men jag orkar inte ens det atm :c

Likes

Comments

Okej, inte för att jag tycker om halloween i själva firandet - men det är en anledning till att kolla på läskiga skräckfilmer.

Nog för att jag aldrig kommer kunna se dom i min ensamhet som det ser ut nu. Men det skulle vara roligt att få bli lite skrämd. Men jag kan ju fortfarande ge ett litet tips på "skräck"-filmer. Den absolut bästa skräckfilmen jag har sett är knappt läskig och jag vet inte om det beror på att jag har sett den flera gånger eller om den helt enkelt är för bra för att vara läskig men det är i alla fall dead silence. Tänker inte spoila något den här gången :) En annan BRA film som är bra att se lagom till skräcknatten är ju sinister. Ganska creepy.

Den värsta skräckfilmen jag har sett (nästan, kommer inte ihåg namnet på dom andra) är The Purge. Den hade ett ögonblick där pulsen höjdes en aning, men inte mer med det. Det var mera en psykisk thriller-ish film.

Har en grej för skräckfilmer då man hoppar till hela tiden, fast vågar aldrig.
Kan knappt kolla på när Pewdiepie spela horror för att det kan bli så :c

Likes

Comments

Okej, så den senaste tiden har jag varit lite upp och ned.

Börjat få lite ångest för att jag är så ensam.

Men jag gör det för en bra sak, intalar jag mig i alla fall.

Men jag ska börja läsa Stephen King's under kupolen som jag tror jag kommer älska.

Likes

Comments

Okej, så det är väl dags för mig att ta reda på vilket gymnasium jag ska gå.

Det hade jag inte så svårt första gången eftersom jag ville gå på Roden, men jag hade världens beslutsångest. Så jag tog det som verkade mest lönt. Och vi såg ju hur det gick... Jag gick på El och energi-programmet där man i stort sett fick välja mellan el och data. Det var väl inget drömjobb jag såg fram emot, men jag tänkte att jag skulle förmodligen överleva så det får duga.

Men nu, jag vill inte bara överleva jag vill tycka att det jag ska hålla på med är roligt! Jag gjorde ett test på en sida på arbetsförmedlingen och 3 utav 4 gånger var rekommenderat att jag skulle hålla på med människor, vård och rådgivning. Den ena gången utav 4 (som faktiskt var först) var att jag skulle hålla på med IT och data.

Jag menar att jag har alltid haft ett intresse för datorer och all teknologi, men aldrig nog för att studera om det så jag ska veta allt. Jag vet bara att en dator ska funka, gör det inte det ger jag den till pappa. Men skulle jag arbeta med datorer skulle jag nog vilja hålla på med mjukvarorna. Provade att löda ihop ett kretskort en gång. Wow, vad det var roligt men alldeles för svårt för det vart fel nästan hela tiden. Men att kunna utveckla en programvara med roliga uppgifter på skulle nog vara roligt.

Men samtidigt skulle jag vilja ha kontakt med människor, känna mig behövd av andra och få vara social. Få vara till någon hjälp till dom som behöver och ja.. Vara till nytta helt enkelt. Men samtidigt skulle mina humörsvängningar och agressionsproblem nog vara ett problem. Men om jag studerar psykologi kanske det skulle hjälpa mig lite också. Folk brukar ju säga att jag har en förmåga att sätta mig i den andres position och se ur andra vinklar. Och jag skulle nog vilja hjälpa folk lära sig göra det. Eftersom hela barndomen gick ut på "hur tror du att hon känner sig när du säger sådär?".

Åh, vad det ska vara svårt att välja. Går jag på det ena måste jag gå på högskola, och jag känner att jag inte orkar det. Men går jag på det andra så måste jag börja om med exakt samma sak som jag redan gjort i ett år! Vad händer!?

Har ni några stora framtidsval framför er? Har ni något tips på hur man kan bestämma sig?

:D

Likes

Comments

Är det bara jag som får urgen att åka utomlands vid den här årstiden? Men inte så länge, bara så att man kan hinna längta till att komma hem igen och få sätta på sig stora tjocktröjor och se snön falla.

Jag skulle vilja åka till ett varmt land där man kan ha bikiniöverdel och shorts på sig hela tiden. Det måste också ha någonstans att simma, om det är i en pool eller hav spelar ingen roll.

Det måste också vara någonstans där dom äter mycket nyttig mat. Eller i alla fall inte så mycket äckligt fettig mat :-)

Varmt, simvänligt och god mat är mina enda krav när det gäller att semestra c:

Likes

Comments

Because that is how every girl in the universe showers.

Vissa saker är så true så det finns inte och vissa saker visste jag inte ens att dom gjorde...


Likes

Comments